Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83036) gurabli


gurabli
senior tag

Hölgyeim és Uraim, egy kis segítséget kérnék.

A kezdetek óta Vodafonos vagyok, mindig elégedett voltam velük (na jó, majdnem mindig, de az én szokásaimnak tökéletesen megfelelt). Ettől függetlenül egy kicsit sem ragaszkodom hozzájuk, pillanat alatt váltok bármelyik szolgáltatóhoz, ha ott valóban jobb árat és minőséget kapok.
Jelenleg a legkisebb előfizetésem van, 3300 Ft/hó, mivel nincs már rá hűség, semmi. Ebben 100 pers&SMS és 150MB net (vicc). A percdíj 40Ft. Na most a helyzet az, hogy a 100 percet/sms-t alig használom el havonta, max 3/4-e, és még a mobilnet is elég szokott lenni, mert majdnem mindig wifi, persze oda is figyelek rá, mert a 150MB gyakorlatilag semmi. Amire kell, az WhatsApp, más értesítések, ilyesmi.

Long story short, tetszik a Telekom Domino Fix, különösen a MOST 9/19Ft opcióval. Ami még inkább tetszik, az a Maraton mobilnet, hogy nem kell havonta fizetni, veszek 1 vagy 4GB-ot és amikor elfogy (lehet 2-3 hónap), akkor töltöm újra. A MOST persze látom, hogy június 30-ig ingyenes, kérdés az marad-e utána vagy gond nélkül lenyomják majd az előfizetők torkán a 25Ft-ot (ami számomra szintén nem túl vészes).

A készülék független, ez sem lesz gond. Ami miatt eddig nem váltottam: mindenhol kb. annyi volt, mint a Voda (kaaaarteeelll), most náluk is van fix 19 Ft feltöltős, de mobilnetet havonta kell vennem, így már megint nem érné meg.
És ami még nagyon kellett: a Vodafone Wallet (tudom, volt T-nél is), de ez most április 1-jén megszűnik, így mindegy. Elvileg lesz saját OTP alkalmazás, ami eleve nem lesz szolgáltatóhoz kötve (legalább is remélem, hogy nem kötik meg, hogy előfizetéses ügyfél kell a használathoz).
Bukom még a tarifaáras EU Roaming-ot, de eleve keveset használom, és a Domino árak sem vészesek.

Kérésem, van ennek a Domino Fix + MOST + Maraton mobilnet kombónak valami buktatója esetleg jobb, majdnem ilyen jó alternatívája? Most úgy látom, hogy bőven megéri váltanom, számhordozással.

Hamarosan jön talán a DIGI Mobil, akkor lesznek majd érdekes árak (csak persze kérdés milyen minőség lesz, főleg az elején).

"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.