Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4757) szki válasza boygabi_ (#4752) üzenetére


szki
őstag

Gratulálok!
A frissítés és a savasodás szerintem csak közvetett módon függ össze. Itt inkább arról van szó, hogy elkészültél az erőddel. Dicséretes, hogy nem adtad fel!

(#4753) Polacheck: A gratuláció kijár! Az erős napsütés sokat kivesz!

(#4754) mate317: nem való mindenkinek a futás. Épp nem rég köszönt el egy fiatal sportoló társunk innen, hogy nem fut többé a térde miatt.
Az itt fáj, ott fáj esete talán legtöbbször a túlterhelés, és a helytelen futótechnika következménye. Ettől még egy futó nem hagyja abba a futást, de ki kell pihenni a sérülést. Ha verseny után biceg vki, akkor az nem számít. Hisz versenyen mindent ki kell adni magunkból ;]
Csak 20 hónapja futok, de már eljutottam oda, hogy nem fáj semmim futás után. Persze egy félmaratoni verseny után kemény izomlázam van 2 napig.
Én azért futok, mert jól esik futnom. Versenyeken meg azért indulok, mert erős bennem a versenyszellem. De mindig hozzáteszem, hogy (ultramaratoni) bicajos vagyok :D A lányaim is sportolnak kicsi koruk óta, és jó géneket örököltek hozzá :)
Motiválni: Te miért futsz?

(#4755) gombi01: tomcica sokat segít mindnyájuknak! Tudatos felkészüléssel még lehet 40 évesen is javulni! Ki kell nézni versenyeket jó előre, és felkészülni rá! Szerintem egy komoly nyári alapozás után október-november az ideális kifutni egy remek egyéni eredményt!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.