Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #163849 üzenetére
miért mindig csak a jók mennek el fiatalon
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #163851 üzenetére
Szomó.
-
addikt
-
DeathAdder
veterán
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #163839 üzenetére
Ehhez kétség nem férhet.
Egy igazi romanista. Önmagában egy szívmelengető látvány, de amennyi történet van róla az még közelebb hozza őt azokhoz is akik nem Roma vagy esetleg Leicester szurkolók.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
mephi666
nagyúr
a balfékek [link]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #163854 üzenetére
Nekem aztán nem.
-
mephi666
nagyúr
...jó lesz ez nekem a kényelmes relax fotelemből nézve is, olcsó lidlis sörrel a kézben
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #163860 üzenetére
egy? ...lehet burzsuj leszek és akkor egy tucat ...amúgy tényleg szeretem a carlsberg-et... régen a stella volt a favorit, de mióta itthon főzik kukoricásra (vagy 10+ éve), azóta nem bírom meginni... az itt kapható carlsberg talán szlovén főzet, de nem rossz
-
DS39
nagyúr
Süllyed a hajó...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #163847 üzenetére
fix 0-1/1-2
-
DeathAdder
veterán
-
mephi666
nagyúr
Közben Genoa őslakos indiánjai már füstjelekkel is buzdítják a csapatot
-
Richard!
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
fu ez a juve tényleg krva szar…
bocs
arthur a legjobb
: )) -
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #163873 üzenetére
Most meg kellett néznem, hogy Vlaho pályán van-e még, mert sokat ő sem ért eddig labdába... itt a végén meg Genoa kicsit rákapcsolt... folytatásban rájönnek, hogy akár vezethetnének is, rúgnak egyet, a Juve 85. perc körül egyenlít és a 93. percben beszenvedik a másodikat, hogy gyötredelmes 2-1 legyen
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #163875 üzenetére
Na Dybala belerontott ...előtte azért majdnem ott volt a gyors Genoa gól
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Ezek ilyen "fejetlen csirke" stílust mesteri szinten űző, túlfizetett labdarúgás-imitátorok
Az a szégyen, hogy még a Genoa is összeszedettebb játékot mutat
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #163879 üzenetére
Na, be is aludtam 20 percre ...erre feljön x-re a genya
-
drachoHUN
senior tag
Zseni vagy Allegri, igazi zseni...
Forza JUVE!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163882 üzenetére
Receptre felírható altató
Na, Mormotáék 100%os helyzete után mindjárt megnyeri a genya büntetővel
Ui: rég láttam ekkora gólörömöt mintha most nyertek volna bl-t
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
xG:
Inter (5.56) 4-2 (0.68) Empoli[link] 37 lövés, ebből 10 talált kaput. (természetesen nem láttam a meccset.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
Megvan a Chelsea új tulajdonosa, így már rendeződhet a londoni kékek helyzete. Remélem, hogy némi tőkeinjekcióval az új tulaj versenyképesebbé teszi a keretet, természetesen a pénzügyi fair play (rájuk természetesen nem vonatkozó) előírásainak a (szavakban kimerülő) szem előtt tartásával.
-
addikt
-
Soulfly842
addikt
Éljen! Végre!
A Chelsea hivatalos oldaláról:
Chelsea Football Club can confirm that terms have been agreed for a new ownership group, led by Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter and Hansjoerg Wyss, to acquire the Club.
Of the total investment being made, £2.5bn will be applied to purchase the shares in the Club and such proceeds will be deposited into a frozen UK bank account with the intention to donate 100% to charitable causes as confirmed by Roman Abramovich. UK Government approval will be required for the proceeds to be transferred from the frozen UK bank account.
In addition, the proposed new owners will commit £1.75bn in further investment for the benefit of the Club. This includes investments in Stamford Bridge, the Academy, the Women’s Team and Kingsmeadow and continued funding for the Chelsea Foundation.
The sale is expected to complete in late May subject to all necessary regulatory approvals. More details will be provided at that time.
[link]Ez alapján már csak formalitás lesz! De vártam ezt a pillanatot!
-
Richard!
addikt
válasz venember83 #163887 üzenetére
Végre lesz egy nagy klub az Arsenal mellett/árnyékában Londonban. Talán idővel sikeres lesz a csapat. Jön a nyári átigazolási szezon, dagadt a buxa, biztosan kipörgettek pár szezont a Football Manager aktuális részével, hogy kit lenne érdemes drágán megvenni kilóra...
Csak az ilyen gagyi Wernerektől kéne szabadulniuk. Kb mint Grillis és Ferran Torres. A világ szerencsétlenjei 🤦🏻♂️Ma kezdődik életed háralévő része
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #163887 üzenetére
muszáj lesz neki, vagy eltart jó ideig mert saját lábon ezek nem tudnak megállni a jelenlegi szintjükön, vagy bevállalják hogy szűkös évek jönnek
de mi volt a feltétel: 10 évig nem vesznek ki belőlük profitot azt a szencségit még a tudatosan felépített klubokból sem vesznek ki a tulajaik profitot, hanem az a nyereség hogy megsokszorozzák a klub értékét
a volt tulaj azért leperelhetné róluk a 1,5 milliárd kölcsönt, ha mást nem is...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #163886 üzenetére
...eltaláltam, nem?
de most végre tikteket kúpoltak meg így
ezzzaz -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #163895 üzenetére
nem fújnak kellemes szelek a juve körül, ezt látom... elég volt elkeseredett bonuccsit látni, miután csoda arthur fogta, aztán kirúgta a labdát a stadionból, ahelyett hogy bepasszolta volna..
de ne várd, h sajnálkozzak.. 10éven át uralkodtatod, egy egész évtizedet kaptatok..amikor csak ti voltatok. és írhatod, hogy az utcsó 1-2évben hát már nem tetszett minden játék éppen, amit láttál, de hadd se kezdjek el miatta zsebkendőt keresni. 10éven keresztül meg mi szoptunk
most egy pár évig hadd jöjjenek mások. aztán, majd lassan gyertek újra ti is, és legyen ismét olyan serieA, mint ami a '90-es években volt.. a legnagyobb király
mert színes volt, mert ott voltak a legnagyobb sztárok, és mert kálcsóó -
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #163894 üzenetére
ha meg litvánnak születik akkor 5m
mondjuk az sem gyenge hogy a madrid 45 milliót fizetett egy 17 éves gyerekért, az angol útlevél után talán a brazil a legtúlárazottabb
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #163898 üzenetére
kérdezhetek valamit tőled?
jó, kérdezek.
amikor pogba volt, meg vidal, meg tevez, top chiellini, buffon, meg a többiek.. szóval amikor az az igazán mocskos erős juventus volt, a bl-döntős, a 10év legteteje (sztem).. akkor te boldog voltál?
az tetszett akkor?
vagy azért, ott is elégedetlenkedtél épp, hol ezen, hogy azon -
wihay
tag
Én nem tudom mit panaszkodnak az emberek, hogy Guardiola lehozta De Bruyne-t. Gündogan abban a rövidke kis időben, jobban játszott..
Én sem tudom igazából, hogy hol ment el A Castilla megint alkotott. De ezek a golókat még mindig nem tudom hová tenni. 2016-17'-es szezonban is rengeteg ilyen meccse volt a Realnak, hogy az utolsó pillanatba hozzták le a meccset, vagy X-eltek le.
Ez az egész olyan volt, mint Lisszabonban 2014-ben BL döntőben. Atleti szemmel érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...