Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4582) T-unit válasza mate317 (#4581) üzenetére


T-unit
őstag

Mért, ennyi erővel a Lenovo Thinkpad T/W kategóriás laptopok is csúnyák mert kb 20éve ugyanaz a bevált letisztult kinézete, és külső háza...miközben manapság anyag minőségre már inkább aláz minden más gyártót. ;) Ezzel csak azt akarom, lehet van akinek meg pont az jön be.
Amugy akárhogy nézem, én is ugy látom jelenleg csak 1-2 echte futócipője van nike-nak is ami megfelelhet kemény burkolatú aszfaltra is, ebből az egyik az említett pegazus, ráadásul szerintem kifejezetten szép és modern kinézetű egy futó cipő: [link] Az air max-okat jobban megnézve inkább mindenes edzőcipőkhöz sorolnám.
Kösz srácok igy már tudok miből kiindulni, akkor az lesz, szépen kezdem járni boltokat és próba próba hátán kezdetbe érdeklődés céljából, mibe érdemes itt fektetni hosszú távra, legyen vmi rátekintésem én tényleg több éve még csak nem is próbáltam echte futócipőt, max sima edzőcipő, tenisz, terem, satöbbit. :)

üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.