Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19002) Tibiajax válasza 7600 GS (#18991) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

1. Nem.
A Madrid -mondhatom éppen, hogy a mai Madrid, de nem, mert az utolsó 10évről beszélek, legalább- egy süllyesztő. Nemcsak a sztár-tehetségeknek, hanem a sztáredzőknek is.
pár példa, amiért ezt gondolom. mindenekelőtt robinho. aztán owen, cassano, cannavaro, sneijder, powered by hamburg VdV, Robben.. Cé talán a kivétel, mert neki van akkora egója, meg mondjuk mellé annyi adottsága, h meg tudta lovagolni azt a hatalmas hullámot, amit a Real Madrid játékosának, legnagyobb sztárjának lenni jelent..... (De őt meg rühellem és sose fogom elismerni, ha a fene fenét eszik is, szoval.. : ) )
Talán a galaktikus banda tagjai voltak az utolsók, akik nem vesztek el, gigasztárok tudtak maradni.
Egy gyűjtőintézmény, egy kirakat termék, egy reklám brand, aki a nevére alapoz, a múltjára és folyamatosan csak csapatot próbál építeni, újra olyat, amely méltó a hírnevéhez. De erre nem volt senki elég jó az utóbbi években és még a csodamurinnyó sem tudott diadalt hozni a Bernabeauba.
Az én szememben ennyi sajnos a Real, már jó pár éve.
De szerencsére van egy Barca, aki kellemes ellentéte nekem.
ott is vannak zsiványságok, ott is tombol a pénz, de talán nem annyira mégsem, mint a fővárosban, nem is tombolt annyira sosem. És még mindig igyekszik megőrizni az alapokat, a katalán foci-akadémiát.

2. Nagyon örülök Neymarnak, kellett egy friss vér előre, aki felbolygatja az unalmat és kényelmességet. Messi kezdett egyedül maradni.
De természetesen nagyon szeretném már olvasni, h hátulra erősítettek a katalánok, hogy a brazil csoda után hátul is hatalmasat igazolt a Barca, meg ilyesmit..
Nagyon várjuk.

szerk. nna, valami, valami...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.