Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35451) inf3rno válasza Peterhappy (#35435) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát nem tudom, mi extrudáltunk "osztálykiránduláson". Annyi a történet, hogy csinálsz lisztet valamilyen gabonából, aztán nagy nyomású gőzzel átnyomod egy lyukon. Utána lehet fűszereket tenni rá. Valszeg ezeknek a nikecelek a gyártási módja, amiket puffasztott rizs néven árulnak se sokban különbözhet...

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#35452) inf3rno válasza bencze (#35440) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ránézésre az elsőn is ment volna a második, ha nem kapásból sprintekkel kezdesz. :DD

Buliban hasznos! =]

(#35453) inf3rno válasza tomcica (#35447) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én mikor még BP-en laktam sokszor úgy bekkeltem ki az ülőmunkát vagy tanulást, hogy lusta voltam elmenni kajáért, aztán inkább főztem egy teát helyette, azzal elvoltam egy darabig. Igazából nem is kell a napi 3 étkezés, meg ilyen gyerekkorban betanult dolgok, ha az ember minimál fizikai tevékenységet végez.

Buliban hasznos! =]

(#35454) inf3rno válasza tomcica (#35450) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Az se rossz. A fóliával az a baj, hogyha elszakad, akkor egyben kell cserélni az egészet, mert ha foltozod, akkor alákap a szél, és széttépi. Fater egyik ismerőse csinálja nagyban (mármint olyan nagyban, hogy exportra termel és egy csomó sátra van), nála volt olyan, hogy újrahúzták az egyiket, aztán felugrott rá utána a macska, és beletolta mind a 10 karmát. Boldog volt a fazon képzelheted...
Kicsiben ha csak ki akarjátok próbálni minimális költséggel, akkor elég jó a fólia. A szomszéd is tákolt magának 1x1-es minit, és a paprika elég jól elvolt benne pár hónapig, amígy egy téli napon nyitva nem felejtették az ajtót. Én azt mondom, hogy vágj bele kezdetben néhány deszkával meg egy kis fóliával, aztán az első téli termés után úgyis elkap a gépszíj... Minél kisebben kezded, annál jobb, mert hamar megvan. Felesleges halálcsillagot építeni, ráér az később is.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#35455) bandus válasza inf3rno (#35448) üzenetére


bandus
veterán

olvasd el mit irt: egy mekis/akarmilyen menu arabol (ami mondjuk 1500 vagy 1800 huf) egy hetig eszik minosegi hust es zoldseget. egy azaz egy arabol, nem hetszeregy arabol :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#35456) Chuck Norris válasza borix (#35430) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Még azért van hova süllyedni mert legalább a génmódosított szemetet nem engedik be, vagy legalábbis azt mondták.
A minap meg láttam a tv-ben egy műsort valami mintagazdaságról, az volt a legfontosabb, hogy a paradicsom mind egyforma legyen, a fickó meg oda volt a boldogságtól, hogy ezt milyen magas szinten sikerült megvalósítaniuk. Ráadásul normális vidéki embernek tűnt de úgy látszik már ott is elfeledték milyen ízűnek kellene lennie a paradicsomnak.

(#35457) bencze válasza Chuck Norris (#35456) üzenetére


bencze
senior tag

Megértem, ha nem szép, szerintem már meg sem veszi a többség.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#35458) LanyUs válasza bandus (#35455) üzenetére


LanyUs
senior tag

Jogos. Kondis koromban diéta alatt, figyelve a napi 200-250g fehérjére, 200 g szénhidrátra és max. 100g zsírra, napi 2500-3000 kalóriával kb. 3000 Ft/nap volt a napi költsége ( csirkemell, tonhal, basmati, zöldség+fehérjék, bcaa stb. ) Havi -1 kg működött, de brutálisan sok energia volt elkészíteni és méregetni. Mennyivel egyszerűbb benyomni egy LEKVÁROS TÁSKÁT :)) :))

(#35459) Peterhappy válasza inf3rno (#35443) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nem, egyáltalán nem baj, egy szóval sem mondtam, sőt! :) Maximálisan egyetértek! Én is örülök ennek, ahogy írtam is: a cél szentesíti az eszközt. Ha valaki túl tud azon lendülni, hogy a méregdrágán összevásárolt cuccaibban billegtesse magát a Margitszigeten és valóban kocog, bánom is én, ki és miként kérkedik/büszkélkedik az eredményeivel, akár e topic hasábjain, akár a fészbúkon, a lényeg hogy mozog, hogy sportol, hogy tesz az egészségéért!

