Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #123637 üzenetére
Szertintem nem a 6 es 6S kozotti kulonbsegre gondolt
(#123636) d@minator:
Nem nagyon van ilyen valtoztatas, ha megis, akkor a kesobbi gyartas talan valamelyik imei check programban is lathato ezen kivul apr-eben tudjak megmondani, illetve minel tovabb van a gari annal valoszinubb, hogy kesobbi gyartas, mert nem a fiokban szoktak orizgetni sokaig aktivalas nelkul, de tenyleg nem tudom tortent-e barmi valtoztatas a ksobbi gyartasuakon.(#123652) B-L-A-C-K:
Naja...ez igaz Viszont ha 7-esre cserelne jovore akkor annyira nem szuksegszeru[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Srácok,az létezik hogy az üvegfólia felrakása után 4nappal jelentkezett buborék? Van alatta egy nagyon pici szösz,de hogy hogy, azt egyszerűen nem értem. Szerencsére csak a bal felső sarokban van,szóval nem zavarja a kijelzőt,de eddig tökéletes volt,aztán egyszer csak odakerült egy szösz???
iPhone 13 Pro 128GB
-
nitro16
senior tag
válasz dani0113 #123662 üzenetére
Elvileg ugyan úgy ragad mert többször leszedhető, én is leszedtem miután felraktam mert egy kis szösz maradt. Nekem volt a csomagba szöszleszedő szalag és azzal csináltam azzal volt a legkönnyebb.
Többiek mintha a szösz leszedő hengert javasolták volna, ha nem kaptál külön ilyen leszedőt.
-
senior tag
válasz bigdady #123670 üzenetére
Jó hát igazából amíg nem durvul a helyzet,addig semmiképp sem szeretném felszedni. Csak a kijelzőig ne terjedjen az a buborék. Ja és ha nem is egyenes a kijelző,de attól még valahogy aláment egy porszem ráadásul nem is a kijelző legszélén van,hanem kicsit beljebb pár mm-el. Érdekes mindenesetre. Meg igazából nem is az idegesít hogy ne adj isten venni kell másik fóliát,hanem mi van ha megint előjön? Azért az már eléggé bosszantó lenne.
iPhone 13 Pro 128GB
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok
Ritkán hasznàlt 3Gs-em akkuja felfúvódott, szétfeszítette az egész telefont.
Mit keZdjek vele? A készüléket szeretném megtartani, még ha nem is müködik. -
delon
tag
Sziasztok
Újra kellett telepítenem a pc-t amin volt az itunes és most ugye mikor újra telepítettem a gépet új itunes is lett de üres viszont.,így nem akarom az itunes al szinkronizálni a telefont mert akkor azon se lesz semmi.
ilyenkor hogy lehet visszaállítani a régi tunest?
Ja és kiirt hogy már 2 lehetőséget elhasználtam az 5-ből hogy nem tudom mit hova regisztráltam a gépet?Ez mi?
tudnátok ebben segíteni?Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Ufff
senior tag
válasz Laprasi991 #123672 üzenetére
Mondjuk tedd fel a polcra. Erre nem gondoltál?
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok, megengedtek egy kis közvéleménykuatást?
Apple vagy google levelezőkliensét használjátok? Miért?
Köszi
-
atees
őstag
válasz joefasalasso #123675 üzenetére
Én még régen összeraktam a gmailt az iclouddal és így van mindig push, meg (nekem) nincs macera. Pcn outlookba belőve az icloud és ott is meg van minden! Nekem így egyszerűbb.
Ja meg minden gyári app a gyári levelezőt használja.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Edi77
őstag
Gmail a push miatt
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Zsa_Ti2
csendes tag
Apple - de ennek egyszerű oka van, igazából nem használom a gmailt. Hotmailem (outlook mail) van, mert amikor csináltam az email címem, akkor még a gmail exchange - push szolgáltatása nem ismerte az ékezetes karaktereket, így maradt a hotmail, amin a mai napig megy az exchane - push. (kellett az exchange push lehetőleg ingyen) Az outlook alkalmazás meg nekem nem jött be, 1 perc után repült. Nekem tökéletes a beépített. Gmail ingyenes push viszont nem megy rajta.
