Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.daniel
senior tag
válasz ForRedGlory #54212 üzenetére
...
Nyilván nekünk oktatják rosszul, és nem a honlapon szerepel rosszul. De nekem mindegy igazából, segíteni próbáltam, nem vitát indítani mindenki tegyen legjobb belátása szerint
Kellemes ünnepeket! -
b.daniel
senior tag
válasz BobChemistry #59220 üzenetére
Pesten Allee, Mammut 2, Árkád, MOM, West End, europark, pólus center az ami biztosan atveszi, mert itt voltak régebben szervizek, innen tuti tovább küldik. Partnerüzletek egyáltalán nem foglalkoznak vele.
-
b.daniel
senior tag
válasz s3nsitivity #61866 üzenetére
Úgy látom még nem kaptál választ, igen 3 számhoz 3 készüléket vehetsz, viszont egy ügyfélnek egy folyószámlán csak 2 futó részlete lehet egyszerre, így ha részletre szeretnél vásárolni 2 mehet, de a harmadikat már egy összegben kellene kifizetned
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
válasz cyber86 #62227 üzenetére
Szia! Ahogy a kolléga is mondta, ha van bármilyen otthoni szolgáltatásod, akkor next s aranytárskartya díjcsomag lenne jó. 5500 havonta, hálón belül korlátlan hívás és 500 mega net van benne. Ha nincs más szolgáltatásod, akkor Move M, vagy Move S díjcsomag, valamilyen netplusz forgalombővítóvel
-
b.daniel
senior tag
Nekem is megjött a 930 amit rendeltem, viszont az enyém nagyon hibás.. Iszonyat melegszik, önálló életet él, a kijelző nem érzékel stb. egyébként Telekom dolgozó vagyok, és a készülék amit kaptam webshopos cucc volt, és a vicc, hogy én vettem vissza annak idején ügyféltől... Erre mekkora esély volt?
-
b.daniel
senior tag
válasz szabonagyur #63294 üzenetére
Az 1. kérdésre is igen a válasz,a díjcsomagodnak megfelelő áron kapod a készüléket,és a hűség ezáltal mrghosszabodik.
-
b.daniel
senior tag
válasz vwpolopg #63299 üzenetére
Pont ezt akartam írni,hogy nem kizárt,hogy valami szolgáltatás felkerült pluszban,és emiatt lett több neted. A baj ezzel az,hogy nincsen olyan limitbővítő,amivel ennyi adatforgalmadnak kellene lennie. Érdekes helyzet ha privátban elküldöd a számodat hétfőn megnézem neked, esetleg T-pontban biztos meg tudja valaki mondani mi a helyzet
-
b.daniel
senior tag
válasz szabonagyur #63435 üzenetére
A belépési díj 5000 forint lenne, amit akkor nem kell fizetnie az ügyfélnek,ha vállal az előfizetésre hűségidőt. Ha teljesen új előfizetés volt tavaly februárban,és akkor nem vettél telefont hozza,amikor a szerződést megkötötted,onnantól 6 hónapig,amig nem éred el az arany kiemeltségi szintet Elméletileg valoban nem vásrolhatnál készüléket,de ha jól veszem ki,ez az idő már regen letelt.
Tehát elvileg minden további nelkul vasarolhatnál. Biztos vagyok benne hogy üzletben szó nélkül megcsinálná -
b.daniel
senior tag
válasz cris78 #63482 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/teszt/asus_fonepad_7_tablet_vagy_telefon/bevezeto_tartozekok.html
Annyira azért nem új már, és az előbb a dátumot is beneztem, akkor az egy harmadik fonepad lehetett... Ki tudja követni ezeket
Mindenesetre nálunk ez kapható amit linkeltem, mostanában elég népszerű, mert nagyon jó áron megy -
b.daniel
senior tag
válasz zsoltnyiri #64967 üzenetére
A like s nem voip képes. Ez tuti biztos.
-
b.daniel
senior tag
válasz H A M M E R #65866 üzenetére
messengerre simán jó vagy. Wazet nem használok,de van korlátlan navi opció havi 890ért
-
b.daniel
senior tag
Nem teljesen értrm a kérdést így estére, de ha úgy gondoltad, hogy veszel egy új előfizetést, move xs csomagban, és az lesz a főkártya, a másik 1 vagy 2 számod pedig annak a társkártyája, akkor az úgy nem fog működni, amìg az új el nem éri az afany kiemeltéget.
De miért nem lesz akkor az internet a főkàrtya, a másik eg next s atk ? Igy működik új előfizetés nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
válasz szabogabor10 #66081 üzenetére
Maradhatsz a jelenlegiben, csak lejjebb nem válhatsz
-
b.daniel
senior tag
válasz Soulfly842 #66678 üzenetére
Azért az mondjuk minimum tréfás, hogy ilyenkorra tették az éves leltárt, mikor mindenki epekedve várja az új iPhonet..
-
b.daniel
senior tag
Brand new infó Iphone ügyben.
Akik 8.-a 13:30ig leadták a rendelést megkapják ma. Akik ezután ,csak jövő héten. -
b.daniel
senior tag
válasz SüdiLaller #66770 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy a Cordon a z szériákat kb 90k-ért javítja...
-
b.daniel
senior tag
válasz kicsihuszar #66910 üzenetére
Többi szolgaltatonal is így van...
-
b.daniel
senior tag
Attól, hogy Magenta 1 csomagban van minden, még külön számlázzák. Van egy otthoni és egy mobil oldal,két különböző MT azonositoval.
Otthon mivel felkerult a Magenta kedvezmény olcsóbb lesz a szolgáltatás mint eddig volt, illetve ahogy írtad kevesebbért többet kaptok.
A mobil next s atk lett, ami 6090 Ft lenne, ha neten fizettek 5490.
Számlázva külön lesz, de a két számla összege 14990 forint lesz, plusz a felvétel opció 1100 forintért.
Nem lettél becsapva, nincs 5000 Ft különbség sehol -
b.daniel
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #67012 üzenetére
Nincsen,bármikor megteheri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest