Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50251) Assdak válasza Woodslave (#50248) üzenetére


Assdak
őstag

Jó, hát aki shopbuilderről okosodik, azzal nem tudok mit csinálni.

(#50252) N.Ferry


N.Ferry
senior tag

Akkor ti nem is isztok edzés után Vitargo crx-et :F :Y

Walking Dead

(#50253) _NCT válasza Assdak (#50251) üzenetére


_NCT
őstag

Pont jó embernek írtad.... :U

[ Szerkesztve ]

(#50254) Silverr válasza N.Ferry (#50252) üzenetére


Silverr
aktív tag

Nem, mert nem tudunk normálisan edzeni és az izmaink nem kivánják :( :O

(#50255) Woodslave válasza Assdak (#50251) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:R így van fölényeskedj :DD

egyébként ha az alapot megnézzük beidéztem 3 mondatot, majd azt mondtam hogy nekem ennyi elég hogy ne vegyek. Igazad van nem vagyok élsportoló, sőt pinalegyezek, megengedhetem magamnak hogy kihagyjam

nem úgy mint te :K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50256) xcds válasza Assdak (#50250) üzenetére


xcds
őstag

Akkor ezek szerint, ha vki eddig nem evett glutamint és elkezdi használni, észre kellene vennie magán pár hét után legalább, hogy kevésbé fáradékony és gyorsabban regenerálódik. Na én ilyet nem vettem észre és a környezetemben sem senki, aki kipróbálta.

(#50257) kolosanyi válasza Assdak (#50247) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem is költök. :DDD Viccen kívül, igyekszem sok gyümölcsöt enni, van abban elég c. Nem tudom elképzelni, hogy mire jó a napi sok gramm c vitamin bevitel, mikor a hivatalos ajánlás a közelében sincs.
Egyébként szerintem a regenerálódáshoz személyre szabott edzésterv és rendes pihenés szükséges. Annak semmi értelme, hogy vadállat módra szétedzi magát az ember, azt napokig nem tud lábra állni utána. Inkább vissza kell venni az intenzitásból, és lassabb fejlődés mellett maradni. Szerintem.

(#50258) Zomb€€


Zomb€€
őstag

Szerintem a glutaminnak ilyen Vörös Zoli adagokban van értelme (értsd: napi 100g), alatta lófszt sem ér.
Én már végigtoltam egy komplett diétát, betartva a legutolsó bcaa, glutamin bevitelig, és nem volt különbség a mezei diétához képest.

Most pedig szinte fehérjét is alig iszok, húst eszek jóval többet és soha nem voltam ilyen erős, emellett pedig megy le a zsír alakul át izommá! ;]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#50259) Woodslave válasza kolosanyi (#50257) üzenetére


Woodslave
nagyúr

van egy oldal a t-nation (vannak rajta tök jó cikkek). Mögöttük is egy tépkieg cég áll. Annyira vicces, legújabb szponzoráltjuk Mark Dugdale (nem kell bemutatni) mondja hogy az új kiegekkel milyen jól regenerálódik, mennyivel többet tud edzeni :C

alig várom az új scitec tag Ben Pakulski (naturál természetesen) mennyire szupernek fogja találni a kapott fehérjét és végre minden adott hogy izmos legyen :K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50261) Tamoo


Tamoo
MODERÁTOR

Pénteken rendeltem a májproteinkogszot és ma már hozták is ... ez gyors volt.
5kg mokkás, 5kg ízesítetlen és 2.5kg epres "süteményhez". :DDD

(#50262) Yeffy válasza Assdak (#50251) üzenetére


Yeffy
veterán

:D :C

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#50263) Casanova* válasza Tamoo (#50261) üzenetére


Casanova*
veterán

túlzásba viszed a kogszot. bele fogsz halni.. :D

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#50264) Assdak válasza Woodslave (#50255) üzenetére


Assdak
őstag

Nem állt szándékomban fölényeskedni.
És az elért eredményeidet sem kívánom kétségbe vonni.
A három mondat amire reflektáltam, alaptéziseiben hibás.
Edzés és edzés között is van különbség. Egy sima edzés közben is el lehet fáradni természetesen. Ezt viszont nem lehet ahhoz a fáradtsághoz hasonlítani, amikor az ember folyamat bukásig edz és az idegrendszer is elfárad. Ilyenkor jön a szédülés, lilán látás, és azt érzed, hogy az egész tested fáj.
Ha valaki huzamosabb ideig csinálja az ilyen intenzív edzést, akkor az immunrendszer nem hogy erősödik, de gyengül. Ilyenkor az ember sokkal nehezebben regenerálódik, a fáradtságérzet szinte folyamatos, és a különböző vírusos fertőzések ellen is védtelenebb a szervezet. Ugye ezt a jelenséget szokták néha túledzettség néven is emlegetni.
A glutamin igazi jelentősége ilyen edzés mellett tudd kicsúcsosodni. A glutamin kortizol aktivitás közömbösítő hatása miatt kedvezően hat a fáradtságérzésre és az immunrendszer állapotára.
Az már csak egy plusz, hogy a glikogénraktárak feltöltésére is kedvező hatást fejt ki.
Azt vizsgálni, hogy a glutamin önmagában milyen izom és erőnövelő hatást vált ki, netto baromság.
Lehet, hogy egy átlag hobbi gyúrósnál ( ezt most nem degradálóan írom ) ezek a pozitív hatások nem fognak annyira kiugróan jelentkezni, ahogy a protein turmix megivása után sem lesz senkiből szupermen. Ettől függetlenül, nyugodtan be lehet menni egy értelmes sportorvoshoz és el fogja mondani, hogy jelen esetben mennyire nem egy marketingmaszlagról van szó.
Igen, nekem sajnos, nem sajnos szükségem van rá. Nálam drasztikusan jelentkeznek a fenti tünetek amennyiben elhagyom a glutamint és nem csökkentek az edzés intenzitáson.

Amennyire eddig lejött, úgy gondoltam, te nagyjából képben vagy "kémia" részével dolgoknak, ezért sem értem a shopbuilderes bevágást.

[ Szerkesztve ]

(#50265) _NCT


_NCT
őstag

Vótam orvosnál, most vírus van megint, azt mondta antibiotikumot nem ír fel, mert felesleges, sok C vitamin tea, fűszer/alkohol kerülése meg, Dorithricin köll.

Edzést megint hanyagoljam legalább 1 hétig, mert legyengülhet tőle a szervezetem és visszaesek :W Múltkor se tartottam be, ahogy jobban éreztem magam mentem edzeni, most kíváncsi leszek.....

Valószínű egyik kollégámtól kaptam el, akivel napi szinten dolgozok, mert már a másik külföldi kolléga is panaszkodott, hogy szarul érzi magát.

(#50266) Assdak válasza kolosanyi (#50257) üzenetére


Assdak
őstag

C vitamin témában tényleg nem akarok vitatkozni, mert kinek mi. Arra a hivatalos ajánlásra azért kíváncsi lennék, meg hogy mitől is hivatalos.
A személyre szabott edzésterv, és rendes pihenés én úgy gondolom, hogy alap feltétel lenne, ha valaki komolyan gondolja a súlyzós edzést. Ahogy a belőtt étrend is.
Ezzel az edzésintenzitás, lassabb fejlődés témával kapcsolatban én úgy gondolom, hogy ha ár lemegyek edzeni, akkor megpróbálom a maximumot kihozni az adott edzésből, és a lehető legjobban szétcsapni magam.

(#50267) Woodslave válasza Assdak (#50264) üzenetére


Woodslave
nagyúr

a shop builderes bevágás a C vitaminos példádra volt válasz. :K Azaz hogyan adják elő a glutamint és hogy erre a célra nem alkalmas. (legalábbis a tudományos kutatások alapján)

Ebből a szempontból teljesen helytálló a 3 mondat. Olvasd el a kommenteket a glutamint alatt... Izomépítésre, izommegtartásra és diéta segítésére "hirdetik", a növekedési hormon dologgal most ne foglalkozzunk.

Természetesen ha ebből indulunk ki, akkor a levegő a legfontosabb izomépítő, mert ha kihagyod meghalsz. :U

Én elfogadom amit mondasz, biztos hogy csúcsra járatott teljesítménynél minden apróság számít, de aki körünkből megveszi a glutamint azért veszi, hogy izmos legyen azonnal :K ;] ezen hatása meg nem alátámasztott :D

Ja és eredményem max az hogy nem hagytam abba az edzést annak ellenére hogy hatástalan (lehet több glutamin kéne ;] )

de úgy vagyok vele, ha lehet olcsóbban is xarul kinézni, akkor minek költsek :U

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50268) Assdak válasza Woodslave (#50267) üzenetére


Assdak
őstag

De akkor most már végképp nem értelek.
Leírtam, hogy nem izomépítés, erőnövelés miatt érdemes glutamint használni, és hogy ez egy baromság.
Erre reflektáltál egy shopbuilderes idézettel, ami azt fejtegeti, hogy ezekben van kiemelkedő szerepe. Én meg erre újra leírtam hogy ez egy hülyeség.
Akkor most végül is erről a részéről a dolognak ugyan azt gondoljuk, csupán én a valós/bizonyított hatásai miatt fontosnak tartom.

(#50269) kolosanyi válasza Assdak (#50266) üzenetére


kolosanyi
veterán

Orvosi ajánlás. Van aki megfogadja, van aki nem, nyilvánvalón egy (hobbi) sportolóknak ennél magasabb beviteli étkére van szüksége, de nem egy nagy művészet 2-300 mg-ot bevinni kajából. Aztán, hogy ez elég-e... Eddig nem vettem észre semmi negatívumot.

Az edzéssel kapcsolatban én annyit tanultam még versenyzőként - tudom, hogy nem testépítés meg gyúrás, de ez mindenhol érvényes -, hogy nem lehet mindig maxon pörögni. Mindig akkor sérültem le, amikor jelentkeztek a tipikus túledzéses tünetek, jelentősen visszavetett minden egyes alkalom. Ez ellen szerintem nem használ semmi, csak a doppingszerek, az meg teljesen felesleges ezen a szinten, legalábbis nekem. Érzi az ember azt, hogy mikor mennyire tud teljesíteni, én amint azt érzem, hogy romlik a teljesítmény, visszaveszek az edzésben egy kicsit. Utána szoktam mindenből csúcsot dönteni.

(#50270) Woodslave válasza Assdak (#50268) üzenetére


Woodslave
nagyúr

bejött a téma, hogy glutamin, erre bevágtam 3 mondatot ami szerint nem használ az átlaggyúrós által elvárt módon. Erre te jöttél azzal, hogy a C vitamint se azért szedjük mert izmosak leszünk ezért hülyeség ami idéztem. Erre bb-huval válaszoltam, arra akartam célozni, hogy a glutamint úgy hirdetik, de a C vitamint nem úgy hirdetik, ezért nem hülyeség kimondani, hogy qrvára nem leszel izmos tőle.

Te részedről fontosnak tartod. Rendben elfogadom. Saját tapasztalattal felesleges vitázni, van akinek a tribulustól nő a tesztó szintje (legalábbis úgy érzi) de ugyanezen oldal szerint 0 a hatása rá. (lehet azok is hülyék persze)

én nem vagyok abban a helyzetben, hogy szükségem legyen rá azon okokból amiket te írtál :K

Megszokhattuk, hogy ebben a sportban nem lehet semmit mérni és bizonyítani :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50271) Assdak válasza kolosanyi (#50269) üzenetére


Assdak
őstag

Az én orvosom mondjuk kúra szerű használatot ajánl, napi 3-4000mg al =) Ahány ember, annyi látásmód.
Én a gyúrás előtt 8 éven keresztül él-sportoltam. Minden edzésen meghaltunk =) Sérülés hál istennek sose volt. Az már csak a sors fintora, hogy aztán a sporttól teljesen független okokból megszabadítottak a fél tüdőmtől, és már esélyem sem volt folytatni.

(#50272) Casanova* válasza Woodslave (#50267) üzenetére


Casanova*
veterán

ha nem szedsz glutamint,leesik az izmod. :D

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#50273) deniro2 válasza Assdak (#50268) üzenetére


deniro2
senior tag

A fő kérdés, hogy megfelelő fehérjebevitel mellett, a további glutamin kiegészítésnek van-e valami haszna.
Erre én nem találtam semmit, ami megerősítené: [link]

(#50274) Assdak válasza Woodslave (#50270) üzenetére


Assdak
őstag

Én eddig nem találkoztam még ezzel a megközelítéssel, glutamin használat tekintetében. Ezért sem értettem mi ez a baromság. Lehet több shopbuilderes cikket kellene olvasnom.

(#50275) Miamiquake válasza Casanova* (#50272) üzenetére


Miamiquake
aktív tag

Én azt hallottam hogy ha Glutamint szedsz a galambok megtámadhatnak és a szarkák direkt a nyakadba akarna f*sni, ti tapasztaltatok már ilyet?

☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.

(#50276) Assdak válasza deniro2 (#50273) üzenetére


Assdak
őstag

Ha a fehérjebevitel alatt szilárd táplálékot értesz, akkor elég nehéz összerakni úgy az étrendet, hogy ilyen szinten rendben legyen.
Amennyiben protein turmixról beszélünk, vannak olyanok, akik normális étrend és glutamin mellett, a turmixot tartják inkább elhanyagolhatónak.

(#50277) Casanova* válasza Miamiquake (#50275) üzenetére


Casanova*
veterán

:D még nem tapasztaltam ilyet. nem szedek glutamint,bcaat sem. csak proteint,kreatint,meg néha valami tesztófokozót. többi cucctól nem éreztem semmit,még a halo v2-től sem. :(

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#50278) Woodslave


Woodslave
nagyúr

"Számoljunk!

1 kg zsír leadásához 7000 kalória MÍNUSZ szükséges, hiszen ennyi kalóriát tartalmaz 1 kg zsír."

biotech oldala... Segítsetek, vagy számolni nem tudok, vagy a 1 gramm 9 kcal változott mostanában.. :F

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50279) Shadowbull válasza Assdak (#50276) üzenetére


Shadowbull
addikt

ketseges, hogy igy van-e. Alapesetben, kemia nelkul egy atlagos sulyu ember feherjeszuksegletet minden tovabbi nelkul fedezni lehet szilard kajabol.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#50280) roberto211


roberto211
őstag

Tegnapihoz visszatérve így kezdésnek mekkora súlyt javasoltok?

[ Szerkesztve ]

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#50281) Tamoo


Tamoo
MODERÁTOR

úúúú nekem egy ilyesmi kell... [link] + állítható pad.

(#50282) Assdak válasza Shadowbull (#50279) üzenetére


Assdak
őstag

Igen, és akkor itt most elő is vehetjük a különböző tanulmányokat, hogy mi a megfelelő fehérjeszükséglet.
Illetve ugye jelen esetben nem átlagos súlyú, átlagos életet élő emberekről beszélünk, hanem intenzív edzést végző, sportolókról.

(#50283) Woodslave válasza Assdak (#50282) üzenetére


Woodslave
nagyúr

képet :K :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50284) Assdak válasza Woodslave (#50283) üzenetére


Assdak
őstag

Nem fogok képet felrakni. Nem az én stílusom, és öreg is vagyok már majomnak.
Ha emiatt hiteltelenné válok, hát vállalom.

(#50285) userxy válasza Assdak (#50284) üzenetére


userxy
őstag

Üdv a hiteltelenné váltak klubbjába :D

:DDD Kép nélkül nincs létjogosultság a topicban :DDD

(#50286) Tamoo


Tamoo
MODERÁTOR

Dobjatok be egy Józsa Béla képet azt' le van rendezve.

;] :DDD

(#50287) Shadowbull válasza Assdak (#50282) üzenetére


Shadowbull
addikt

de, arrol beszelunk. ide viszonylag keves 130 kilos koxer mutans allat jar, ugyhogy maradhatunk az atlagembereknel.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#50288) Assdak válasza Shadowbull (#50287) üzenetére


Assdak
őstag

Rendben. Ez esetben nem értem miért hozzám intézed ezt a kérdést. Egy átlag embernek semmi szüksége protein turmixra, glutaminra, kreatinra, és hasonlókra.

(#50289) Woodslave válasza Assdak (#50284) üzenetére


Woodslave
nagyúr

akkor jó lesz a "nem átlagos súlyú, átlagos életet élő emberekről beszélünk, hanem intenzív edzést végző, sportolókról." is akik ide járnak :DD

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50290) Shadowbull válasza Assdak (#50288) üzenetére


Shadowbull
addikt

fogalmazzunk ugy hogy az atlag hobbigyurosnak ezek kozul sokra semmi szuksege.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#50291) Shadowbull válasza Woodslave (#50289) üzenetére


Shadowbull
addikt

hany %-at teszik ki ezek a topik rendszeres latogatoinak? Jo, van egy-ket genetikai csoda, aztan ennyi. Meg talan nehany koxer, de ok sincsennek sokan. De meg lehet nekik is tok felesleges a 2g/tskg ajanlas feherjebol, csak nincs aki rendesen kimerne, mert ha koxolsz aztan tenyleg ezer egyeb tenyezo befolyasolja az eredmenyt.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#50292) Assdak válasza Woodslave (#50289) üzenetére


Assdak
őstag

Én úgy gondolom fentebb már vázoltam, milyen esetekben, milyen céllal szokás glutamint használni.
Egy szóval nem mondtam, hogy a topikot látogatóknak glutamint kellene használni. Azt is leírtam, hogy hobbi gyúrás mellett sok pozitív hatást nem fog senki érezni.

[ Szerkesztve ]

(#50293) Yeffy válasza Shadowbull (#50287) üzenetére


Yeffy
veterán

én 121 vagyok, nem koxer (még ;] ), és sajnos nem mutáns. állat? az lehet :))

na ehhez mit szó'sz? :D

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#50294) Dexar007 válasza Shadowbull (#50291) üzenetére


Dexar007
veterán

Nalam majdnem 2 evig volt 2g/tskg,es nem lettem Hulk.Sot. ;] Mostantol beleszaro uzemben tolom,az se baj,ha csak napi 1.5 van meg.

Give me your cum,bull!

(#50295) Casanova*


Casanova*
veterán

Ezek közül a legrosszabb példa valószínűleg a tojás, ami az egyik legegészségesebb élelmiszer a világon. hmmm :D

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#50296) Shadowbull válasza Yeffy (#50293) üzenetére


Shadowbull
addikt

hogy fogalmazzak hogy ne bantsalak meg. szoval ugy tunik kicsit elszaladt a testzsirod :)

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#50297) Dexar007 válasza Casanova* (#50295) üzenetére


Dexar007
veterán

Te mindig olyan jo oldalakrol tudsz cikkeket linkelni... ;] Tiszta velvet/life szint.

Give me your cum,bull!

(#50298) Casanova* válasza Dexar007 (#50297) üzenetére


Casanova*
veterán

ez a cikk most tényleg nem hülyeség!! :N olvasd végig!

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#50299) Woodslave válasza Shadowbull (#50296) üzenetére


Woodslave
nagyúr

;] :DD

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#50300) Woodslave válasza Casanova* (#50298) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ettem is egy bacont a turmix mellé :K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.