-
-
buci30
addikt
AppleTv
Mennyire van lekorlátozva az AppStore-ból letölthető játékok listája?
Vagy van valahol egy lista, hogy melyik játékok fognak futni az AppleTV-n keresztül ha a TV-re kötöm?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Pigmeus_1
tag
Gmail
Nekem is a push miatt kell.Csak egy lelkes felhasználó...
-
KraX
őstag
A gyárit használom. Nem vagyok annyira fontos ember, hogy a push szolgáltatás muszáj legyen, megfelelő a fetch is negyed órára beállítva.
For the God Emperor!
-
Ateszpapa
addikt
Gmail app.
Már hozzá szoktam 6 év alatt hogy rögtön jön a mail. -
univerzita
addikt
válasz buci30 #123680 üzenetére
Beat Sports (Pouze pro Apple TV) $9.99
SimpleX (Pouze pro Apple TV) $2.99
Galaxy On Fire (Pouze pro Apple TV) $5.99
Lumina City (Univerzální) $4.99
Alto’s Adventure (Univerzální) $2.99
Does not Commute (Pouze pro Apple TV) $2.99
Battle Supremacy (Univerzální) $4.99
Geometry Wars 3 (Univerzální) $9.99
Shoot The Zombies (Univerzální) $0.99
Oceanhorn (Univerzální) $8.99 Rayman Adventures (Pouze pro Apple TV)
Crossy Road - Endless Arcade Hopper (Univerzální)
HBO NOW (Univerzální)
The Nat Geo TV (Univerzální)
FOX NOW (Univerzální)
SHOWTIME (Univerzální)
HISTORY (Univerzální)
CNNgo (Pouze pro Apple TV)
CBS (Univerzální)
Asphalt 8: Airborne (Univerzální) -
madgie
titán
Inbox, mert a Gmail direkt időutazó küllemű és viselkedésű iOS-en. Droidon pedig csak azt használtam.
-
Sur1G
aktív tag
Outlook app,
Gmail push miatt váltottam rá és nekem bevált egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz univerzita #123684 üzenetére
Köszi
Csak ennyi? Ez elég gáz azért[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
madgie
titán
válasz univerzita #123688 üzenetére
A SimpleX pont 3rd party Plex kliens, nem?
-
Astery
senior tag
A gyári nekem is megfelelne - az nem zavarna hogy nincs push - viszont maga a gmail csinál egy promóciók nevű mappát ahová a reklámokat pakolja és a gyári kliens ezekről is küldi mindig az értesítést ha új érkezik. A gmail-es app viszont inteligensen ezeket nem jelzi.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz univerzita #123688 üzenetére
Van mar Plex.
-
npnp
tag
Hello!
Adott egy Ipad és Iphone páros, azonos apple ID-vel. A telefon elkerül máshoz, így illendő lenne letakarítani. A kérdés hogy mit kell tennem, hogy a telefon gyári állapotba kerüljön, az Ipad és a fiók pedig ne szenvedjen csorbát a törlés miatt.
Járatlan vagyok e területen és hallottam olyat, hogy letörlődött a másik eszközön is minden...Választ köszönve
P
-
madgie
titán
válasz Astery #123694 üzenetére
A bal oldali három vízszintes vonal felel meg a menünek, ott legörgetve ott lesznek a kategóriák, egyesével lehet őket aktiválni. Adott kategórián belül a fogaskerék a jobb felsőben nyitja a beállításokat, ott be lehet állítani a kategorizálást, értesítsen-e az adott kategóriás leveleknél.
-
30z.Samu
félisten
Gyári levelező, amire kell, arra nekem tökély!
Sic Parvis Magna
-
r3dsnake
nagyúr
válasz univerzita #123698 üzenetére
Van mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Milyen monitort vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest