Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53501) Zozo0525 válasza HKorn (#53500) üzenetére


Zozo0525
őstag

köszi :-)

(#53502) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Nem akarom nagyon elkiabálni, de úgy tűnik, hogy a guggolás segít a térd fájáson nálam. Azért várjuk ki még a három hónapot, de amikor elindultam, akkor laza volt az ízület, kattogott egy kicsit és állandóan olyan fura érzésem volt, mint amikor gyerekkoromban nőtt a lábam, ilyen húzódó valami. Néha fájt is, de az elmúlt másfél évben az úgy nagyjából elmúlt. Mostanra a napi 50 guggolás a futások után valamennyire helyrehozta. Nyújtani egyáltalán nem nyújtottam. Maga az izom mintha egy kicsit folyton görcsben lenne, nem tudom jól lelazítani. Majd ráeresztem a masszázspisztolyt valamelyik nap, hátha az segít valamit, de már régebben is többször masszíroztam, jártam masszőrhöz is vele, és sosem volt áttörő sikerem. Egyedül a lázterápia, ami úgy tűnt, hogy hat ezekre a csomókra, mert elég durván belobbantak tőle, amikor még BP-en laktam is kipróbáltam. Na mindenesetre én ennek tudom be a térd fájást, hogy valami a comb izommal nincs rendben. Talán van benne egy ciszta vagy egy csomó vagy ilyesmi. Kézzel is kitapintható.

Ma olyan 13-15k-t tervezek, ami elég sok lesz a napi 2x2.5k-hoz képest, amit szoktam, úgyhogy most a 6:30 környékét célzom be, aztán meglátjuk. A 2x.2.5-nél már rendre 5:30-akat futok, de érzésre még erősen anaerob tartományban. Félúton van egy közkút, remélhetőleg még működik, és nem zárták be az elmúlt 2 évben. Ha igen, akkor vissza lehet, hogy séta lesz. Most olyan 25 fok van, ennél jobb már nem lesz. :K

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#53503) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Na megvolt 6:18min/km lett, 15.18km. Így, hogy 2x2.5km-t tolok 5:30min/km-el magas pulzuson ez valami irdatlan volt. Nagyon lefőtt a kávé az utolsó 2-3km-re, semmi erőm nem maradt, a végén úgy toltam be, hogy figyeltem a mozgásra és a testtartásra, és úgy sokkal könnyebben ment az egész, hogy nem görnyedtem be, és sok kicsit léptem. Hát ez a hosszú szerintem csak 2-3 hetente lesz. 32 óra regenerálást ír az óra, de pulzus adat nem volt. Érzésre holnap egy laza 2x2.5km lesz csak, aztán holnapután meglátjuk, talán még akkor is.

Tolok egy meggyes alkohol mentes sört, hátha elveszi a holnaputáni izomláz élét. Aztán elkezdem nézegetni a neten a guminőket, állítólag van már repülő változat is:

Buliban hasznos! =]

(#53504) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Suunto-nál tudja valaki hogyan lehet adatot menteni az óráról? Van valami mobil alkalmazás, vagy egyáltalán nem lehetséges már?

Buliban hasznos! =]

(#53505) dabgergo


dabgergo
őstag

Jól látom h normális offline térkép Garmin órákon kívül sport órákat tekintve csak a Suunto 7-en van?

Tudom h lehet terepfutni simán csak "csiganyálat" követve, vagy h sokaknak még arra sincs szükségük, de meglep h 2021-ben alig van olyan sportóra, ami mögé tudna tenni egy offline térképet jelzésekkel mondjuk. Vagy van más márkáknál csak nem tudok róla?

(#53506) Chuck Norris válasza inf3rno (#53504) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ezzel le tudod szinkronizálni a telefonodra :[link]. Viszont szerintem a legjobb megoldás ha összekötöd a suunto programot a strava-val, ott meg ki tudod exportálni, de még nézegetni is jobb mint a suunto oldalon.

(#53507) Zozo0525 válasza inf3rno (#53504) üzenetére


Zozo0525
őstag

ha androidos vagy és letöltötted suunto appban akkor ez a legjobb szinkronizálós app szerintem:[link]

(#53508) TheMarci válasza dabgergo (#53505) üzenetére


TheMarci
addikt

Apple watchra is lehet offline terkepet tolteni.

Do You Dream?

(#53509) ígyvanferi válasza inf3rno (#53503) üzenetére


ígyvanferi
addikt

:DDD

Én biztos teljes pihenőnapot tartanék ma a helyedben, de persze te érzed. Vagy valami keresztedzés.
Az mindig sokat számít, ha odafigyel az ember a testtartására, a mozgására végig. Én kezdek érezni valami javulást ezen a téren, csinálok rendszeresen különböző törzserősítő gyakorlatokat, kiemelve azokat a területeket, amiket az ülőmunka kompenzálására ajánlanak. Napközben is ritkábban érzem a derekam, és a futómozgásom is (érzésre) jobb. Szóval pl. a mai napra keresztedzésként neked is egy kis erősítést ajánlok.

(#53510) LanyUs válasza danielsz (#53482) üzenetére


LanyUs
senior tag

Szép volt! :C Most, hogy óvatosan futottál tudtam volna futni Veled! De jó lett volna...

Sajnos nem tudtam jönni! :( Csalódott vagyok miatta... Eddig egyszer sem jutottam el erre a versenyre, pedig itt van 15 km-re. Tegnap futottam másfél hét óta az első "normális" 10 km-ert délben és óriási köhögés rohamok gyötörtek végig.

Gyerek nátha már elmúlt, de visszamaradt enyhe orrfolyás és köhögés. Antigén teszt is volt, semmi köze covidhoz ennek. Tüdőm rendben, nem lihegek, menne a teljesítmény.
Egy ismerősömnek is hazavitte oviból a gyerek az "ajándékot" 2 hét betegség + 2 hét köhögés. Hiába a glutamin, az immunrendszeremnek így is idő kellett, nem is kevés... Feleségem 30 éves Ő még full takony :(

(#53511) Hi!King válasza LanyUs (#53510) üzenetére


Hi!King
őstag

Azért az antigén teszttel óvatósan, mert csak korlátozott ideig mutathat pozitívat, nagyjából addig, amíg fertőző vagy, ami általában 4-5 nap. Tehát ha két hétig köhögtél, utána értelmetlen az antigén teszt, csak a PCR tesztnek lenne értelme.

Öcsém foci EB meccsek meg egy csomó zárttéri buli után 1 kör AZ-val 2 hétig köhögött, megfertőzte a gyerekeit (1 év alatti ikrek és 3 éves ovis kislány), majd anyámat is (Sputnyikkal van oltva), akinek magas láza lett, elment antigén tesztre, és pozitív lett, azóta még rosszabbul van. Aztán öcsém csináltatott egy antigén tesztet, amivel mossa kezeit, mert a negatív eredményt lobogtatva anyám biztosan máshonnan kapta el....

(#53512) LanyUs válasza Hi!King (#53511) üzenetére


LanyUs
senior tag

Nem kell már óvatosnak lenni látod a hírekben! Az új intézkedések hatására már bátran köpködhet Mindenki a boltokban maszk nélkül. Azért is mondtam Péternek, hogy nem téma itt már ez. Az ismerőseim közül kivétel nélkül ovi -> gyermek vitte haza ezt a valamit. Én továbbra is azt mondom, hogy az túl lightos volt covidnak. Náthának meg szokatlanul kemény.
Mindegy is, futás már újraindult. A köhögésen kívül nem tapasztalok semmi egyebet közben ( egyedül megyek ). Ma meg is jött a Clifton 7, holnaptól összebarátkozunk :)

(#53513) Hi!King válasza LanyUs (#53512) üzenetére


Hi!King
őstag

Ja, nem azt mondtam, hogy ne fuss, arra inkább bátorítalak, hogy csináld, csak azt, hogy ne legyél olyan biztos benne, hogy nem covid volt. Most már amúgy is mindegy.

Én a héten már lightosan tolom a Vivicitta miatt, az is lehet, hogy lesz egy úszás is.

(#53514) LanyUs válasza Hi!King (#53513) üzenetére


LanyUs
senior tag

Óóó! Egy kis köpködős megpróbáltatás? FM lesz? Mi a cél?

Ahhoz képest, hogy fullon tolom a vitaminokat és napi 2x15g glutamin is lecsúszik, keményebb immunrendszert vártam magamtól. Amikor tüsszögött rám a másfél éves flegmán legyintettem Rá. "Ugyan már mit akarsz a kis víruskáddal Hulk ellen?" Na ja...

(#53515) Never79 válasza dabgergo (#53505) üzenetére


Never79
tag

S az meddig bírja szuflával? Le szeretnéd cserélni a 935-öt?

Na verseny előtti első számomra keményebb hét:
Holnap 51 p, benne 4x 5 p 4:30-4:40, szerda 50 p tinglitangli, csütörtök 1 óra 6 p benne 15 p 4:50 - 5 p tempó, péntek 50 p benne 10 p 4:30-4:40, szombat 40 p tinglitangli, vasárnap 3 óra 43 p tinglitangli benne 25 percenként 3 percre 5:10-es tempók. Persze nekem pulzusban van megadva, csak "ideális" időjárásban (tehát nem 35 fok melegben) ilyenek a tempók általában.

Most azon gondolkodom mit vegyek fel versenyre. Valószínű fehér felső, ami atléta lesz, és karszár (fehér) + sapka. Nem tudom, hogy mellényt vigyek-e, tavaly volt rajtam, de este/reggel még nem volt annyira meleg, hogy zavarjon. 2 hete vasárnap 3 óra alatt azért eléggé felmelegített. Freebelten gondolkodom még. Durván 20 km-én találkozhatok segítővel, 5 km-ént van frissítés, csak akkor meg kézben kell vinnem a kulacsot. Az a fél kiló meg lehet megbosszulja magát azért ilyen távon. És minden frissítőponton utána tölteni? Az is plusz idő. Szóval nem tudom mivel járnék jobban egyelőre.

(#53516) HKorn válasza Never79 (#53515) üzenetére


HKorn
addikt

Karszár az mire jó? Láttam már sok futón ilyet. Nap ellen?

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#53517) parandroid válasza HKorn (#53516) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Hideg ellen. Nejemnek is mindig fázott a keze. Nyáron meg lehet UV-védelem is, ja. Illetve elvileg lehet kompressziós is, az meg a vérkeringést is javíthatja, bár szerintem karon ennek nincs sok értelme. Alsó lábszáron viszont igen.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#53518) HKorn válasza parandroid (#53517) üzenetére


HKorn
addikt

Bódis Tomin szoktam látni akár nyáron, trikó+karszár, nem hiszem hogy ez a hideg ellen lenne neki.
UV védelemre meg megint nehezen tudom elképzelni, gyakorlatilag melegíti a karodat, akkor inkább naptej, bár nekem nincs tapsztalaom ultrafutásban, szóval valamiért csak használják.

Run&Ride

(#53519) tomcica válasza Never79 (#53515) üzenetére


tomcica
Topikgazda

En biztos nem vinnek semmit a kezemben,meg ha konnyebb akkor sem :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#53520) Zozo0525


Zozo0525
őstag

Mostanában reggelente arra kelek valamelyik vádlim begörcsöl. Futas sem megy… valami vitamin hiany lehet?soha nem szedtem semmit :)

(#53521) parandroid válasza Zozo0525 (#53520) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Általános ásványi anyag pótlással próbálkozz, plusz némi extra magnézium. És rengeteg folyadék.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#53522) Zozo0525 válasza parandroid (#53521) üzenetére


Zozo0525
őstag

Rágjak követ? :DD

(#53523) parandroid válasza Zozo0525 (#53522) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Pezsgőtabletta, vagy izotóniás italpor formájában egyszerűbb. Esetleg vitamin-, és ásványi anyagpótló tabletták. Vagy oldott állapotban, magasabb ásványi anyag tartalmú ásványvízben mehet a kőzet is akár.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#53524) Never79 válasza HKorn (#53516) üzenetére


Never79
tag

A technikai az segít a hűtésben, jobban párologtatsz, mint a bőrödön keresztül, illetve sokan arra használják, hogy jeget tegyenek bele, mert alkaron elég jó hűtést lehet így elérni.

Én a kompressziós csak arra használom már, hogy kora tavasszal, késő ősszel rövid gatya és lábszár kombóban fussak, nyáron agyfaszt kapok tőle olyan meleg számomra, ami sokkal nagyobb hátrány szerintem. Futás utáni regenerációra nem rossz, de magamon azt se éreztem, hogy olyan sok pluszt adna hozzá.

tomcica: oké, én is más irányban gondolkodom akkor, de a mellényt valamivel helyettesítenem kellene.

Vagy egyszerűen kiegyeznék egy mostani utt-s időjárással. Nem volt hideg, de nem is volt az a borzasztó hőség.

[ Szerkesztve ]

(#53525) inf3rno válasza Chuck Norris (#53506) üzenetére


inf3rno
nagyúr

+Zozo0525:

Hát nem tudom hogyan jön össze. Van egy nagyon régi Androidos mobilom, arra már nem települ semmi, mert annyira régi a verziója, de van egy iPhone 5s, amit nem használok, csak tesztelésre van, azzal esetleg tudnék szinkronizálni. Vagy még esetleg fel tudom tenni a BlueStacks-et gépre, de gondolom kellene bluetooth kapcsolat, hogy átvegye az órától a dolgokat. Tudok venni bluetooth dongle-t ilyen célra, ha ez az irány járható.

Persze a Strava-ra akarnám feltenni őket, de azt is szeretném, hogy GPX vagy valamilyen más formátumban a gépemen is meglegyenek, hogyha esetleg a Strava is becsődöl, mint az Endomondo és a Movescount, akkor legyen mentés róluk.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#53526) inf3rno válasza ígyvanferi (#53509) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja ugye van ez a hátizom vagy derék izom vagy micsoda, ami visszahúz görnyedésnél, azt lehet erősíteni, és akkor nem fut görnyedve az ember. Rám sajnos jellemző volt mindig, hogy egy kicsit görnyedve futok, és a végére megfájdul a hátam. Úgy néz ki, hogy ezt tudom kompenzálni, és bár a pace-en nem jelent látványos javulást, de mégis érzésre sokkal kevésbé fárasztó így. A lábtartásom sem az igazi, olyasmi, mintha be lenne rövidülve a szalag, és O formára próbálná húzni, azért külső élen is szoktam futni. Azon is jó lenne javítani, de nem tudom, hogy azt a szalagot, ami ilyen irányba húzza hogyan lehetne nyújtani. Ahhoz, hogy kifelé húzzak egy szalagot el kéne törni a térdemet... :S

Egy kicsit ropogott a jobb térdem este, de az alvás rendbe rakta. Guggolnom kell többet, az majd beedzi. Úgy összességében szerintem nincs akadálya, hogy ma is fussak legalább egy 3k-t. A keresztedzés jó ötlet, lehet, hogy ma csak tekerek és talajtornából csinálok többet. Amúgy a fogyás elkezdett megindulni, már tegnap reggel mértem 85-ös derékbőséget a 87-89 helyett, ami utoljára decemberben volt. A hasamon a zsír is kezd fellazulni, mobilizáódni, látni rajta, hogy sokkal puhább. Azért még idő míg a lecsoffadt zsírsejtek elhaláloznak. Most vagyok 75.7kg, maradt 4 nap a 74kg-os iránycélig. Az valszeg nem lesz meg, de szerintem elég lesz ennyi is, hogy beleférjek a régi gönceimbe.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#53527) Zozo0525


Zozo0525
őstag

Szerintem staravrol lehet lementeni pc re… vgy manualisan edzesonline.hu oldal?

(#53528) inf3rno válasza Zozo0525 (#53527) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja, azt hiszem igen. Na majd rákeresek, hogy van e apple-höz suunto app. Ha nincs, akkor talán windows alól bluestacks-el vagy linux alól valami összetákolt opensource megoldással át tudom rakni a gépre a dolgokat.

Buliban hasznos! =]

(#53529) inf3rno válasza LanyUs (#53510) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Cink, szelén, D-vitamin, amit érdemes szedni rá, plusz gyömbér teát inni. A cink ezek közül a legfontosabb. Napi 25-50mg egy hétig felnőttnek. Ha nő, akkor pláne 50, nála a menstruációs görcsöket is elmúlasztja, ha előtte kezdi el szedni pár nappal. Vitakinget tudom ajánlani, magyar márka. Folyamatosan én nem szedném, csak így kúra szerűen.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#53530) Zozo0525 válasza inf3rno (#53528) üzenetére


Zozo0525
őstag

Van iphone suunto nalam :)

(#53531) parandroid válasza inf3rno (#53525) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az Iphone 5s discountinued, arra sem tudod már az aktuális appokat letölteni. Nem ismerem a suuntot, de a garminhoz van kábel, azzal letölthetők az óráról az activityk a gépre gpx, vagy milyen fájlként. Strava azt már felismeri feltöltésként.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#53532) Chuck Norris válasza inf3rno (#53525) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ha csak a PC-re akarod akkor ezt felrakod [link], feltölti a suunto-hoz, aztán a bluestack-ra telepített appal, amit korábban írtam, meg tudod nézni a futásokat.

A strava-t a suunto-val így tudod összekötni: [link]

A strava-ból ki tudod exportálni GPX-be le is teszteltem.

Amennyire jól átgondolt órákat gyártanak, hogy csak átfutja az ember a leírást és szinte érthető is az egész, ezt a szoftveres részt sikerült nagyon elbonyolítaniuk.

[ Szerkesztve ]

(#53533) ígyvanferi válasza parandroid (#53531) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az a kérdés, hogy legalább iOS 12.0 van-e rajta vagy régebbi, mert a 12 a minimum követelmény elvileg. De ezt csak a software requirementsből tudom, nem ismerem az almás dolgokat, lehet ettől még mégsem tölthető le.
Kábel van, viszont az év eleje óta már a régebbi óráiknál sem megkerülhető a telefonos applikáció sajnos, mert a gépre letöltött szinkronizáló progi is oda dobja fel az edzéseket, onnan mennek tovább a mindenféle sporttrackerekre.
Úgyhogy tudtommal sehogy sem lehet a gpx fájlokat kinyerni az órából, csak a telefonos appból.
Azokat a hackeléseket meg már nem értem, amiket inf3rno és Norris írt, de ha úgy megy, akkor megy. Csak hát na, nem túl elegáns. Corosnál is ez az egyik, ami nem tetszik, hogy csak telefonos app és telefonon keresztüli szinkronizálás van, azt kész.

[ Szerkesztve ]

(#53534) tomcica válasza Never79 (#53524) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ilyen zsebes pant/ov (Freebelt fazonu)?! Nekem compressport van, de salomon is hasonlo. Hatul kozepen elforditva befer 0.5l puha ivokulacs es akkor balanszba van, elol es oldalt szoktam megtuzdelni zselekkel es sotabletta/magneziummal.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#53535) bencze válasza inf3rno (#53528) üzenetére


bencze
senior tag

Nekem elvileg a tapiriik szinkronizál pár dolog között, pl dropboxba elteszi a gpx-eket is. Lehet kézzel szinkronizálkni mindegyre, utoljára az volt, hogy fizetsz 2 dollárt 1 évre, hogy automatán csinálja.
Webes alkalmazás, nem kell hozzá semmi, az alkalmazásaidba kell bejelentkezz weben azzal adsz neki hozzáférést a különböző fiókokhoz. Vagyis nem kell telefon meg semmi ilyen ördögi berendezés hozzá, ha a vallásod tiltja.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#53536) ígyvanferi válasza bencze (#53535) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Viszont az első lépést így sem tudja megkerülni, hogy valahogy kiszedje az órából a gpx-et, ahhoz kell a mobilapp (akár android emulátorral). Azt mondjuk én se tudtam, hogy ez pl. dropboxba is tudja menteni a fájlt, ez az infó még jól jöhet.

(#53537) inf3rno válasza parandroid (#53531) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Felment rá, most sync-el. Ha össze tudom kapcsolni valahogy a strava-val, akkor onnan lerántom a GPX fájlokat, aztán kész. Mondjuk baromi lassú, és ma még futni is akarok. Van kb egy óra naplementéig. :S

Buliban hasznos! =]

(#53538) inf3rno válasza Chuck Norris (#53532) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Köszi! Akkor ez lesz a B terv, ha a mobilozás befuccsol.

Buliban hasznos! =]

(#53539) inf3rno válasza ígyvanferi (#53533) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja nekem sem jön be. Nem is értem, hogy régen ment PC-re, és semmin nem kellett volna változtatni, csak meghagyni azt a szolgáltatást. :S A másik, hogy mobilra bluetooth-on qqqqrva lassú a szinkronizálás. USB-vel már rég végzett volna, így meg eltököl vele egy órát is. Nem tudom megszakítható e, mindjárt kiderül, mert ezt most nem várom végig.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#53540) inf3rno válasza bencze (#53535) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem nem jött be, próbáltam endo-ról strava-ra szinkronizálni vele, semmi nem történt. :S Ha ennyire ingatag, akkor inkább hagyom a francba. Majd kézzel feltöltöm a régieket valamikor. Azt hiszem elkezdtem már, de nem emlékszem, hogy meddig jutottam vele.

Buliban hasznos! =]

(#53541) ígyvanferi válasza inf3rno (#53539) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Egy-egy edzést feltölteni bt-n nem vészes, az első alkalom a lassú, amikor minden tárolt edzést szinkronizál. Viszont a megszakítást nem rizikóznám meg, ami folyamatban van, az szinte biztos, hogy megy a levesbe, de még az is lehet, hogy a sorban utána következők is.

(#53542) inf3rno válasza ígyvanferi (#53541) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Úgy néz ki egyesével csinálja, mert 70 volt összesen, amit nem szinkronizált, 20 átment mielőtt leléptem futni, és most 50 van vissza. Közben párosítottam Strava-val is, meglátjuk, hogy ott megjelennek e az edzések.

Buliban hasznos! =]

(#53543) dabgergo válasza Never79 (#53515) üzenetére


dabgergo
őstag

Igen, gondolkodom a 935 lecserélésén, de azt hiszem nem lesz belőle semmi, mert fenix 6 lenne jó a térkép miatt, de az gps-ben nekem túl pontatlan, plusz túl nehéz, batár.

De nekem a terepfutáshoz baromi sokat adna a térkép, nem kéne sokszor elővennem a mobilomat.

945 is szóba jön persze, de arról is ismerősöktől azt hallom h több a hiba, lefagy stb. (Csere Gáspár is azt használ, néztem egy ideig a futásait, ő maga is meglepődött h mennyit bénázott az óra, de lehet j szegény csak rossz példányt fogott ki.)

935 amúgy akkuidőben is egyre szűkösebb, igaz ritkán kell h 10-12 óránál tovább bírja, de azért remélem majd futok olyan ultra távokat ahova kelleni fog.
(Persze olcsóbb megoldás ha töltöm út közben, max nem lesz pulzusmérés egy fél óráig.)

(#53544) Zozo0525


Zozo0525
őstag

Az igen, 12 oras futás. Nekem a maraton is jol jonne. :DD

(#53545) tomcica válasza Zozo0525 (#53544) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Vagy egy "csoffadt" 10km,de rendes sebessegen ;] :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#53546) emvy válasza Never79 (#53515) üzenetére


emvy
nagyúr

Én övet viszek, és abban softflask, 2 deci vízzel. 4 km-enkent lehet tölteni, jó lesz az úgy.

Nekem 3 edzés van csak a hétre, 40p, 56p és 4 óra, de máskor is heti 4 edzéssel tolom (ráadásul tegnap kaptam kullancs elleni oltást).

A hétvégén futottam egy 3h25min-t 150es HR körül, 37.5 km. Jól ment, de a bokám a novemberi megreccsenés óta nem az igazi.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#53547) archie17 válasza Never79 (#53515) üzenetére


archie17
tag

Decanak van ez a kétpántos táskája, ha a mellény sok, de az öv kevés/kényelmetlen:
DECATHLON LINK
Hátra és mellkasra is rakható, és negyedannyi felületen melegít csak, mint a mellény.

(#53548) ígyvanferi válasza archie17 (#53547) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Egy kisebb kulacs is belefér vajon a telefon mellé? Az úgy lenne tényleg jó. Mellényt ilyen időben már nem szívesen vennék fel (mostanában nem is voltam terepem mondjuk), de valamibe muszáj lenne pakolni. Övet még nem próbáltam.

(#53549) HKorn válasza ígyvanferi (#53548) üzenetére


HKorn
addikt

Ilyen van nekem is, 2,5dl-es soft kulacs belefér, viszont a póló hátát kibolyhosítja.

Run&Ride

(#53550) emvy válasza ígyvanferi (#53548) üzenetére


emvy
nagyúr

A Compresssport ovbe 2x250 ml softflask, 4 zselé meg egy mobil elfér nekem.

while (!sleep) sheep++;

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.