Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz anytime #38451 üzenetére
Hivatalos szervizbe viheted, ahol aranyáron megcsinálják vagy nem hivatalosba, amit pl kenny123 linkelt, ahol viszont utángyártott alkatrészekkel dolgoznak.
Pókhálósra tört kijelzővel 55-nél többért nem valószínű, hogy elmegy...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anytime #44413 üzenetére
Ha nem i5-öd van akkor igen: link
k.viktor95: Ne haragudj meg de már én már ezen kacagtam: "ez nem 1 bolt,hanem a józsefvárosin egyik árús".... Előre is sok sikert hozzá, viszont majd ha elveszi a rendőrség, vagy letiltják ne hisztizz miatta.
"Azt mondták ,hogy az Apple-hoz pár hét garancia van,(papír van róla) ők viszont vállalnak rá 1 évet."
Hát ez nagyon jó, vedd meg, igaz nincs rá gari, de józsefvárosi piacon vállal rá valaki egy évet az tuti hiteles...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz anytime #83189 üzenetére
szia,
igaz, nekem csak 4s volt, a 4gs típust nem ismerem ( ), de anno sennheiser mm30i volt hozzá, mikrofonos, teljes vezérléssel, direkt iphone kompatibilis, és nagyon ütős hangja van, viszont nem volt vészesen drága.
közben látom, a bedugós nem okés neked, akkor passz...
most 5s van, annak a gyári fülese már jobb, mint amit anno adtak a 4s mellé, de ehhez is van azért még külön egy tdk is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lupus_l
aktív tag
-
anytime
őstag
válasz anytime #83275 üzenetére
Erre valaki tud magyarazatot adni?
Leszedtem a Spotify-t, majd vissza, amikor is 40,3 Mb volt. Par zene es 500-600 Mb lesz a merete. Nyilvan igy nem sokaig birna a tarhely, de gondolom, erre a fejlesztok is szantak idot
Van erre megoldas manualisan, amit nekem kell beallitanom, avagy ez idonkent tenyleg torlodik?
Erdekes, ha a zeneket torlom, akkor is marad az 5-600 megas meret az Altalanos - Hasznalat menupont alatt megnezve a telot
Elore is koszonom a segitseget!
Udv:
A -
Noxy
veterán
válasz anytime #83264 üzenetére
"5. Egyéb - na ez mi a fene lehet a maga 1,84 GB méretével???"
Minden olyan adat, ami a fesoroltakból kimaradt.
- E-mail (+ csatolmányok)
- iMessage "------------"
- SMS
- Safari + különböző App chace-k
- App dokumentumok stb...Spotify az egyik legjobb App.
Akinek nem tetszik hogy mennyit foglal, az kapcsolja be a rádiót, és halgassa azt amit éppen sugároznak, még ha nem is az ízlésének megfelelő zene szól, 0 kb helyfoglalásal.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
erdoke
titán
válasz anytime #83345 üzenetére
Leírom rövidebben: Ez nem probléma! Az alkalmazások tárhelyet foglalnak. Ha majdnem tele a készülék, akkor valamit törölni kell, addig viszont nem érdemes vele foglalkozni. Te éppen fordítva csinálod, akkor aggodalmaskodsz, amikor még tengernyi helyed van. Ráadásul már a fél topik erről a paranoiáról szól. Ehhez képest sokáig nem szóltam, és sokan/sokat próbáltunk segíteni a nem létező problémán.
Ha nem jó a Spotify, mert 4-500 MB-ot fogal, akkor ne telepítsd. Ismétlem, bármit telepítesz és használsz, (egyre több) helyet foglal majd.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
-
Ragnar95
félisten
válasz anytime #83718 üzenetére
Már leírtam, hogy úgy csak az Apple Lossless fog menni
A Capriccion belülre kell másolni a .flac fájlt. iTunesban megnyitod a telót>Alkalmazások fül, legörgetsz>Fájlmegosztás és ott behúzod a Capriccioba a fájlokat.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz anytime #83874 üzenetére
Ha megfelelően vannak kitöltve az ID3 tagek, akkor jobb klikk a számra>Albumborító beszerzése letölti a borítót, ha az album fent van iTunes Store-ban, bármilyen zenénél bátran alkalmazhatod ezt a módszert.
Saját borító beállításához pedig szintén jobb klikk>Infó Mutatása>Illusztráció és ide bemásolod ctrl+c-vel vagy rányomsz a hozzáadás gombra és betallózod.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz anytime #92960 üzenetére
Szia, ide kell belépni.
1 hónapja csináltam meg magamnak, lépésről lépésre most nem tudom leírni, mert indulás közben vagyok.
A lényeg az, hogy az apple id-vel beléptek, utána a kontaktokból lehet importálni-exportálni (úhh melyik is? ) vki segítsen pls!
Elméletileg az import a be, az export a ki.
Megnéztem: export vCard---megnyitás pedig az outlokkal és bent vannak a névjegyek.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Noxy
veterán
válasz anytime #93769 üzenetére
Nem lessz hang alapú navi. Magyarul elnémul, meg pár apróság de erre már nem emlékszek. Ha meg veszed akkor ezt törölni kell, és ujra leszedni a fizetőset, amit most sztm nagyon elrontottak a régi verzióhoz képest. Beállítás közben folyamatosan ki lépkedett, nincs fotó alapú keresés, nincs koordináta alapú keresés, nincs beépített zene lejátszó, magyar TTS hang használhatatlan.
Frissítés csak jövőre várható.
A HUD meg egy paraszt vakítás.
Rásüt a nap a szélvédőre semmit sem fogsz látni. Nyáron megfőződ a napon a telót.
Akkor még ott van a rögzítés, meg a töltés problémája is. Ja, egy sötét garázsban állás közben jól mutat, mint ahogy a marketing képen is látszik.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Tibee86
nagyúr
válasz anytime #99732 üzenetére
Igaz saját nincs(nem is lesz), de a családban van, így telsztelgettem már eleget.
-egykezes használat esélytelen.
-osztott képernyő nincs
-mint mindig jók, bár a konkurencia lemosta most sajnos. (pl. : N6)
-egy biztos, a 6+-nál nem kell attól tartani, hogy elfordul keresztbe a zsebedben. Most még nem gond, de nyáron kíváncsi leszek hova teszik az emberek.
-létező probléma, vigyázni kell rá.
Ami pozitív az az üzemidő, illetve játszani jó rajta, már már tablet feeling.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz anytime #99747 üzenetére
Miért lenne jobb a kamerája? Igy a kérdésre megis van a válasz Nem jobb es nem is tud többet. Max par fícsör de azt itt is lehet ha leszedsz egy kamera alkalmazást, vagy utólag képszerkesztő.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest