Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Csak kíváncsiságból kérdezem 🙂nem a Telekomnál vásárolt készüléket is lehet függetleníteni? Beírom az imei számot és küldenek kódot? 🙂
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #106052 üzenetére
A Telekom (és a többi szolgáltató is) csak az általa értékesített eszközökre ad kódot. Gondolj bele: a SIM lock (SL) egy adott szolgáltató hálózatához köti az eszközt. Ezt miért/hogyan oldaná fel egy másik szolgáltató?
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz zsoltzsolt #106052 üzenetére
Tutti nem probáltam.
-
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz gyáliSanyi #106058 üzenetére
Ez még nekem is megvan, eltettem emlékbe mikor kértem új 4G simet helyette.
The Truth is out there...
-
törölt tag
Lackooo84: nekem már nincs meg.
-
törölt tag
válasz viktorhu #106061 üzenetére
Persze, ez a kivétel, ami erősíti a szabályt. Egyszeri alkalom, akció keretében. Ez tiszta.
Zsolt topiktárs kérdése viszont a jelenlegi bevett gyakorlatra irányult. Fizikailag nyilván képes lenne elvégezni, de ez nem szokás - nincs a választható szolgáltatások között ilyen.
A hatályos EU (és hazai) jogszabály is arról rendelkezik, hogy adott szolgáltató a saját maga által elhelyezett SL feloldását végezze el.
-
Top cat
addikt
Az én számom a hónap végén lesz nagykorú. De a SIM-et muszáj volt cseréltetni mert ugye a modern telókba nem jó a mini. Az enyém végig kék nem fehér az alja.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Lackooo84 #106067 üzenetére
Jézusom, ezer éve nem láttam ilyet.
Egyébként ugye más is kapott ilyen MMS-t tegnap este?
Mondjátok, hogy ez csak egy átverés, vagy félre ment a kép...[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
zsoltzsolt
addikt
válasz kakuk.tamas #106069 üzenetére
Asszonynak ne mutasd 😁
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Jól rémlik az a dolog, hogy ha egy részletre vásárolt telefont nem fizetnek tovább, akkor a Telekom le tudja tiltani az IMEI-t, és nem lesz többet használható a telefon? Használt telefon vásárlásánál erre figyelni kell-e, ezért kérdezem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz zsoltzsolt #106071 üzenetére
Jelen pillanatban mindenki ezen röhög, hogy milyen képeket kapok. Ráadásul egy olyan számra, amit kb 3an tudnak.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #106069 üzenetére
Online tudakozó szerint ez valami Fiber Technology Kft. telefonszáma.
Az érdekes amúgy, hogy tele van 3-as számmal. -
kakuk.tamas
addikt
válasz #81524480 #106075 üzenetére
Tudom, ezt én is néztem. De a cég neve se ismerős. Mindegy, gratuláltam azért a picihez.
-
brekes
tag
Sziasztok! Egyéni vállalkozó vagyok, de mint magánszemély van egy kis saram a telekomnal. Idővel természetesen rendezem. De olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek vállalkozásra tudnék mobil előfizetést igénybe venni?
-
Soulfly842
addikt
válasz brekes #106078 üzenetére
Szia!
Ha egyéni vállalkozóként akarsz szerződést kötni akkor is történik hitelképességi vizsgálat rád, mint magánszemélyre. Tehát, nem.
Ha régebbi a tartozás, akkor más szolgáltatónál sem oldható meg a szerződéskötés, mivel a szolgáltatóknak van nyilvántartott adós listája.
radio100jozs,
Jogi értelemben más, de hitelképességi vizsgálat abban az is indul az aláíróra/vizsgálják.
[ Szerkesztve ]
-
bernel
tag
A Telekomnál létezik olyasmi, hogy eldobható telefonszám? Ilyen néven nem találtam. Ha pl. valahol meg kell adni számot, és nem akarom kiadni a privát számomat, akkor generálnék egy ilyen eldobható számot, ami át lenne irányítva a valódi számomra, ha hívják, és ha visszaélnek vele, pl. bekerül valami marketing adatbázisba, akkor egyszerűen törölni lehetne. Létezik ilyesmi?
-
scope2007
addikt
halihó!
MÁV flotta telefonlistát tud valaki?
egy ajánlott jó kamerás telefon kellene a listárólköszi
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bernel
tag
válasz #81524480 #106082 üzenetére
Mármint úgy érted, hogy vegyek egy másik számot, aminek nincs havidíja, és azt adjam meg, ha kérik?
Ez is egy lehetőség, de ilyenkor ugye végig kell játszani az aktiválási dolgot az új számnál, másrészt nem is lehet csak úgy eldobni, mert akkor új szám kell a következő alkalomra, minden új számnál újra aktiválni kell, és 10-nél több nem is lehet egy ember nevén, szóval ezt így nem teljesen lehet úgy használni, hogy pl. minden helyen új eldobható számot adok meg, ahol telefonszámot kérnek.
-
-
bernel
tag
válasz #81524480 #106086 üzenetére
Úgy láttam külföldi szolgáltatók vannak, pl. a VirtualPhone, ami pl. ingyen hívható számokat ad havidíj nélkül, csak az nem biztos, hogy jól jön le, ha külföldi számot adok meg elérhetőségnek, ezért kerestem Telekomos megoldást.
(illetve pénzért persze magyar számot is ad a VirtualPhone, de az már 7 dollár.)
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
válasz bernel #106087 üzenetére
Ha belegondolsz, te olyan helyeken akarod megadni, ahol ezzel "azonosítanak", közben pedig nem is a tied, mert más miatt visszaadtad.
Tudom, zavaró a sok marketing lista, de nincs rá ilyen megoldás...
Ha lenne is, a sem lenne ingyen.szerintem az egyszeri 990, majd évi 2500 forintot megér, ha ilyenre vágysz.
-
bernel
tag
válasz dptrsk #106089 üzenetére
Pl. webshopnál használnám, ahol rendelésnél kérnek számot megadni, legutóbb is azon hívtak vissza, hogy véglegesítsék a rendelést. Ennél bőven elég lenne, ha 1-2 napig él a szám, amíg végigmegy a rendelés, utána nem kell, hogy meglegyen náluk a privát számom.
De ha nincs eldobható,akkor tényleg marad a Domino Fix, és akkor minden potenciális spam forrásnál ezt a második számot kell megadni, és csak addig betenni a telefonba, amíg végig nem megy a folyamat, és utána kivenni, kikapcsolni az átirányítást, és a polcra tenni a következő alkalomig, aztán ott hívhatják.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Lejárt a hűsségem, semi kedvezményt nem adnak.
Hiába váltok nagy csomgra hang és net kombora ha ki szorzom, de és nem használom ki az egy halom pénz.
Pedig gondolkozom hogy S8-ról S9-re váltcsak e?A havidíjat ki szorzom 24-el + a telfon ára s9=24hó x 317520Ft+390120Ft
alapdíj és telefon =24hó x 51912+181500=233412Fta különbözet 156708FT
[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy interneten keresztül meghosszabbítottam mobil előfizetésemet, és emellé rendeltem is valamit a szokásos kedvezménnyel. Azonban a rendelt terméknek (sajnos már csak utólag) utána olvasva picit elment tőle a kedvem a gyakran előforduló minőségbeli hibák miatt. Holnap érkezne meg egyébként a csomag az üzletbe, mert ottani átvétellel kértem. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy holnap én még meg tudom tenni azt hogy mégsem veszem át az árut és hagyjuk a hűségidő hosszabbítást?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bernel #106090 üzenetére
Ha ennyire zavar a marketing hívás és az, ha közkézen foroghat az adott szám (átadják stb.), akkor ez a megoldás valóban.
Esetleg voip alapon egy nomadikus szám (06-21), és egy voip kliens amivel tudsz bejövő hívást is fogadni az adott számon. Az kvázi ilyen eldobható is lehet, ingyen lehet 21-es számot igényelni.
-
radio100jozs
őstag
válasz szalai112 #106091 üzenetére
Miért akarsz S8-ról S9-re váltani, hisz csak egy facelift az egész, semmi nincs benne, én biztos nem adnák egy forintot sem erre. Akkor már S10 inkább, az S9 szerintem felejtős.
Az meg más kérdés, hogy szolgáltatónál nem éri meg venni már, mert drágább, főleg ha a telefon díjcsomag havidíját is rászámolod. Ha van otthonid, amit meg amúgy is megtartasz még 2 évig, akkor tényleg érdemes azt is megnézni, csak hosszabbítasz, és ugyan úgy ad részletet a Telekom.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Vowifiről semmi hír? Várom, mert a beltéri lefedettségünk elég gyenge, a Volte is hiába, ha kimarad a hang...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest