Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76801) miroon válasza synar (#76783) üzenetére


miroon
aktív tag

Ha usb-ről adom neki az áramot,akkor vajon tud folyamatosan világítani? Mármint, az nélkül hogy nem nyomnám meg a gombot...? :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Midnight Black

(#76802) Czimby válasza dugesz77 (#76782) üzenetére


Czimby
addikt

Toslink elosztók nem működnek senkinél kb...
Switch-el lehet próbálkozni az nekem jó volt.

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#76803) Real_Necro válasza Donki Hóte (#76776) üzenetére


Real_Necro
veterán

Vettél te is plüss patkányt? :DDD

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#76804) 206 cc


206 cc
senior tag

Jó,hogy erre jártam....Digoo időjárásállomás is berendelve ....a Star Wars lámpán még gondolkozom??!! :C :C :W :DD

206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

(#76805) csucsotke


csucsotke
aktív tag

Létezik hogy az orico és ugreen-nek az ebay-n is van flagship-store-ja mint az alin szokásos? Ilyen usb hub-ot, szeretnék venni ami táppal is megtuningolható. Valahol 2A-s tápot ír, de ha nekem elég mondjuk 0,5A, akkor megtápolhatom akár csak 0,8A-s táppal is vagy feltétlen 2A kell hozzá. Nem szeretnék újabb tápot venni, már a csirkéket is azzal etetem, annyi van:) Köszönöm a segítséget

(#76807) 206 cc válasza csucsotke (#76805) üzenetére


206 cc
senior tag

Az igazság az,hogy ha amit rádugsz annak az áramfelvétele határozná meg mi legyen a minimum táp ami kell....a 2A azért írják ,mert arról több kütyü is biztonságosan megy!!!

206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

(#76808) sambenez válasza Donki Hóte (#76776) üzenetére


sambenez
addikt

Még így is beljebb vagy 500-al, mert ha neten rendeled akkor 3000ft-ot fizetsz és ugyanúgy érte kell menned. :DD

(#76809) gagyilovag válasza nOvOp (#76793) üzenetére


gagyilovag
aktív tag

Én ezt használom,és nagyon bevált!:

[link]

Lenovo,doogee,samsung,használjuk a családban! :)

Nem porlaszt el semmit,az ökörség :K

(#76810) AndrewBlase


AndrewBlase
senior tag

USB-s Wifi adapter van ajánlott termék/eladó?
A Pc-t óhajtanám wifivel ellátni, hogy a telefonról/ra egyből tudjak másolni, ne kelljen a felhővel, maillel szórakozni.
A wifis router kb 2,5 méterre van a szgéptől, egy falsarok és egy tv állja csak útját a közvetlen rálátásnak. Elég lehet a sima, antenna nélküli verzió, vagy azért ajánlott az antennás változat?

Figyelem, Móricka rajz következik! :D

Miért mindig én???

(#76811) Saccco válasza AndrewBlase (#76810) üzenetére


Saccco
nagyúr

A termék, amit keresel:

FolderSync Lite

FolderSync

Feltételezem, hogy PC-n van neted. A lite verzió is tökéletesen megy, viszont a Full verzió többet tud. :D

szerk.: Hát lehet, hogy nincs Androidos eszközöd. :B :DDD

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#76812) spidersoft válasza AndrewBlase (#76810) üzenetére


spidersoft
senior tag

Nem lézer ez, hogy kitakarja egy falsarok :) csomó tárgy (részben a falak is) visszaverik a jelét, szerintem egy szobán belül bárhol jó jelnek kell lennie. Szerintem nagyobb probléma az lehet inkább, hogy a PC farába bedugott wifi stick kábé elnyelődik a lemez között -- talán inkább emiatt lehet értelme az antennásnak. Példának okáért nálam a géptől kb. 1m-re elhelyezett wifi router és a gép hátuljába, direktbe az alaplapra dugott TP-LINK TL-WN725N között soha nem volt full térerő, de ha a gép lyukából kinyújtottam egy 20cm-es USB kábellel, vagy ha a gép tetején lévő USB aljzatot használtam, akkor egyből.

Mai érkezmény: DSO 15001K oszcilloszkóp (félig DIY cucc, az SMD be van ültetve). Kerek egy hónapot futott (jan. 21-től), ránézésre origi (már ha hamisítják egyáltalán), akkor $19.99 volt, mínusz némi pont.

[ Szerkesztve ]

(#76813) szjoci válasza AndrewBlase (#76810) üzenetére


szjoci
őstag

Csak ezért teljesen felesleges wifi adaptert dugni a gépbe. Windows-os és androidos telefonra (iphone-nal nincs tapasztalat...) van olyan app, amin keresztül tudsz másolni pc-ről/pc-re a pc böngészőjén keresztül.

(#76814) AndrewBlase válasza spidersoft (#76812) üzenetére


AndrewBlase
senior tag

"Nem lézer ez, hogy kitakarja egy falsarok"

Persze, ezt tudom, viszont azt is, hogy a falak és "tereptárgyak" el is nyelik a jel egy részét. Az "akadályokat" csak azért írtam, mert elsősorban antenna nélküli terméket gondoltam venni. Csak nem tudom, hogy az elegendő-e. :U

(#76811) Saccco és (#76813) szjoci Igen, van a pc-n net, és androidos eszközöm is (tablet), de elsősorban iPhone-hoz kellene.
Persze, minden szarra van app/alkalmazás, de nem akarom teleszemetelni se a pc-t, se a telefont. Tudom, egyesek szerint a bt fájlküldés is kiment a divatból (sőt, soha nem is volt divatban), nekem néha még is jól jönne, ha ez a nyomorult IOS támogatná ezt.
Tehát, nem az a kérdés, hogy felesleges a gépen a wifi, avagy sem, hanem, hogy van-e ajánlott usb-s wifi adapter. Elnézést, ha kicsit nyersre sikerült a válasz. Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Miért mindig én???

(#76815) dugynok válasza AndrewBlase (#76814) üzenetére


dugynok
senior tag

Öööö, minek wifi? Gépen csinálsz egy megosztást és filekezelővel látod a mappákat és tudsz másolni. Vagy a szifon nem tudja kezelni az smb megosztást?
Egyébként nem értem, ha veszel egy wifi modult, hogy fogsz tudni kapcsolódni a géphez... Akkor is "tele kell szemetelned", hogy tudj másolni. Szóval feleslegesen dobsz ki pénzt az ablakon.

[ Szerkesztve ]

(#76816) szjoci válasza dugynok (#76815) üzenetére


szjoci
őstag

Hagyd, venni akar egy wifi adaptert. A körítést ne nézd :U

[ Szerkesztve ]

(#76817) nimfas válasza 206 cc (#76804) üzenetére


nimfas
addikt

Az megvan ugye, hogy a Star Wars lámpa 2D csak ebből a szögből tűnik 3D-nek? Alulról van világítás a plexi anyag. Ennyi a trükk. Ha 3D lenne akkor csak a fényforrás fölötti rész lenne világos a többi rész halvány.

mint pl ez [link]

[ Szerkesztve ]

(#76818) 206 cc válasza nimfas (#76817) üzenetére


206 cc
senior tag

Persze-persze ismerem ezeket és a működési elvüket....csak azt nem tudom ha egyet megvennek nem lehetne e utána csak a megvilágított plexi vagy üveg lapot beszerezni,hogy cserélni lehessen....?? Igazából szinte mind alap nekem, igaz a Millenium Falcon nem valami jó szögben van megjelenítve...de vagy 4-5 félét simán berendelnek!! X-wing,AT-AT ,Vader,R2D2....persze az MF!

[ Szerkesztve ]

206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

(#76819) Flashy válasza AndrewBlase (#76814) üzenetére


Flashy
veterán

nem kell ezt túlkomplikálni. az átviteli igényeid nem nagyok, a 2,5 méter meg annyi hogy gyakorlatilag összeér a két eszköz, vedd a legolcsóbbat és jó lesz. de komolyan.

(#76820) Jofi81 válasza Breki (#76788) üzenetére


Jofi81
őstag

Ezek hol akciósak?

(#76821) htc07


htc07
addikt

Sziasztok,

Az új xiaomi power bank vótmá? :DDD

[link]

(#76822) beg válasza htc07 (#76821) üzenetére


beg
veterán

Még nem, de bitang :)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#76823) DJ Diablo válasza synar (#76783) üzenetére


DJ Diablo
tag

Én ilyet vettem nem olyan rég. Akkor sem volt már elérhető, de ráírtam az eladóra, azt írta tud küldeni. 25 $ért adta (20ra letornásztam új ali reggel.) Regisztrált NL postával küldte, egy hét alatt itt volt korrekt csomagolásban.

(#76824) wwenigma válasza htc07 (#76821) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Type-C max az elorelepes de azert ez a hub feature is tetszetős. Ma fejeztem be a BG trialos Xiaomi PB 2 20000 töltéstesztjét, hétvégére tényleg kiteszem az irast rola. QC-val (12V) majdnem kerek 6 óra míg maxra rakta. :))

Illetve akinek van Mantistek USB Doctor , azok hogy vették észre, a kiirt mAh érték az adott töltőfeszültségre vonatkozik azaz át tudom szamolni a töltött eszköz akkufeszultségére? Mert igy nagyjabol kijon a mashol is irt hatékonysága.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#76825) w.miki


w.miki
veterán

GBről jött ez a zsebkés:
Sanrenmu 7017LUI
Nagyon éles véletlenül hozzáért az ujjamhoz az éle, és már meg is vágott.
Nem tudtam becsukni, később jöttem rá, hogy a nyélben lévő merevítőt kell oldalra tolni a becsukáshoz.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#76826) htc07 válasza wwenigma (#76824) üzenetére


htc07
addikt

én azt nem értem ennél a typec-nél, hogy hogy döntik el egymás közt, hogy ki adja kinek az áramot? :D

(#76827) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Beszámoló a "High gaming mouse V5" wireless egérről:
Építési minőségi egészen jó, nem recseg-ropog, kellemesen nagy méretű, jó fogása van, a görgő gumis és kézre esik. A két fő gomb és a görgő nagyon halk, ami a fő szempont volt a vásárláskor. A többi gomb és a görgő gombja rendes kattintó hangot ad, ami nekem nem gond, mert azokat ritkán használom. Van rajta DPI váltó gomb is. Én szövetkanapén használom, azon teljesen jól reagál, nincsenek fantommozgások. Van rajta alul kikapcsológomb, de hosszabb idő után magától is energiatakarékos módba kapcsol. Noha gémer kinézetű, de csak akkor világít (szerencsére) benne a led, ha töltőre van dugva, microUSB-s töltőcsatlakozója van, kábelt is mellékeltek a dobozban, töltés közben is használható. Elméletileg lítium akksi van benne, eddig egyszer töltöttem, így üzemidőről még nem tudok nyilatkozni. 2500 Ft, szerintem ennyiért best buy annak, aki csendes drótnélküli egeret keres.

Elfogadom a sütiket.

(#76828) KL48 válasza bexinho23 (#76733) üzenetére


KL48
tag

Belinkelnéd? Kösz.

(#76829) Breki válasza Jofi81 (#76820) üzenetére


Breki
veterán

Itt a...

[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#76830) bexinho23 válasza KL48 (#76828) üzenetére


bexinho23
őstag

Feljebb linkeltem. De itt van mégegyszer. :) Viszont sajnos már nem lehet ettől az eladótól rendelni.

(#76831) dugesz77 válasza bexinho23 (#76830) üzenetére


dugesz77
őstag

Mondjuk ezt a cuccot itthon is lehet venni és nem is drága. Auchanba is 300-400 Ft körül láttam de a Homasita is tele van vele. Persze az ingyen postás feeling-et azt nem tudja.

(#76832) Krogoth


Krogoth
senior tag

Hy.

Ha azért akarom törölni a licitemet, mert a termék már nem kell, akkor melyik opciót válasszam?
Mert ugye nem a beírt licit összegét akarom módosítani, a termék sem változott, illetve az eladóval nem is próbáltam felvenni a kapcsolatot.

[ Szerkesztve ]

(#76833) dugesz77 válasza Krogoth (#76832) üzenetére


dugesz77
őstag

12 órával a lejárat előtt simán lehet. De itt a leírás róla. "Changing or retracting your bid" rész.

[ Szerkesztve ]

(#76834) fery02 válasza vacs (#76546) üzenetére


fery02
addikt

Szia!

Köszi, de nekem arra a gombra valamiért továbbra is az app letöltési lehetőséget hozza csak be, de igazából nem akkora gond.
Igazából inkább lehet zavaró is lesz a Banggood app-nál is az a dolog, hogy landscape módból nyitom meg a linket, de az app csak álló módot ismer és olyankor forgatnom kell a telefont.

---------------------------------------------------

@Krogoth: Én legutóbbi licit törlési szándékomnál az eladóval vettem fel a kapcsolatot és szerencsére rendes volt és törölte a licitemet (12 órán belül voltam már).

[ Szerkesztve ]

(#76835) BullZeye válasza Krogoth (#76832) üzenetére


BullZeye
veterán

Már leírták

[ Szerkesztve ]

(#76836) havri1 válasza Krogoth (#76832) üzenetére


havri1
félisten

Összefoglaló

havri

(#76837) LallerHUN


LallerHUN
tag

Sziasztok!

Aliexpress appban található Freebie-vel nyert már valaki?

Csak kíváncsi vagyok

(#76838) Upo válasza spidersoft (#76812) üzenetére


Upo
addikt

Hogy vált be a DSO ? Én is nagyon nézegetem, csak auon törpölök hogy DSO068 legyen vagy elég a DSO150. Hobbi szintű gép/tab/teló/gps stb szerelgetéshez, autó elektronikához használnám (kis arduino-s autó okosítást jó lenne összehozni).
Amúgy a Gearbest egy ismert hamis DSO árusító: [link]

Banggood-on meg most -15% kupon van a forrasztós cuccokra ( WELDTOOL ), a kinézett forrasztó állomásom így most annyi lenne mint a noname ebayes eladóknál, hát nagyon remeg a kezem. [link].

És hogy legyen egy _valóban_ hasznos termék is, elemes mini ventilátor beépített vízipisztollyal: [link] :U

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#76839) Saccco válasza Dr.NX (#76827) üzenetére


Saccco
nagyúr

Csinálnál róla paint tesztet? Link az aláírásomban. :R

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#76840) bugizozi válasza bexinho23 (#76830) üzenetére


bugizozi
őstag

Sziasztok!

Néztem ilyen csúszásgátlós cuccot nagyobba, de elég drágán találtam [link]
Van esetleg más néven ilyen olcsóbban és mondjuk fehérbe :B
Konyhaszekrénybe terveztem rakni poharak/tányérok/fazekak alá. :D

Köszi! :R

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#76841) nOvOp válasza gagyilovag (#76809) üzenetére


nOvOp
senior tag

Köszi a választ! Megnézem.

@wwenigma: elporlasztja?? :D

(#76842) Szoszo94 válasza htc07 (#76826) üzenetére


Szoszo94
őstag

Nexus 5X-ről tudok nyilatkozni, 7.1-es droiddal (de asszem' 6.0-n is így volt): értesítősáv lehúz, ott lehet választani a különféle módok közül, ahol van két opció ami töltéssel kapcsolatos. Az egyik, hogy a telefont töltsd, a másik, hogy a telefonról a rácsatlakoztatott eszközt. Gondolom ezt tudja érzékelni a PB is, hogy épp kérik tőle a kraftot, vagy adják neki :)

Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II Limousine 1.5dCi // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

(#76843) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Ilyen lapokat keresnék, de nagyobbakat, mert nem ventire kellene, hanem saját magam vágnám méretre. Valakinek van tapasztalata ilyennel (jó, pont ilyennel nekem is van), honnan lehetne rendelni?

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#76844) miroon válasza Vertigo18 (#76843) üzenetére


miroon
aktív tag

Milyen lapokat? :B

iPhone 13 Midnight Black

(#76845) Krogoth


Krogoth
senior tag

Hy.

[link]
Az ehhez való usb 3as csatira milyen néven keressek?
Nem sima kocka alakú csatlakozó, hanem kockán kocka :D

Szerk: Ilyen csatlakozós usb kellene

[ Szerkesztve ]

(#76846) kcsa válasza Krogoth (#76845) üzenetére


kcsa
veterán

USB3 B plug (vagy type B)

(#76847) Krogoth válasza kcsa (#76846) üzenetére


Krogoth
senior tag

És meg is lett, köszi :R

(#76848) Real_Necro válasza bugizozi (#76840) üzenetére


Real_Necro
veterán

Öröm lesz kivenni a szekrényből az edényeket, mikor majd nem elég magad felé húzni, hanem előbb le kell őket emelgetni...

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#76849) Zola007 válasza bugizozi (#76840) üzenetére


Zola007
veterán

menj be egy szőnyegáruházba
csúszásgátló szőnyegalátét néven 1000 Ft négyzetmétere.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#76850) ztibor válasza bugizozi (#76840) üzenetére


ztibor
senior tag

Ikeában van átlátszó csúszásgátló szekrényekbe, ha jól emlékszem nem volt túl drága.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.