Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7347) Greag válasza DBAtti (#7331) üzenetére


Greag
csendes tag

Köszi a kimerítő választ!
Már tényleg nem vagyok biztos abban sem, hogy nem vettem-e túl nagy méretet. Ma erősen bekötöttem, hátha az a baj, de így is 2 km után fájt a talpam elülső része, az 5. km-en pedig már rendesen le kellett lassítanom, annyira kellemetlen volt. Még megpróbálok minőségi zoknit venni, mert jelenleg kommersz sportzokniban futottam, talán az segít. Talán ha vastagabb fajta zoknit próbálnák ki, az kompenzálná a nagy méretű cipőt. Sokat olvastam vásárlás előtt és szinte minden "szakértő" helyen azt írták, hogy 1 - 1,5 számmal nagyobbat kell venni, mint az általános felhasználásra szánt cipő.
Azon is elgoondolkoztam, biztos pronáló-t kellett nekem venni? Az összes eddigi cipőmet megnéztem és befelé dőlnek, ezért döntöttem így.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.