Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75808) RedCactus


RedCactus
senior tag

A Tinydeal-os "jó" értékelésekről jut eszembe, hogy annak idején rendeltem tőlük egy Langsdom fülest. Nagyon olcsó volt, nem is vártam tőle sokat, de amikor megérkezett és belehallgattam, majdnem elsírtam magam, annyira sz@r volt, pedig nem vagyok egy audiofil típus. Ehhez képest írtam egy visszafogott, háromcsillagos értékelés. Egy hét múlva kérdeztem, hogy mi van az értékeléssel és az érte kapható pontjaimmal. Visszaírtak, hogy idő kell hozzá, amíg megjelenik. Jó két hét múlva megint érdeklődtem és leírtam azzal kapcsolatos aggályaimat, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy csak a jó értékeléseket jelenítik meg az oldalukon, így viszont hiteltelen az áruházuk ezen szolgáltatása. Erre annyit reagáltak, hogy szerintük ennyi pénzért nagyon jó ez a füllhallgató (WTF!)...azóta sem jelent meg a 3 csillagos review-em és így még mindig 5 csillagon áll ez a remek termék.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.