Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36095) inf3rno válasza Danika256 (#36093) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Amennyire nekem lejött, minden edzéssel hozzácsapsz egy kicsi mechanikai sérülést, amitől jobban begyullad. Idővel ezek tudnak halmozódni, és elszakadhat. Ha rákeresel, a gyulladt ínnál sokkal nagyobb a szakadás kockázata.

Nekem is több hónap futás után gyulladt csak be. Először csak recsegett néha, utána meg bejáratós lett, az első 5 percben fájt csak, aztán a végén elérte azt az állapotot, hogy nem tudtam már futni vele, mert minden lépésnél belenyilallt. Akkor mezítláb mentem haza 5km-ről, úgy kibírható volt. A szteroidot nyugodtan beletolhatod, ugyanúgy tüneti kezelés, mint amiket eddig csináltál, valamit javítani fog rajta, de nem valószínű, hogy elmulasztja.

Ha gyaloglós a melód az sokkal kevésbé terhel, mintha futnod kéne minden nap, hiába érzed fordítva. Senki nem mondta, hogy hagyd abba az edzést, csak azt, hogy a futást szüneteltesd, amíg helyrejön. Bringázni, más jellegű edzést csinálni ugyanúgy lehet. A tomcica féle erősítést én is kipróbálom majd, szoktam még ritkán érezni a sarkam, ha sokat futok.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.