Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
NetpluszL netszolgáltatásom forduló pontját meg tudom nézni valahol?
Nem emlékszem mikor aktiváltam. -
Ateszpapa
addikt
válasz makaveli666 #61844 üzenetére
Akkor marad a posta, csak előtte írd le a kártya adatait, aztán ha Anyukádhoz megérkezett, akkor aktiváld be telefonon.
Csak vigyázz mert az S6 nano SIM-es, olyan kártyát is kapsz hozzá.
Lehet kelleni fog átalakító is normál SIMre.
De azt is tudsz a T-től rendelni 140 forintért.dokee78
Törölted az SMS-t is?
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Domino Net&Roll és a Domino Web ,nem tudom eldönteni, melyik érné meg jobban. Nagyszülőnek, alkalmi netezésre...Valakinek van tapasztalata valamelyikkel?
A kevés is több a semminél.
-
phgergo
aktív tag
Sziasztok segitsetek legyetek szivesek, van egy next s elofizetesem amire van reszletre egy telefonom is. Kulfoldon voltam es azt hittem a szamlamrol veszi le folyamatosan minden honapba a dijat de nem sikerult. 3 honapnyi maraft fenn igy korlatoztak, nincs se ki, se bejovo hivas. Telekom alkalmazasnal ha belepek az van irva hogy felfuggesztett elofizetes. A szamlak kifizetes kivul mire szamithatok meg? Holnap megyek be a t mobilba de jo lenne tudnom mire szamithatok. Koszonom
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
St3ven
addikt
Talán a Domino Webbel könnyebben bele tudnak futni egy tízezres mutatványba, így leginkább egy Társkártya Net&Roll XS-t (3 GB) javasolnék havi 2290 Ft-ért.
Vagy nem kell egyszerre sokkal tölteni, inkább rendszesen kis összeggel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
.LnB
titán
Ha igénylek Kapcsolat kártyát az ingyenes? Nem vagyok platina tag.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Flotta, egy személyhez 3 előfizetés kérhető. 3 külön kártya ugye.
Akkor az 3 telefont jelent vásárlásnál?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
.LnB
titán
válasz dptrsk #61865 üzenetére
Nem értem én ezt az egészet. Most megnéztem az appot. Azt írja nulla pontom van. Elkezdtem nézelődni, megnéztem az eleven park 15%-os kedvezményt, arra meg azt írja mutassam fel vásárlásnál a kártyámat.
Burger King pedig nem elérhető.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sanyi.il
aktív tag
webshopban elérhető a Skullcandy - Hesh 2 fejhallgató 3000-4750ft ért, ami egyébként máshol 20k.
-
r3dsnake
nagyúr
Már megint szar a weboldal. És igen, minden alkalommal be fogom írni.
-
zoli62
addikt
Múlt hónapban jóváírást kaptam, a mi nagyobb, mint a számla végösszege. Így az egyenlegem negatív. Szintén múlt hónapban álltam átt elektronikus számlázásra a My T.Mobile felületén, de nem a távszámlán. Jűnius 5-én kaptam értesítés az elkészült számlámról, az e-mail-ben szerepelt is a valós egyenleg. Kinek mi a tapasztalata ilyen esetben, tehát negatív egyenlegnél nincs pdf formátumú számlakép? Ügyfélszolgálat szerint egyenlegtől függetlenül van, és minden hónap 10-ig a számlakép feltöltése meg is történik a My T-Mobile-ba, de nálam, se híre, se hamva, Nekem már hónap elején is gyanús volt, hogy negatív egyenlegnél nincs befizetendő számla, illetve 0, így számlakép sincs.
-
8zabi
őstag
van még esély kicsikarni a havi 1000 forint kedvezményt az áremelések miatt, vagy ne is próbálkozzak?
-
b.daniel
senior tag
válasz s3nsitivity #61866 üzenetére
Úgy látom még nem kaptál választ, igen 3 számhoz 3 készüléket vehetsz, viszont egy ügyfélnek egy folyószámlán csak 2 futó részlete lehet egyszerre, így ha részletre szeretnél vásárolni 2 mehet, de a harmadikat már egy összegben kellene kifizetned
[ Szerkesztve ]
-
holloo
csendes tag
Esetleg valakinek egy mobil internet modul Lenovo notebookhoz?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 6.09-ig fel kellett volna töltenem az amúgy 0ft-os egyenlegemet, mert kikapcsolnak. Elfelejtettem, az imént megtörtént egy 1500ft-os feltöltés, de csak 310ft van rajta. Miért? Miért tűnt el a maradék nem kis összeg? Miért érzem úgy, hogy bannolnak ha leírom amire gondolok kötőszavakkal? Miért érzem úgy, hogy az összes +++++ szolgáltató egy ++++++ ? Miért? HEE?
Csak érdeklődöm tényleg semmi.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
legenda
válasz Kolondrum #61898 üzenetére
szia,
úgy rémlik, hogy domino surf csomagot írtál korábban, arra levonhat 890 ft időszaki díjat - illetve ha van még valamilyen aktív szolgáltatás, ami automatikusan megújul, akkor arra is vonhat le pénzt -, illetve esetedben a 300 ft a hívószám újbóli biztosítása lesz, azt vonják le az egyenleg határidőn túli feltöltésekor.
890 + 300 + 310 = 1500[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
Erre semmi sincs, illetve amikor volt rajta pénz nem volt net, ergo az nem élhetett a net csomag. Ott tartok, hogy ezt is összetöröm hát a **** kivan hogy valahol mindig elcsorog a pénz.
Évek óta csak arra töltöm fel, hogy ne kapcsolják ki és lebeszélem. Hagyjuk, megy a kukába, elég volt a téből is. Kis ***ok![ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest