Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36093) Danika256 válasza tomcica (#36092) üzenetére


Danika256
aktív tag

Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Látom nagyon le akartok beszélni az edzésről, tudom tényleg az lenne a legkifizetődőbb, de mivel dolgoznom is kell, ezért úgy sem tudnám érdemben pihentetni. Ahogy írtam a melóban az ide-oda rohangálás jobban betesz neki..

Talán nincs gond a cipővel, mivel már jó rég óta ilyet használtam mikor belobbant a lábam. Sőt egy focipályás mezítlábas, elvileg regeneráló :DD :O edzés tette be a kaput neki..
Komolyan elszakadhat az ín ha ennyi idő alatt nem történt meg?

Nálam annyira nem gáz a helyzet, a kenceficéknek hála megy az edzés is. Az elején amikor nem ment nyomattam a bringát, de 1 hónap után amikor már tudtam futni, rá kellett jönnöm, hogy a futáshoz képest, főleg erőállóképességben semmit nem ér.. Vagyis nem sokat..
A lábujjhegyes, sarokemelős tornát én is csinálom, sőtt többféle nyújtást is szoktam, ami direkt erre van.. De ennyit nem szoktam, akkor megemelem a napi adagot.
Mondom nem fáj észveszejtően, de mindig ott van, olyan mintha valami idegen dolog lenne a sarkamban és ingerelné a dolgokat.. Hosszú távon nagyon szar..

Sajnos ismerve magamat, amíg bírok mozogni fogok is és
tolni fogom az edzéseket. Olyan megoldás kéne, ami terhelés mellett is segít még ha lassabban is..
A szteroid injekciókról mi a véleményetek?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.