Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#111104) venember83 válasza DeathAdder (#111101) üzenetére


venember83
nagyúr

Plusz, emlékeim szerint a vb riportereit is osztotta bőszen, vagy talán indokolatlan a többes szám, mert kifejezetten ifjabbik Knézyről írt elég keményen:

„Nem leszek népszerű ezzel a poszttal, de nem érdekel. Ha nem hívnak többet sehova, ha persona non gratává tesz a szakma, pláne tojok rá.

Mert az van, hogy aki szerint Kane a tizenhatoson kívülről veszélytelen, aki szerint összjátékban hasznavehetetlen, aki szerint neki felesleges visszalépkedni labdáért, az alkalmatlan a munkájára. Az nem ismeri a játékost, nem nézett utána, nem vette a fáradságot, hogy felkészüljön. Nem érti a futballt, ostoba hozzá, vak, süket, otromba talponállók törzsközönségének színvonalán óbégató senki. Leszarja a nézőt, leszarja a munkáját, csak önmaga képzelt nagyszerűségében óhajt fürdőzni, miközben olyan magas lóról ugat (de szó szerint) égbekiáltóan bugyuta baromságokat, hogy minden intelligens ember zsebében kinyitja a bicskát.

Aki egy ilyet megbíz azzal, hogy kommentálja a világbajnokság bronzmeccsét, az vagy szintén teljesen alkalmatlan a maga feladatára, vagy mélységesen megveti a saját nézőit.

Pedig elárulom készséggel: BELŐLÜNK ÉLTEK, JÓ NAPOT KÍVÁNOK!

A magyar televíziózás szégyene, minden, a sportággal foglalkozó amatőr és profi megszállott, elhivatott, alázatos, tenni akaró és felkészült ember arcon csapása, szembeköpése ez a mai meccs.”

Így legalább több ideje lesz a Britannia blogra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.