Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29450) MPowerPH válasza 7600 GS (#29433) üzenetére


MPowerPH
félisten

Értem mire gondolsz... Kitartás egy csapat mellett jóban-rosszban. Dehogynem. A gond az, hogy amióta az eszemet tudom, azóta csak a csalódás-csalódás hátán. Tehát még jóban nem volt részem, mivel 87-es születésű vagyok.
A jó hangulatról meg tudnék mesélni, mivel a suli mellett bajnoki meccseken voltam biztosítani, avagy beléptetni. Tök jó, amikor székmaradványokkal röplabdáztok, amikor fejbe dobnak egy féltéglával, amikor átmásznak a rácson, és hirtelen 10 kopasz vesz körbe, vagy hazafelé menet elkapnak, és jól összevernek. Tényleg, ez ideális program a haverokkal.
Kösz nem, én inkább beülök velük valahova sörözni, vagy elmegyünk terem focizni vagy más értelmesebb dolgot csinálunk.

Ps Vita: Itten nem arról van szó, hogy veszel e a válogatott meccsre pár guriga wc papírt. Hanem arról, hogy ezek a falábúak a Te pénzeden élősködnek. Mit gondolsz, miből kapják az otthoni viszonylatban über magas fizetésüket? Az egy dolog, hogy nem tudnak focizni, mert az ösztönös. A gond ott van, hogy nem is akarnak. Tudod mennyit keres otthon egy futballista? Ugye ha az ember rosszul teljesít a munkahelyén folyamat, akkor kirúgják. Itt ez miért nem működik? Egervári elviszi a balhét. Itt még Guardiola- Mourinho kettős is kevés lenne. Sz@rból nem lehet várat építeni.

szab.tam: Nem...ki vagyok akadva. De ahogy nézem más is. Holnap interjúm lesz, elég volt a szörnyűségből.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.