Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24909) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#24705) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Na épségben visszaértem, próbálom elolvasni a történteket (itt tartok amire a válasz ment) és akkor már kommentálom is:

barca0519951: Ne vicceljünk már, Kaká amilyen formát mutat a Realban, egy középcsapatban sem biztos, hogy kezdő lenne. Minden tisztelet neki, nagy játékos volt, most sem rossz, de nem az a szint amit elvárnak tőle. Modric ezzel szemben a csapat egyik legfontosabb láncszeme.

Isco-t nagyon bírom, jól lát a pályán és minden megvan benne, hogy igazi klasszissá váljon, de nem kell elájulni a vasárnapi teljesítményétől. Nem mozgott jól a csapattal, sokat hibázott. Az tény, hogy neki köszönheti a 3 pontot a Real, de nem ez volt az a meccse ami alapján el kéne ájulni tőle. Nagy reményem a srác.

DeathAdder: Siggy és Dempsey esetével nem tudok vitatkozni, de Willian iránt már régóta érdeklődik a Tottenham. Még mielőtt az Anzsi Macskajajba igazolt.

Azért ha jönne Lamela és Willian is, minőségi romlás nem következne be Bale elvesztésével, ( hiányozni fog, mint ember és mint játékos).

Kis érdekesség most olvastam Spurs blogon: "Ezen a nyáron elment játékosok heti 305 ezer fontot vettek fel a pénztárnál. Az újak 235-nel járnak.( pl. Soldado 85 Paulinnyó 60.)..." Ruscello

Na de most látom, hogy megy a Tibszli - Tottenham EL selejtező meccs, majd folytatom később az építő jellegűnek szánt hozzászólásaimat :)

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.