Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Egyébként azért olyan amilyen a válogatott, mert ilyen komoly edzésmunkát végeznek. 2:15 után fülleljetek, ott a lényeg. [link]
-
Richard!
addikt
Ez a Krézy Jency mekkora egy nyomorék
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #24200 üzenetére
Akkor most négyet, vagy hármat?
Livescoreon 4 NSO-n 3 Ibra neve mellett..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
ez a meccs így rendben volt.
(én előre 2:2 vagy 2:3-at saccoltam...)
szokásosan béna védelem.
de legalább elrúgták. a legidegesítőbb, amikor pepecselésből van a bekapott gól.de azért még mindig volt 1 kisszöglet az 1. félidőben, amiért sortűzbizottságot rendelnék minden edzőnek, csapatnak, játékosnak, labdaszedőnek, stb...
ezt régen kitalálta valaki.
működött 2-3 hónapig.
sousa bebetonozta a magyar fociba. ( )
és többen átvették...
fejbeb*nám az összeset.***
bogdán jó ideje a legnagyobb kedvencem.
hatalmas tehetség.
ösztönösen.
neki adnám a kapitányi karszallagot.***
szegény böde nem feltétlenül a válogatottba való.
a fradiban brillírozott, (remélem fog is).***
a kis hajnal anno csodálatos volt. még emlékszem, amikor beállt az 1. nb1-es fradi meccsén, (asszem 16 évesen), szemtelenül játszott. ma igen gyenge volt. akkor azt hittem, hogy világsztár lesz...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz ronson #24208 üzenetére
ja, még 1 kérdés.
ha Sztbeni-éktől kapunk egy 3-4:1-et, akkor a kedvenc, "matematikai" esélye még megvan a válogatottnak?
mert az utolsó fordulókra általában ez szokott maradni, de csak az utolsókból csak a visszafelé 2-3-ig...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
venember83
nagyúr
válasz szab.tam #24209 üzenetére
ha Sztbeni-éktől kapunk egy 3-4:1-et, akkor a kedvenc, "matematikai" esélye még megvan a válogatottnak?
Az illető fórumtag Magyarországon lakik, magyarul beszél szerintem anyanyelvi szinten, igen, perverzül érdeklődik a román bajnokság iránt, de csak ezért még nem kellene lerománozni.
-
Ps Vita
őstag
válasz venember83 #24210 üzenetére
Szerintem sokan(múlt hétig én is) azt hiszik ott lakik,úgy jön le...
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Ez köll nekünk
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Ps Vita
őstag
válasz venember83 #24214 üzenetére
Én ezt nem mondtam,csak annyit,hogy szerintem a topik 80%-a azt hiszi Romániában lakik,a többit szab.tam kollégával beszélt meg
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Cé megint villant.
-
homeless09
őstag
Merjünk nagyont álmodni!
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
fatal`
titán
D csoport mai meccsei:
FT Hungary 1 - 1 Czech Republic
FT Romania 1 - 1 Slovakia
FT Turkey 2 - 2 Ghana
FT Estonia 1 - 1 Latvia
FT Moldova 1 - 1 Andorra
FT Portugal 1 - 1 Netherlands -
ronson
őstag
Anglia–Skócia 3–2 (Walcott 29., Welbeck 53., Lambert 70., ill. Morrison 11., K. Miller 49.)
Ez jó kis rangadó lehetett.
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #24210 üzenetére
ööö. izé. te olvasod a topicot rendszeresen?
mert ha igen, akkor talán vágnád a zrikát is.
gőzöd sincs, mire reagáltam...
nem csak úgy in medias res betoppanva, okosnak tűnőt mondva.
szerintem...-> visszavétel, visszaolvasás, stb...
(majd ha ő megsértődne, - nem fog - majd beszól nekem...)[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #24214 üzenetére
Hagyd rájuk.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #24225 üzenetére
na, akkor elmondom. lassan, hogy te is megértsd.
nem-lesz-gáz-ár-e-me-lés.te írtad:
"igen, perverzül érdeklődik a román bajnokság iránt"a zrikának pont ez volt az alapja.
nem románoztam le.
ha megfigyelted volna, itt a topic-ban is a szurkolók sokszor azonusulnak a kedvenc klubcsapatukkal.
ekkor mondják azt, hogy "leigazoltuk", "nyertünk"...
és ezért írtam, hogy "Sztbeni-éktől".
nem lerománoztam, hanem ismerve a román foci iránti vonzódását, fogalmaztam így.csak ez neked nem jött át.
(de továbbra sem vagyok 100% meggyőződve, hogy nem a román válogatottnak fog drukkolni.)"in medias res" magyarázat.
elhiszem, hogy nagyon képben vagy.
de a román válogatott téma ebben a kontextusban 1x már szóba került, (talán az itthoni, 1. meccs kapcsán). valószínűleg ebből kimaradtál.****
most már így tetszik érteni?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #24225 üzenetére
ja, még 1, aztán tényleg fejezzük be.
megtaláltam. itt fakadt ki, hogy ő a a magyaroknak drukkolt.
(valószínű erről maradtál le...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sickboy25 #24228 üzenetére
bocs, de belekényszerültem egy magyarázkodásba.
én pedig ezt akartam lezárni.
de tényleg lépjünk tovább...[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz szab.tam #24226 üzenetére
Vannak dolgok, amikkel nem viccelünk vagy zrikálunk szerintem, de ezzel tényleg befejeztem, mert látom, hogy nincs értelme. Értem, amit írsz, csak éppen sértőnek érzem. Nem, te nem fogod megérteni ezt az érzést.
