- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ateszpapa #141533 üzenetére
Köszi, kb 15 éve.
Kipróbáltam közben a webshopon, úgy tűnik hogy ott is engedi, legalábbis beraktam egy random telefont és órát és most úgy van a kosárban hogy mindkettő részletre, 1 db módosított mobil előfizetéshez (tovább nem próbáltam menni, nem most akarom megvenni).
-
válasz
Ateszpapa #140428 üzenetére
A 2 darab multisim az tiszta, de azzal nem könnyíted meg a kérdező helyzetét, hogy egyik hsz-ben esim-et írsz, a másikban meg multisim-et.
Nekem úgy jött le a kérdés, hogy a fizikai SIM mellett szeretne a kolléga eSIM-et is használni ugyanazzal a hívószámmal.
Akkor ahogy írod, igényel két multisim-et és ahhoz két eSIM-et is? Mondjuk előbbi akár plusz költséggel is járhat.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Ateszpapa #139597 üzenetére
Egyértelműen kiderült, hogy a Telekom APP-ban vagy a Telekom weboldalon nem engedélyezik a lefelé vagyis az olcsóbb díjcsomagra váltást.. csakis a drágábbra váltást..
Szó szerint ezt mondta az ügyintéző a shop-ban..
Kamu hibaüzenetet dob be az app/weboldal, hogy "kötbért akarsz fizetni, inkább válts magasabb csomagra"
Simán ment a shop-ban az olcsóbbra váltás (de a tavaly aláírt két éves árszint felett) -
csaszi75
senior tag
válasz
Ateszpapa #139585 üzenetére
A weboldal fullra szarul írja..
4GB-os csomagra kötöttem tavaly hűséget.
Aztán idén felváltottam 50 GB-osba, mert kellett a net EU-ban..
Most meg vissza akarom váltani egy 15 GB-osba (10-es megszűnt, 4 GB meg kevés..) De a 15 GB-osra is azt írja, hogy kötbér.. pedig sokkal több lenne, mint a 4GB-ra vállalt forint érték..
Ki van ez találva, hogy ne váltogasd a csomagod csak úgy lefelé, hanem vagy telefonálsz, vagy bemész.. és akkor majd nagy kegyesen -
osonte
őstag
válasz
Ateszpapa #126525 üzenetére
Én is ma akartam a dominó kártyát elöfizetésre váltani, és a Telekomos oldalon indulva mindenképpen át akarta rakni a másik elöfizetésem is. A megoldás az volt számomra, hogy a Google keresőbe beírtam tömören mit szeretnék és odairányított a Telekom megfelelő oldalára, sikerült is megkötni a szerződést. Hétfőn már küldik is a sim kártyát és a telefont.
-
btudos
nagyúr
válasz
Ateszpapa #125411 üzenetére
Egy mobilszolgáltatótól, akinek van webshopja és központi telefonos ügyfélszolgálata, ráadásul időpontot is tudsz foglalni az üzletbe.
Annak lenne értelme, ha az ügyfélszolgálat tudna pillanatnyi készletinfót mondani, de akkor is megvan a veszélye, hogy mire odamész, változik a helyzet és épp azt vitték el, amire neked szükséged lenne.
-
pdr755
aktív tag
válasz
Ateszpapa #122629 üzenetére
Ez konkrétan nem igaz. Én magam is meglepődtem hogy a budapest bank tuskós hitelkartyáját milyen egyszerűen megkaptam. Ha egyszer megvan a megítélt hitelkeretet nem változtatják (lefelé legalábbis) és bármelyik BB hitelkártyával lehet 0%os részletre vásárolni a Media Markt-ben minden további ügyintézés nélkül (annyi hogy a pénztárnál fizetés előtt a hitelpultnal kell kérni egy papírt).
Téged nem akarlak meggyőzni de másnak lehet hogy hasznos az információ. -
-
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ateszpapa #108682 üzenetére
Valamikor nem frissül, hanem beragad az állapot, aztán egyszercsak csörög a futár, hogy csomagod van. :D
Nekem van olyan rendelésem, amit megkaptam már 3 hónapja, de a weboldal "Szállítás alatt" -ot ír. :DD
De telefonálj az üsz-ra, mondd be a rendelés számot, és megmondják mi a szitu. -
Soulfly842
addikt
válasz
Ateszpapa #106010 üzenetére
Sok minden lehet. Nem csak erről szólhat a történet...
Lopott iratok, hasonló fazon.
Hamisított ügyvéd által készített és ellenjegyzett, vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazás (azzal más is eljárhat bármiben)
Céges vásárlás, hamisított meghatalmazás
Online vásárlás, ez alapján átadott készülék (ez esetben a GLS felelőssége is, mert nekik is kötelező szerződéskötéssel együtt járó eszközkiszállításnál okmányokat ellenőrizni!)
-
válasz
Ateszpapa #105149 üzenetére
Azok is pechesek...
Kérdeztem, hogy feljebbi T-s emberrel hogyan tudnék beszélni (nem üzletvezető, hanem feljebbi, feljebbi..)
Erre azt mondták, telefonon sehogy, csak levélben, vagy időpontot kérve személyesen megoldható csak.
Vagy ez, vagy a fogyasztóvédelem.
Csak úgy tudok mobilról netezni, hogy WiFi vagy másik telefonon megosztom a mobil netet (ami szintúgy T-s SIM-es) és arra csatlakozok az elsődleges telóval és 2 telefon akkuja merül. (vicc na!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged