Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Valami nálam is hibázik az appal.. Eddig fizettem x összeget a haviíjért, most ugyanannak az összegnek háromszorosa van feltüntetve havidíjnak. Gondolom jelezték volna, ha drágult volna a csomag.. de akkor sem reális a 3×-os emelés. Furcsa hogy a napokban a yettel és a telekom is gyengélkedik.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
3 GB nem is volt (vagy nem emlékszem rá).
4 GB (3559 Ft) - > 3,5 GB (3550 Ft) - > 5 GB (3990 Ft). -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, Maratonból csak az 1 és 5 gigás maradt.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hol van az a külföld?
EU-ban a Maraton teljesen jó (még akár a neten gyorsban vehetsz is plusz 4 GB-ot 3560 Ft-ért).
Ha EU-n kívülre mégy, akkor érdemes a World GPRS-t használni.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tudom, de nekem sem mutatja most a maratont
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
szóval?? droidos telekom appban már nincs net adatmennyiség kijelzés??
-
goop
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akinek régi csomag mellé van korlátlan böngészés opciója, az nem vett észre semmi furcsát? Next s mellé amihez van ugye 1 Gb, hamar el is fogyott, ill. az összes sima http honlap lassítva jön be, a https az ok. Pedig a sima weblapoknak is mennie kellene, lassítás nélkül. Most vagy elbaltáztak valamit, vagy így akarnak rávezetni, hogy váltsak az újra? Pedig akkor sem fogok...
Szerk.: nem válasz akart lenni, hanem új.
Szerk.2 másnak is van a családban, ott is panaszkodnak. -
Fifi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nálam sincs. Tegnap délelőtt nem volt, délutánra visszajött és most megint nincs. Szerintem "hegesztik" a rendszert.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem most is van (domino maraton + ajándék net)
-
4Grider
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jó buli lenne, ha a limitig a szolgáltató vagy az EU állná a számlát. De sajnos nem így van, a limit csak azért van, mert azt az összeget nem lépheted túl havonta, így ha hazaérsz, nem kapsz talán infarktust a számla láttán. Kártyásoknak azonnal, az egyenleget csökkentik a roaming során.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, az egyenlegedből vonja le, a számlázás az EU-ban 1 KB-os egységekben történik.
-
tyuli76
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi.
kettő szám volt hozzá rendelve,ma jött,h a másikat is leválasztották -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem nincs Telekom profilom. Vagy kéne lennie?

Én nem hoztam létre az biztos, és egyébként nincs semmilyen más Telekom előfizetésem, csak a feltöltős mobil.
-
bkiky01
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
valamivel fogni kell a népet..
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak Mobil díjcsomagosoknak.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig nem mindegyiknek menne.
Nagymamámnak keresztanyámék vitték el a telefonját, és regisztrálták.
86 éves. Nem használ számítógépet
-
313313
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Rendes sms-t kellett volna kiküldeni tényekkel: ha 06.30-ig nem keresi fel bármelyik kirendeltségünket adategyeztetés céljából, akkor 07.01-el töröljük számit és egyenlegét. Erre kormány rendelet miatt van szükség...
Nem pedig 3 mondat hablaty, hogy áfsz változás, aztán valahol a végén megemlítve, hogy adategyeztetés... -
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na ezzel jó is lett. Köszi mindkettőtöknek lupus_l és k-adi

-
MK VII
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tyűűű...

Ez mán' szöveg. Kicsit sok is, de köszi szépen.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem lehet már másfél hónapja is hogy adategyeztettem, de nálam még semmi. Csak annyim van, hogy a webes felületen lementettem, hogy az adategyeztetés sikeres, de egyébként egy darab sms se érkezett.
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
hja kérem, egy rendesen megtervezett, jól működő rendszer esetén minden csak pillanatok kérdése lenne...a blue-sokkal összevetés pl. simán lehet hogy manuálisan történik már...
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
a limit ellenőrzés a 10 db kártya/fő határ ellenőrzését jelenti...
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jelen esetben az a 0 mennyiség jár külföldön !
0 bit, azt felhasználhatod kint is. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Fix valóban tartalmaz benne foglalt adatot, kereken 0 mennyiséget, amit le is forgalmazhatsz külföldön...
A Maraton nem díjcsomag, hanem opció, így arra nem jár a roaming... -
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de a fix-hez is a dijcsomagot tudod bekapcsolni... pl. a 6000 Ft-os netplusz xxl-t DÍJCSOMAGOT, s nem a 3000 Ft-os xxl OPCIÓT.. erre fog ráfaragni majd a telekom, s ez van az nmhh-s bejelentésben is, amit vizsgálnak is már ott..
-
[P]laci
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
a domino surf benne foglalt adatmennyisége továbbra is felhasználható EU-ban, valamint a travel opciókkal (ami jóval olcsóbb is lett) simán megtudod oldani a dolgot addig, szóval nem maradsz a levegőben se így, se úgy.

-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
napokon belül dönt ezügyben sztem az nmhh... többen jeleztük feléjük innen a problémát a Domino Netplusz dijcsomag kapcsán a múlt héten... tegnap elindult egy nmhh-s vizsgálat is már
-
St3ven
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ott van akkor a GPRS World forgalmi alapú elérés.
-
ACE-
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az sem jó EU-ban... csak a surf EU-s cuccok.
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ilyen alapon a hozzaszolások kétharmada gyomlálható lenne az önkéntes mérvadók által.. én ráadásul off topicba is raktam azt a bizonyos hozzaszolásomat, pedig a telekom 99 ft-os nemzetközi percdijai miatt született elsősorban...
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
igen
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi, az ügyintéző nem tudott pontos választ adni csak hogy várjak.
dptrsk
Nem írtam fel a számát a hangfelvételnek
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A zöld pipát hol találom meg a telekom honlapon belül? Kerestem adategyeztetésről menüpontot de nem találtam.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem is sikerült visszaállítani az eredeti állapotot, mondjuk nekem ehhez új jelszót kellett kérni.
Fátylat rá, remélem, hogy megtalálják a hiba okát és mást már nem szívatnak meg ezzel

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nálunk az összes eddigi SIMnél:
1. Sikeres adategyeztetés, de még limitet nézünk.(ez kb 1 napon belül megjött)
2. ingyenes hétvégi hívások (erre többet kellett várni, s mikor megjött én onnantól veszem, hogy sikerült a limitellenőrzés is)De ezek szerint az ismeretségi körömben levő kb. 15 kártyán csak véletlen, hogy mindig ilyen sorrendben jöttek az SMS-ek, s nem törvényszerű.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Meglátjuk. Idővel úgyis kiderül.

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem hívtam fel őket. Nem tudok egy órát rászánni, hogy tisztázzam a dolgot, amire úgysem fognak semmilyen épkézláb magyarázatot adni.
(Egyébként is, volt aki azt mondta, hogy csak gyártom az összeesküvés elméleteket
)Kértem új 5 jegyű kódot (nekem a régi nem működött), visszateszem a fiókomba.
Ha van időd, meg idegrendszered, akkor hívd fel őket, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak magyarázatként...
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És ingyen. Sőt, fizessen a szolgáltató. És a pénzt egy szőke svéd fittnesszoktató nő hozzá ki személyesen.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha tippelnem kéne, szerintem a Domino adategyeztetés miatt van most ekkora káosz.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én egy G6-ot rendeltem bolti átvétellel szombaton, akkor mára igazolták vissza.
Azóta jóváhagyás alatt a státusza, úgyhogy az ellen sem véd
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem is jól átvertek... péntekre ígérték a tabomat, aztán előtte két nappal, szerdán hozta a futár....

-
Beca1990
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
aha. 1 perc... lenne...
lassan egy hónapja nem tudom adategyeztetni a tavaly dominora váltott számomat...
mondták várjak... egyedi hiba, stb.
én várok csak ha addig nem csinálják meg, azaz önhibámon kívül fog megszűnni a számom, akkor én k. rva ideges leszek... -
Hege1234
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
az nekik nem jó mert akkor azt már mari néni is egyből
levágja hogy csak szarabbul jöhet ki belőle.... -
StLui
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
az évek óta előfizetéses egyik céges számunkat idén átváltottam dominóra, maradt a cég nevén. Erre is jött sms, de ha beírom a számot azt írja : nem megfelelő számot adtam meg
-
gianone
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát igen, és akkor egymást hülyítjük itt is a tévesen kapott infókkal.
-
gianone
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De a törvény január 1-től él, tehát elvben a vásárláskor meg kellett volna történnie az adategyeztetésnek az idei kártyáknál. Illetve mondom, hogy külön rájuk is telefonáltam.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor igen. De ezt sem merném 100%-ra mondani.

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem minden esetben, mert vannak olyan akciók, hogy csak online vagy csak személyesen stb.
-
poli27
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ilyen nincs hogy nem adják ki a hangfelvételt, kötelesek kiadni törvény szabályozza...
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Rothadjanak el akkor.
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ez azért nehéz... minden hatósági embernek van főnöke, aki rálát a dolgaira, s itt vannak a védelmi szolgálatok stb. is, amelyek ezeket a dolgokat is ellenőrzik... persze állami "szintű" összeesküvés esetén minden kevés, de ha az létezne, nem erőltették volna ezt a törvényt sem, mert akkor semmi értelme, ha már úgyis minden adat megvan mindenkiről...ezért ebben az "összeesküvésben" nem hiszek a józan paraszti ész alapján, de ez tényleg nagyon OFF
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ha mindenki nyakra-főre hozzáférne az adatokhoz akkor igen.. de amúgy -elvileg- csak indokolt esetben hozzáférhetőek ezek a hatóságok részéről, ilyen a terrorgyanú is.. azt én is indoltnak tartanám hogy bíró/ügyész ellenőrizze az adatlekéréseket ha már úgyis naplóznak mindent.. de ebbe beleszakadna a bíróság /ügyészség vszinűleg
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
pontosan erről van szó... ezt mondtam végig én is
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ászf számít csak... és ott a Maraton opcióként van jelezve... a honlap tele van hülyeségekkel, sokszor kibeszéltük ezt már itt, ne rugózzunk megint ezen...
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ha a 7.7 eurós határt jóval alacsonyabban húzta volna meg az eu, akkor talán normálisabb helyzet alakulhatott volna ki, de igy sztem túl magas lett ez.. elméletileg ha a felével, mint átlagdijjal számolok, akkor is 3.8 euró gigánként... jövő héten Angliába megyek 8 napra.. 5 giga biztosan lemegy majd... azaz kozel 20 eurót fog kipengetni majd utánam a telekom nettóban az angol szolgáltatóknak.. talán így érthetőbb miért baromi magas az eu-s max. dij gigánként... ugyanez lesz jun. 15. után is
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
sajnos jó néhány meglepetés lesz itt még a roaming indulásnál az "apróbetűk" miatt, nemcsak a Maraton opció jellege (s emiatti eu-s használhatatlansága) miatt... ott van még a "méltányos használat", a 7.7 eurós szabály a korlátlan netes csomagokra, a dominós 100 perces havi határ roaming-ban, s ott van a lezárt csomagokban lévő kvóták ügye is... mind-mind "negatív meglepetés" lesz pár embernek itt
-
Bferibörs
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Katasztrófális lett a t. új honlapja - ezen igen röhögtem : " Internet díjcsomagváltás:Szeretnél nagyobb sávszélességet? Ingyenesen válthatsz nagyobb díjcsomagra! " Bözsinéni , idősen lehet, hogy nem nevet rajta ha meglépi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszont törölték a vezetékes net adatforgalmának megnézését, " Ezen a folyószámlán nem rendelkezel olyan szolgáltatással, melyhez forgalmi adatot tudunk megjeleníteni." pár napja még meg tudtam nézni mennyi adatot forgolmaztam neten.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
sztem sem lesz hosszúéletű már a netplusz dominoban sem... elég zavaros csomagszerkezete alakulna ki így a telekomnak... de ettől még nyugodtan válts sztem, annyi időt biztosan hagynak hogy visszaválts szükség esetén, 30 nappal előtte ui. be kell jelenteni a módosításokat
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bocsi, sejtettem
de jobb nincs egyelőre
ezt a másfél hónapot ki kell várni -
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
dominósoknak él még a netplusz, de mivel számlásoknál lezárták, esélyes hogy a dominosoknál is lesz egy váltás eu kompatibilis csomagokra hamarosan.. .. jun. 15-ig sok minden történhet még, de ha mégsem váltanak addig, (és nem zárják le) akkor elvileg a netplusz fog élni eu-ban is, hiszen az normál díjcsomag és nem holmi opció
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vannak a Travel&Surf csomagok
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
sztem addigra lesznek uj eu-kompatibilis csomagok domino-ra is... közel másfél hónap van még addig
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
dominosoknak nem lezárt a netplusz
-
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
sztem nem, mert lezárt csomag... hamarosan lesz biztos infó is erről... rossz jel hogy a voda nem engedi a lezárt csomagjainak kereteit használni eu-ban jun. 15-től sem ... de mivel a lezártakra nem jött még új Ászf, egy nagyon halovány remény talán van, de sztem csak minimális
-
Beca1990
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
köszi a kedvességed.

na és komolyra fordítva a szót, többieknek mit ír?
-
Nikaré
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
uuuuuh
Ne durvulj!
-
Beca1990
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nem kértem többet mint amit a környező országokban adnak.

-
tomy86
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Más lehet az ok (ha van egyáltalán értelmes magyarázat). Én csak Budapestet írtam, mint eddig minden hivatalos iratra, pedig a személyin Budapest 12 (Magyarország) szerepel. Három sim kártyából egynél sem reklamált a rendszer.
-
Slavia
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
(PH! addikt) létedre nálad is kicsapja a biztosítékot az értelem ahogy látom.De hát a PH már csak ilyen.... NE kérdezz,ne segíts mert tele van gyö......
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elfogadom, hogy gyökér vagyok, de akkor sincs rendben az, hogy ennyire elbonyolították ezt az adategyeztetést

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A személyidben be van írva a városnév után?
Azt mondják, hogy sok embernek nincs odaírva a város után a (MAGYARORSZÁG) pontosítás, nekik nem is szabad beírni ezt, mert ha beírják, akkor az lesz a hiba oka

Agyrém

Ja, egyébként a születési hónapot arab számmal, római számmal, betűvel, rövidítve, vagy teljes egészében kell írni
Ebben is lehet hiba 
-
DFlash
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bementem ma a T-hez az ajtóban közölte velem egy csajszi 40perc! a várakozási idő, jött egy faszi, hogy 1 óra az a 40 perc, jöjjek vissza holnap, átgurultam a T partnerhez ott meg egyből megcsinálták

Csaj első kérdése kaptam-e sms-t róla, mondtam neki nem tudom, azért megnézhetné.
Rendben vagyok, juhé.
, akkor már az otthoni szolgáltatáshoz is beírattam vele az új szig számát. -
Gedeon31
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyik nap online egyeztettem az adataimat, majd nem jött semmi értesítés, hogy sikerült gondoltam tegnap ingyenesen hívható telefonszámom is megpróbálom. Sikerült ott is. Hát valami nem kerek az online rendszernél, mert a telefon hívás előtt engedte volna újra arra a telefonszámon egyeztetni.
Most sem jött a telefon hívás után sem semmi, hogy vagyunk egymással. Kell e még személyesen is bemenni biztos sikerüljön. -
DFlash
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csodálatos.
Köszi az információt.
-
albiosz
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha kettő is ezt mondta, akkor gondolom valóban nem tudnak segíteni.
Panasszal mit érek? Reggel majd hívjuk újra és megoldják.
szerk.: késő van, nem fog az agyam már. gondolom az elsőre írod, aki elcseszerintette a csomagot. Feleségem az előfizető, ő nem akar ártani a légynek se, de lehet én se szórakoznék panasszal, csak plusz idő az is. Kedden szülünk.

-
kozlo
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mobilba beleraktam a sim kártyát,kód rendben meg is jött ,csak az online felületen kapom "A felhasználói azonosító hibás vagy nem létezik" üzenetet, több alkalommal,számtévesztés kizárt,öt számjegyű a kód
.
Ma pl telefonáltam is a kártya használatával,tehát működik,"rendszerben" van! -
albiosz
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Neten jöttek a zöld pipák, de igértek visszajelzést is, annak még se híre se hamva.
Azt mondjuk én se kaptam, pedig én csütörtökön csináltam meg és nevemen van.
-
313313
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hagyjuk már a hülyeségeket, nyugaton kilóra veszel sim kártyát, ami bekapcsolás után aktív...
Hogy is van ez? -
Vangelis
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A kormányt terrorpistázod ?
... -
lovace
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ennek igazán örülök, így legalább nem kell személyesen ezzel tölteni az időt. DE nem úgy volt, hogy ezt online nem lehet? Még kb. 1 hónapja itt írta valaki, hogy csak személyesen lehetséges, de ezek szerint ez az online adategyeztetés egyenértékű a személyessel.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Van egy céges feltöltős számunk, arra még semmi sms sem érkezett. Eddidg azt hittem hogy azért, mert céges. Akkor ezek szerint arra is kell? :/
-
Zeki
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Link nincs, hogy hol kell?
-
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A nem hűségességhez való hűség is egy fajta hűség. Nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
SIM méret változás esetén ingyenes a csere.
-
szabonagyur
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
T fiók is megvan, de ha hozzá akarom adni valamiért nem engedi. Szerintem korábban volt már regelve és kettőhöz nem engedi.
-
[P]laci
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
őszintén érdekelne, hogy te mivel foglalkozol, ha ez a véleményed egy amúgy kapitalista beállítottságú világban...

egyébként, ha neked csak erre kellene az ügyfélszolgálat, akkor írj nekik mailt, vagy telefonos ügyfélszolgálat, ott kisebb (értsd gyakorlatilag nulla) eséllyel próbálnak neked ajánlani, egy jobb, bővebb, újabb, egyszerűbb szolgáltatást.
-
Zeki
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nyilván vannak ügyfelek, akiket sikerül rádumálni az extra ajánlatra.
És nem, nem a vevő érdekeit kell nézni, hanem a cégét, aki a fizetésed adja. És ha azt adja utasításba hogy ajánlj, és te nem ajánlasz, pápá van. -
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Megnézheted, semmi nincs a nevük alá írva...

-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Te is felreerted, ahogy leirtam te SEM dolgozol ingyen gondolom.... ezért értékesitő a neve,hogy azt értékesitse ami a feladata, ha nem tudod mi a kulonbseg ertekesito es elado kozott akkor menj be egy tes*o-ba es rajossz... ez a dolga! Ha nem tetszik, akkor ezt mond el,hogy neked ez kell nem az, de ne az eszt oszd....
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Te szoktál ingyen dolgozni??
Szerintem nem, ők sem,hisz ebből él... Igazából ezt itt le is lehetne ennyivel zárni...
És azért annyira nem kedvezőtlenek az új csomagok, elég ha kiszámolod egy otthoni tripla mellé, már olcsóbb is mint a régi.... -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha van készleten, akkor T-Pontban is kicserélik, ha ott a tulajdonos/felhasználó(?)
Ha neten rendeled a GLS viszi ki.Az elállási joggal kapcsolatban pedig:
A GLS kiviszi T-Pontba és utána tudod átvenni többnyire. -
Kbali
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem bukod el, a rendelés módja számít.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Díjcsomagváltásra nem jár 1GB, régen se járt csak a rendszer a fix extra adatait írta ki.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bocsi
Domino Fix-re váltás esetén alapból aktív a technikai
Más "élő" net nem kell neked. Szóval a Fix+Most+Maraton működni fog, én is úgy tervezem használni, amint elfogy az ajándék 1 GB-m (előfizetésről váltottam). -
tsteve
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
elég a technikai net...kapcsoltasd be, ha szükséges
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha új SIMet kérsz új számmal, akkor jár az 1GB net és 80 ingyen perc.
Csomagváltásra eddig se járt.A Te esetedben szerintem éves költségben a
Domino FIX + MOST + Maraton 4GB a legjobb választás.A Maraton csomagok nem havi csomavok, hanem a SIM érvényességi idejéig vagy a keret elfogyásáig tartanak, így minél többet veszel, annál olcsóbb egységnyi adat. Ha elfogy a keret nem lassítás van, hanem nincs neted.
Tegyük fel 500MB elég Neked havonta, akkor a 4GB csomag 4000 forintért 8 hónapig kitart, s a havi költséged, lebontva 500 forint.
Ugyanez 1GB csomaggal~ 900 forintos havi költségre jön ki.
Míg az 500MB csomaggal ~1200 forint havonta. -
Zeki
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem 2 hónap. 3 hónapig nem lehet olyan csomagod. Tehát utána nagyobb csomagra vált, vagy maratonra.
-
embe
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is így értelmeztem.
Köszi a tippet mindenkinek! -
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na akkor kapcsold kia napinetet ha van netpluszod
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mazda topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- ASUS routerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GamingFórum.hu - Meghívó link
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Sovol SV08 Tele extrákkal (350x350x345)
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

Ebben is lehet hiba
dptrsk