Ha gondoljátok, mehet a modkerbe és lehet irtani, ha túl soknak érzitek az offot.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
gyerekek, tegnap rohadt nagy volt
nyomtuk műfüvön, egyszer összekoccantottam gyerek bokáját hátulról (természetesen véletlen), elesett. haveri társaság, gondoltam megereszthetek egy fődet rá-t.. de bzmeg a srác nem vágta a poént, ne tudjátok, hogy nézett rám -
nagyúr
-
Enzolord
addikt
Na, ma végre kiváltottam a szurkolói kártyámat cimborámmal, meg egy másik srácnak is kiváltottuk, hát emberek?
Miért dolgozik a Fradi shopban 6 ember?
Ezt valaki meg tudja mondani? Max 2 elég lenne szerintem, de benn volt 5 lány, meg egy pasi...
Ki érti ezt?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
Étienne Capoue érkezése hivatalos
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz Sickboy25 #24235 üzenetére
Ezért lesz kevesebb a stadion férőhelye a végére..
Ahonnan származom, még a másik rendszerben, építettek a városnak egy sportcsarnokot..
Csakhogy, az alapanyagból még egy két főnök, és melós házát is felhúzták/bővítették, így 3 méterrel rövidebb lett, mint a tervrajzon..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #24237 üzenetére
Nem volt helyzet..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #24242 üzenetére
végre valaki ért...
na meg amióta tudom, hogy kacar 1.8 millát kap azért, hogy a kispadon ül és nem csinál semmit, egyenesen széjjel lőnék mindent a hamburgban.. és nem tudnak megszabadulni ezektől a zsoldosoktól, nem akarnak menni, mert máshol sem kapnának ennyit, ezért inkább kiülik a szerződést kispadon.. a klubnak meg nulla pénze van fejlődni és egy-egy fontosabb játékost megcsípni. egy csatárt keresnek még, de nincsen rá 7-8 milla. bár az új kezdő 11 egész jónak tűnik, bizakodó vagyok.itt ez az osztrák scharner is.. detto mint kacar.. komolyan háború van a menedzsment és a játékosok között, mert a menedzsment vevőt talál, a játékosok meg duzzognak és nem hajlandók menni. mondom én, hogy piszok jó város ez a hamburg...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Integra #24243 üzenetére
Ha bejelentkezik értem a Hamburg azonnal felrúgom a mostani csapatommal az összes létező papírom.
Lehet pár rekesz sörért vihetnének is.venember83: így van de ő is gondolom csak poénnak szánta. tuti sok kemény meló van abban ha valaki ide eljut. Aztán az már más tészta hogy ott mit alkot.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #24244 üzenetére
jó kérdés... éveket éltem ott, most is rendszeresen ott vagyok és valszeg vissza is költözöm hamarosan és akkor ugyanúgy csak visszarepülök bp-re havonta egyszer-kétszer hétvégékre, ahogy ezt éveken át csináltam. ahogy kedvem van. a többi meg jön. fantasztikus világváros, van egy nagyon vonzó és élhető életstílusa, igazi dolce vita, imádom.
nekem egy barcelona meccs sem adja vissza azt a fajta idegeskedést és örömöt, amit a hamburg. falábúak, kétbalkezesek, néha képesek klasszis focira (úgy mondják, hogy wundertüte hsv), kiesni szerencsére nem esik a csapat, most izgulunk, hogy jövőre legalább egy európa liga beférjen. nekem nem kell a legnagyobbakkal azonosulni, nem érdekel. nem ott van az igazság számomra
és biztos van ezzel más is így, aki pl magyar focicsapatot imád, ő is hasonlóan láthatja szerintem.. csetlenek-botlanak, a hajukat kitpéik miattuk, de mégis az ő csapatuk, ez van....
bocs, félreértettelek... hiába, hamburg mindig elragad magával, nagy a szerelem
na, szóval hibás sportmenedzseri döntések és a 12 v 13 tagú menedzsment. nagy bajok vannak legfelül. arnesen csinált jót, elindított valamit, de rengeteg sok rossz játékos döntése volt. amikor van der vaart megérkezett, szinte érezni lehetett a fellélegzést és egyértelműen vdv-nak köszönhető, hogy a hamburg nem esett ki szégyen szemre a bundásból.
hozták fink-et, nagyon sokan nem szeretik. fink megkövetel, elvár, kőkemény. komolyan emelem a kalapom előtte, hogy itt van és még nem ment el.. és kreuzer detto ilyen, úgy hallani, hogy kiválóan dolgoznak együtt, kreuzer úgy leugatta a játékosokat a dynamo-nál elszenvedett 4:0 blamázs után közvetlen az öltözőben, amire állítólag évek óta nem volt példa a klubnál. végre...
de a menedzsment-tel nagy baj van... mindegyik ragaszkodik a székéhez és a sok milliós éves fizujához..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Integra #24247 üzenetére
A saját csetlésem-botlásom ellenére is imádok játszani abszolút megértem ha valaki egy csapatért van ennyire oda. Én is gyerekkorom óta Barcelona szurkoló vagyok nagyon tervezem is hogy kimenjek végre oda egy meccsre, remélem 1-2 éven belül össze is jön.
Més que un club!
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #24249 üzenetére
meg nem mondom, hogy mikortól szerettem meg a barcát, hogy a holland kontingens hányban volt, tibi valszeg penge ebben, majd megmondja
sosem jártam barcelonában még, de egyszer megyek én is, meccsre is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest