Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36616) kali válasza cris78 (#36607) üzenetére


kali
legenda

biztos, hogy nem írnám alá és nem fizetném ki a csomagot annak kibontása, a tartalmának ellenőrzése és főként a szerződés elolvasása előtt!
ez szerepelt minden átvételin, amiket eddig kaptam;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.
ez alapján egyértelmű, hogy először kibontandó a csomag, elolvasandó az abban található szerződés, és ha minden okés, akkor aláírom az átvételit, ami azonos a szerződés aláírásával, hiszen a szolgáltató csak az átvételit kapja meg.
látatlanban senki ne írjon alá szerződést, márpedig ha az átvételit a csomag kibontása és az abban lévő szerződés elolvasása nélkül teszi, akkor elfogadta a szerződési feltételeket, és utólag nehéz reklamálni, hiszen a szolgáltató előzetesen figyelmeztetett rá, hogy a szerződési feltételeket is elfogadja az átvételi aláírásával!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.