@Bandusnál a pont, a 20dkg sonka nálam öt napra van beosztva - két-két szelet naponta.
Igazából bizonyos betegségeim miatt sokkal több vörös húst nem is volna szabad ennem, ezt a mennyiséget is csak azért, mert csak könnyebben csúszik mellé pl. egy fél kiló paradicsom (vagy most éppen kaliforniai paprika).
Azt pedig azért kihangsúlyoznám, hogy ez csak az ebédem. A nap hátralévő 1420 percét nem fotoszintetizálással töltöm :) Nekem a reggelim a gyengém, ott sajnos gyakran szendvics, vagy kakaós csiga (kávé mellé basszus annyira adja magát...) kerül az asztalra.

Én bent reggelizem először, azt vettem észre, ha otthon, ébredés után ettem, egész álló nap zabálhatnékom volt.Így most 8.30-9.00 körül reggelizek, és vagy 11.30 körül, vagy 12.30 körül ebédelek, függően attól, mennyire vagyok éhes. S az ebéd időpontjától függ, mikor eszek gyümölcsöt - előtte vagy utána (sokszor mindkettő).
Azért nem is feltétlen ragaszkodom a főtt ebédhez, mert otthon az esetek 90%-ban az vár.

A reggelit kellene megreformálnom, eltüntetnem a táplálkozásomból a fehér lisztet (vagy legalábbis maximum Feleségem kenyerét fogyasztani és azt is csak mértékkel), de a másik alap alternatíva nálam a natúr joghurt (abból sem a tömeg boltit veszem) + zabpehely kombó, de az egyfelől baromi unalmas tud lenni (hiába bolondítom gyümölccsel vagy magvakkal), másfelől meg a tejtermékekkel sem ápolok éppen felhőtlen viszonyt...

A másik nagy bajom, hogy irritál, ha ételt kell kidobni; ha Feleségem csinálta akkor azért, mert munkája, ideje van benne, ha meg valamilyen vásárolt dolgot, akkor meg azért, mert tudom mennyibe került és nem élünk olyan jól, hogy csak úgy kidobáljunk ételt (és persze még így is nagyon jól élünk, mert máshol még csak hasonló élelmiszerek sem kerülhetnek a hűtőbe), így kvázi vérbeli konyhamalac vagyok otthon...

Egyébként kávéval, teával simán el lehet odázni egy-egy táplálkozást, de legalábbis kitolni az időpontját.
Azt is szokták mondani, ha valaki éhesnek érzi magát, első nekifutásra verjen be 2-3 dl vizet, mert könnyen lehet, hogy valójában csak szomjas.

(#35460) Peterhappy válasza bencze (#35457) üzenetére


Peterhappy
őstag

Szerencsére a fejlettebb civilizációkban (értsd külföldön) egyre több helyen mennek rá arra, hogy olcsóbban, de a csúnyább zöldségeket is kitegyék a polcokra, sőt azt hiszem, már itthon is felmerült ennek az eshetősége, talán a teszkó jóvoltából.

@LanyUs: na én meg arra nem vagyok képes, hogy ilyen szigorúan odafigyeljek, és/vagy egész álló nap rizs+csirke kombót egyek :)
Tavaly szeptember óta vezetem a kalóriabevitelem (MyFitnessPal), tételesen írok mindent, mikor mit ettem. Sokáig konyhai mérleggel mértem mindent, ma már nem veszem ennyire szigorúan, inkább csak érzésre tippelek súlyokat, mennyiségeket.
Még nekem is tudott segíteni, pedig hála az égnek, jelentős súlytöbbletem nincs, de ha valaki komolyabban fogyni vágyna, annak szerintem remek társa lehet a diétázásban.

(#35461) tomcica válasza Peterhappy (#35459) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Miert nem eszel reggelire rizs + valami feherje kombot.Uzsonnara kis zoldseg/gyumolcs es mehet az ebed.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#35462) bandus


bandus
veterán

ha itt a nagy akciózásokban látok valahol nike terra kiger, vagy wildhorse akcijót, akkor dobjátok már be ide, köszönöm :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#35463) Peterhappy válasza tomcica (#35461) üzenetére


Peterhappy
őstag

Érdekes ez, valahogy teljesen kikopott a rizs a táplálkozásunkból. Talán a glikémiás indexe miatt, de már nem is emlékszem, miért. Mindenesetre nem valami nagy rizsevő a Család. Mentségünkre váljék, bulgur, gersli (néha kuszkusz) azért heti rendszerességgel van. De a rizs valahogy feledésbe merült.

Elgondolkodom rajta, nem lenne hülyeség, köszönöm a tippet.

(#35464) oxox


oxox
addikt

gondolkozok, hogy beszerzek az adidas mellé egy kayano-t is...kayano25-ről van valakinek valami tapasztalata...betonon futok leginkább.

ill. gondolkozok valami földutas cipőn is. quantum 180? erre a célra?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#35465) ígyvanferi válasza oxox (#35464) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Mit takar pontosan a földút megnevezés? Lehet másra gondolunk, de egy döngölt keréknyomos, bakhátas mezőgazdasági út miatt én nem feltétlen vennék egy harmadik cipőt is. Az nem terep, oda a másik kettő is jó lesz.

(#35466) oxox válasza ígyvanferi (#35465) üzenetére


oxox
addikt

nem döngölt, de keréknyomos, bakhátas.....Liszt Feri reptér környékén a dzsindzsás :)

az általad is irt sportsshoes -on 121,5eur...ez már kezd csábitani....itthon meg 45k alatt még nem láttam.

meg majd szeretnék indulni gerecse 40 + kinizsi 100-on...oda is kell valami.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#35467) Corpuscle válasza oxox (#35464) üzenetére


Corpuscle
őstag

Kayano 24-et (is) használok, közel 200 km van benne. Jóval stabilabb, mint a GT1000, kényelmesebb is. Nem a könnyebb cipők közé tartozik, de az én 5-6 perc közötti tempómnak tökéletes. Többségében aszfalt, néha töltés. Az utóbbin sincs vele gond, támaszt rendesen.

(#35468) Chuck Norris válasza oxox (#35466) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Én régebben kayanoban futottam volt három is aztán ahogy nagyon megdrágult inkább áttértem a GT2000-re. Talán annyi a különbség a kettő között, hogy a kayanonak kicsit puhább a szövete, nem az a ránézésre is teljesen műanyag, pedig az is az, meg van benne egy kis zselé az elejénél is. Futásilag, stabilitásilag és kényelmileg nálam pont az tudja mindkettő.

Ha adhatok tanácsot TT-ben, gyere el az iszkirire előbb az a legkönnyebb százas, nincs az a tömeg mint a Kinizsin és a nevezéssel sem kell bohóckodni.

[ Szerkesztve ]

(#35469) oxox válasza Chuck Norris (#35468) üzenetére


oxox
addikt

+ Corpuscle :R :R :R
kis zselé elől hasznos lehet, mert alapvetően lábujhegyen járok...futásnál próbálok "görgetni", ahogy anno Bertán Pista atlétika edzőm tanitott :D

Kinizsin eddig kétszer indultam, mindkétszer teljesen felkészületlenül...elsőnek 83,6km-nél adtuk fel (két nappal korábban szólt a cimbi, hogy nincs-e kedvem elkisérni...kedvelem a srácot elkisértem. 83,6-nál pecsételés volt, lefeküdt besavasodott, és mondta, hogy menjek egyedül tovább....még lett volna kb 7-8órám a 24órán belülre, de egyedül nem volt kedvem botorkálni a sötétben.
másodjára meg Én voltam úgy vele, hogy nem hiányzik ez nekem (akkor feketén mentünk, mert már nem lehetett nevezni)

azóta érkezett egy gyerkőc a családba, sok túra nem fog beleférni, és kinizsi buzergálja az agyam.
iszkiri időben kinizsi előtt van?

Tatai vár körbesétálás nem érdekel :) ...megyek törököt apritani úgy is májusban, ill. kirobbantani őket :) ott "sátrazunk" a vár mellett három napig :DDD

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#35470) inf3rno válasza bandus (#35455) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem azért átjött, hogy mit akar mondani, a "minden délben" segített...
szerk: Olvasom közben, akkor én tévedtem. :-)

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#35471) inf3rno válasza bencze (#35457) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja sajnos már jó ideje a látszat a fontos, mert kóstolni nem lehet vásárlás előtt. Legalábbis ha kicsiben veszed. Én is a piacon meg akartam kóstolni egy uborkát, aztán teljesen kiakadt tőle az eladó. Átmentem egy másikhoz, megkóstoltam annál, aztán vettem egy szatyorral. Annak idején nagybanin szoktunk venni zöldséget meg gyümölcsöt heti egy teherautóval, aztán ott megszoktam a kóstolást. Én pont emiatt teljesen fordítva vagyok bekötve, mint az átlag vevő. A paprikából is a ronda göcsörtös ezer féle színűt keresem, mert annak legalább van íze, és nem ilyen egyen ipari termék, mint a nagyja. Paradicsomból idén volt azért jó a boltokban is, amikor bejött a magyar az import helyett. Az importnak nem is tudom milyen íze van. Mint ha füvet ennék. Savanyú gyorsérlelt szemét. Egyedül az menti meg, ha rendesen megsózod, egyébként ehetetlen.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#35472) ígyvanferi válasza oxox (#35466) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ha nem azonnal kell, esélyes, hogy még annál is olcsóbban összejöhet. Egy random leárazásra nem feltétlen érdemes várni, de feketepéntek itt van mindjárt pl.

Ilyen hosszú túrákra lehet tényleg kellhet valami speckó cipő, de ehhez lövésem sincs.

(#35473) oxox válasza ígyvanferi (#35472) üzenetére


oxox
addikt

jaja ezt a két hetet kivárom már :)
elsőnek egy sima new balance terepfutó cipőben mentem...teljesen jól birta, bennünk volt a hiba, ill. bennem, mert egyrészt hagytam, hogy a cimbi ditkálja az iramot...198cm magas (én 177 körül), és az volt a taktikája, hogy "lépjünk oda-lépjünk oda"...az eleje f.sza kis emelkedő a kinizsinek...nem hazudok 3-4km után azon gondolkoztam, hogy feladom (bedurrantak a vádliaim, sosem volt még ilyen, pedig anno fénykoromban nem keveset sportoltam....futnom kellett az Ő lépjünk oda tempojánál), majd mikor beértünk az erdőbe belerugtam egy sziklába, onnan már a lábfejem is lezsibbadt....de miután megszoktam, ez az érzés volt 83,6km-ig, és nem is zavart később.

itthon nem szokott valami futóbolt feketepéntekezni?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#35474) bencze


bencze
senior tag

Ha már terepcipő.

Szeretnék egy terepcipőbe beruházni. Olyasmi ami ilyen általános őszi időre jó - vizes falevél, sár, kavics stb terepre. Esetleg a télen is használhatom, az majd elválik, de ha kell arra veszek külön ilyen szegecses yaktrak meg egyéb cuccot persze ha olyan az időjárás.
Nem igazán tudom mit nézzek, milyen márkákat érdemes nézni, hol, illetve mi fontos vagy mi kerülendő? Első ilyen cipőm lenne.
Nekem nehezítés, hogy elég széles a lábfejem ezért első része jó ha nagyobb, kényelmesebb, ha van ilyen (aszfaltcipőből mostanában Sauconyt használok nem mind tökéletes de mintha picit szélesebbek lennének az átlagnál). Tudom Altra de annyira talán nem ortopéd a lábam és azok drágák :)

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#35475) Chuck Norris válasza oxox (#35469) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Igen, valamikor márciusban szokott, azt meg pont nem akartam írni, hogy jobban fel is lehet adni mint a Kinizsit mert többet megy lakott területen :)
Ha ezt megtudnák, hogy elindultál feketén egy életre eltiltanak és nem kapsz plecsnit, szóval annyira ne reklámozd, legalábbis amikor nekem elrontották a nevezésemet ezzel fenyegetőztek.

[ Szerkesztve ]

(#35476) bandus válasza bencze (#35474) üzenetére


bandus
veterán

nekem most szlovéniában szétszakadt az első terepcipőm (asics gel-fujitrainer) szóval én i s apótlását keresem. mivel alapvetően szeretem a nike-t, ezért elsősorban az ő terp modelljeik közül akarok kifogni valamit, de általános, hazai felhasználásra nagyon sokan ajánlják a salomon sense ride modelljeit, vagy a legújabb salomon ultrat és ultra pro-t.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#35477) inf3rno válasza Peterhappy (#35459) üzenetére


inf3rno
nagyúr

"A másik nagy bajom, hogy irritál, ha ételt kell kidobni" - Léteznek olyan csodálatos eszközök, hogy hűtő meg fagyasztó. ;] Szinte mindent le lehet fagyasztani, ha túl sok van belőle.

Amúgy ja, reggel egy időben mindig egy korsó vízzel, meg esetleg kamilla vagy zöld teával kezdtem. Most is jót tenne, lehet, hogy újra rászokok. A másik folyadékos trükk, ha veszel egy 2L-es kancsót, aztán mindig ott van előtted a víz meg a pohár, úgyhogy nincs olyan, hogy félbeszakítod a munkát csak azért, hogy vizet hozz.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#35478) inf3rno válasza Peterhappy (#35463) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A tojás sem jöhet szóba? Mikroban a buggyantott tojás max 5 perc (850W) . Csak bele kell ütni pár tojást egy tányér vízbe, aztán bekapcsolni. Sokkal jobb szerintem, mint a tükörtojás, vagy a rántotta, mert mindkettő tocsog az olajban. Mosogatni viszont valamivel nehezebb.

Buliban hasznos! =]

(#35479) oxox válasza Chuck Norris (#35475) üzenetére


oxox
addikt

én akkor is reklámoztam face-en, mert abban az évben másnap már nem lehetett nevezni, és nem kevesen lecsúsztak róla, én meg megmondtam, hogy pont arra fogok sétálni... :P

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#35480) inf3rno válasza oxox (#35473) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem a legutóbbi 2 sérülésem abból adódott, hogy terepen futottam túl gyorsan. Igy, hogy az ember nem szokta meg (én legalábbis aszfalton megyek inkább), nagyon könnyen kifordul a láb. 100km-nél meg amúgy sem a "lépjünk oda" a nyerő hozzáállás.

Buliban hasznos! =]

(#35481) inf3rno válasza bencze (#35474) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Érdemes lenne egy Five Fingerst is kipróbálnod. Vannak télre, komolyabb terepre való változatok is, és terepere nekem jobb volt eddig, mint bármi. Nincs agyon csillapítva, és azonnal érzed, ha rosszul áll a lábad, és tudsz korrigálni mielőtt lesérülnél. Sajna olcsónak az sem olcsó, hülyén néz ki, és ha nem vagy biztos benne, akkor jobb inkább valami hagyományosat.

Saucony, Mizuno szélesebb az átlagnál, nekem is azok vannak. Még a Hoka, amire azt mondják, hogy kellően széles. Igazán terepben nem tudok segíteni, hogy mi a tuti.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#35482) oxox válasza inf3rno (#35480) üzenetére


oxox
addikt

hát főleg, hogy én 50cm-ert lépek kb, Ő meg 80-at....lépjünk oda....100cm+
Mondtam neki, hogy jövőre az van amit én mondok :)

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#35483) Corpuscle válasza oxox (#35469) üzenetére


Corpuscle
őstag

A zselét el is felejtettem elől. Na, az nekem baromira bejön. Elég széles is, van benne hely. Ez az első Kayano-m, de nem az utolsó.

(#35484) borix válasza Corpuscle (#35483) üzenetére


borix
őstag

Mielőtt nagyon elalélnánk szétbontva látni,hogy nincs az a talp annyira agyon gélezve.45-50.000ft csak belefér?
[link]

(#35485) tomcica válasza bandus (#35476) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Salomon Sense Ride-ot en is hasznalom konnyu terepre,ha meg fogazottabb kell akkor ott az Inov8 X-talon 212,az olyan h meg a leggyorsabb iramjatekra is hasznalhato akar latyakban,sarban.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#35486) ígyvanferi válasza inf3rno (#35478) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Már sorryka, de csak az a rántotta tocsog az olajban, amit szarul készítenek el. Az enyém nem szokott. Az a kis zsiradék meg kell úgyis. Viszont hogy én serpenyő helyett mikróban süssek tojást, na az kizárt. Lehet elfogult vagyok a rántottával.

(#35487) tepenzed


tepenzed
őstag

Ti melyiket választanátok gps/hr pontosság, szoftver stabilitás, megbízhatóság szempontjából? Nem versenyszerű napi több edzéshez, inkább heti 5 futás+kerékpározás önfejlesztési célból, kimozdulva az irodai életből. Futok már egy ideje, de jó lenne látni az eredményeket és motiválni magam, hogy jobb legyek..

[link]
[link]
[link]

És ott az Apple Watch 4 amit már megrendeltem, de még nem jött meg az új. Igazából ez jön be a legjobban, viszont az akkumulátor, a nagyon könnyen karcolodó kijelző miatt elbizonytalanodtam.

(#35488) Corpuscle válasza borix (#35484) üzenetére


Corpuscle
őstag

Ez talán bármelyik modellbe beleférne. :) Csak akkor ezt már mivel lehetne eladni?

(#35489) jackbacsi87


jackbacsi87
senior tag

Sziasztok!
Megint van a NEW BALANCE 1500T2 cipőből csomó méret! (Pénznem legyen euroban, dollárt nem akarja nálam elfogadni.)

Méretezése hogy működik?
Nike zoom odyssey cipőm uk 10 eu 45
adidas supernova sequence uk 10 1/2 eu 45 1/3
Az NB mellett a táblázat meg UK10 EU 44.5 és UK 11 EU 45.5.

[ Szerkesztve ]

(#35490) borix válasza Corpuscle (#35488) üzenetére


borix
őstag

Megvettem a kayanot mint a képen is látni körben [link] Wow mennyi gél van benne megérte az árát.
Mikor szétment kettévágtam és látom amit a videóban is látni, hogy what the fuck ez ez mi mi ez? ;]

(#35491) inf3rno válasza ígyvanferi (#35486) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A sütés meg a főzés között azért baromi nagy a különbség. Túl magas labda, most nem csapom le. :N

Buliban hasznos! =]

(#35492) inf3rno válasza borix (#35490) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ez kicsit az Apple termékekre emlékeztet. ;]

Buliban hasznos! =]

(#35493) concret_hp válasza tepenzed (#35487) üzenetére


concret_hp
addikt

ezek az órák eléggé nem low end kategóriák, valószínűleg nincs nagy különbség

vagy fullba vagy sehogy :D

(#35494) LanyUs válasza tepenzed (#35487) üzenetére


LanyUs
senior tag

Feleségemnek szoktam mondani ( Nekem Xiaomi van, neki iphone "Iphone snooker" vagy? :) ) Ezt nem Rád írom, Ő rá mondom. Szóval Ő is szeretne tavasszal egy Watch 4-est. Olvastam a 3-ashoz képest a fejlesztéseket és meggyőző a marketing. Még azt is el tudom képzelni, hogy a továbbfejlesztett csuklós pulzusmérés pontosabb, mint egy Garmin 235 esetében. Keskenyebb, szebb kijelző. Csajosabb, mint egy Garmin. Mi a gond az akkuval? 18 órát írnak rá elvileg. Szívelektródák funkció nincs a többiben. 32g gyorsulást is mér ha esetleg valaki gyors 100-on :D

Többiek: Ma teszteltem 2 fokban a Lidl-ben jelenleg kapható hosszú futó nadrágot. Furcsa elsőre, mert az alja "lengős". Megszoktam a tapadós szabást. Kellemesen párnázott a combnál, térdnél, a többi részen viszont szellős. Meglepően kényelmes ás nem volt hideg érzetem benne. A vékonyabb verzión könnyebben átfúj a hideg szél. Ennél nem. Van egy nagyon vastag verzióm is. Azt utólag már nem venném meg, mert abszolút nem szellőzik és totál izzadás a vége.

Reggeli bemelegítésem inkább 10-15 perc lassú átmozgatás bent, nem rángatom a "felkelt" izmokat és azt viszem át lassú alapozó tempóra. Remélem így oké a dolog.

(#35495) Peterhappy válasza inf3rno (#35478) üzenetére


Peterhappy
őstag

Tojásról is megoszlanak a vélemények, én már nem tudom követni. Van aki azt mondja, érdemes minden nap enni, más meg azt, hogy hetente csak egyszer szabad (és/vagy heti max. hat tojást).

Hétvégén ha van időm, szoktam csinálni (Családnak vagy csak magamnak), hétköznap biztosan nem játszik. Az ötlet jó és köszönöm, bár a mikrós részét én sem erőltetném, akkor inkább szimplán megfőzöm :)

(#35496) tomcica válasza LanyUs (#35494) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nagyon is jo az ha bent kicsit melegitesz,utana meg szepen veszed fel a tervezett iramot (amit ugye idovel tovabb fokozol,ha fokozos a reggeli futas).
En meg mindig a szokasos szerelesbe rombolok (rovidnaci,rovidujju es egy vekony hosszuujju tapados alaoltozek) a kulonbseg annyi,h 5:30-45 korul egyre jobban megbamulnak,fazni meg nem fazok.A vekony kesztyu elobb fog felkerulni,mint meg egy reteg felulre ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#35497) tomcica válasza Peterhappy (#35495) üzenetére


tomcica
Topikgazda

En a komolyabb tempos napokon szoktam 5 tojast ebedelni (altalaban tukortojas keramia serpenyobe kis olivat kell csak alatenni).Vagy rantotta az ala nem nagyon teszek semmit,mert hagyma es gomba,paradicsom,paprika van.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#35498) LanyUs válasza tomcica (#35496) üzenetére


LanyUs
senior tag

2 fok volt 05:30-kor :Y Te ilyenkor még nem húzol kesztyűt? Lefagynak az ujjaim :O A nyakam is kezd fázni a végére, következő alkalommal nyaksál lesz belőle. Viszont felül én sem estem túlzásokba. 2 vékony rövid ujjú póló + vékony sárga hosszú + sárga láthatósági futó mellény. A vastag leveleken annyira kímélő a futás, ha tehetem mindig keresem az ilyen helyeket a városban. A tempódnál már nem elég csak az orr légzés, torkod bírja?

(#35499) tomcica válasza LanyUs (#35498) üzenetére


tomcica
Topikgazda

birja-birja,megszokta mar

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#35500) Vertigo18 válasza tomcica (#35496) üzenetére


Vertigo18
addikt

Jól értem? Hosszúujjú kompressziós, rajta meg egy rövidujjú póló?

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.