- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
-FreaK- #127161 üzenetére
Opció még ha a 4g-nem 4g sim ellenörző oldalon a régi sim nem 4g képes ÉS megvan (vagy jelenleg nem létező) a telekomos biztonsági 5 számjegyú kód (1777-en igényelhető ha nincs), akkor kérhető csereSIM, amit futár kivisz, és 1414-en az 5 számjegyú cucc és egyéb igazoló okmányok ismeretében aktiválható az új sim.
DE bemenni fix idő, futár 2-3 nap (+ most ünnep), és ha valami gubanc van, így is úgy is be kell menni... (és ott úgy is újat fognak adni...)Emlékeztetőül: simkártyáról adatokat mentegetni el ne felejtsétek
-
Top cat
addikt
válasz
-FreaK- #127161 üzenetére
Csak személyesen, a visszaélések miatt.
-
vpanangin
senior tag
válasz
-FreaK- #109141 üzenetére
Leírom a témával kapcsolatban az elmúlt 6 napom történéseit, te pedig belátásod szerint cselekszel.
Péntek óta vadásztam egy példányt az említett készülékből. Online shop nekem is azt jelezte mint neked. Szombaton a közeli városban bementem mindhárom szolgáltatóhoz, egyedül a Vodánál ígértek a mostani hét elejére néhány darab érkezését. Személyesen tovább nem tettem többet a dolog érdekében.
Online a Vodánál van, de abban a konstrukcióban amiben nekem kell, nekem drága. Telenornál feliratkoztam a készletértesítésre, még nem jött e-mail.
Telekomnál négyszer cseteltem ügyfélszolgával, mindannyiszor arról tájékoztattak, hogy már nem lesz a készülékből. Ezt a csatornát elengedtem. Online shopban sűrűn ránéztem, hétfőn délután sikerált egyet megrendelnem.
Üdv.
-
válasz
-FreaK- #72095 üzenetére
szia,
az előrehozott kedvezmény (arany/platina kiemeltségnél 21 letelt hónap a 24-ből) csak az előfizetésre aláírt hűségre vonatkozik, a díjcsomagéra nem, így utóbbit csak akkor tudod adott (ár)kategória alá módosítani, ha letelt a 24 hónap.
bármikor és bármennyit befizethetsz előre a törlesztőkből - üzletben a legegyszerűbb -, de azzal nem a futamidő végéből csípsz le, hanem amennyit befizettél, addig nem kell fizetni és amikor kifut az befizetett összeg, akkor folytatódik tovább, amennyi még hátra van a törlesztésből. -
válasz
-FreaK- #67081 üzenetére
akkor ha a szám titkos/a telefonkönyvben sincs benne, úgy máshonnan került ki harmadik félhez.
az a baj, hogy szinte mindenhonnan próbálják már kinyerni az ezzel kereskedő cégek, aztán ha egyszer megszerzik, akkor kell eltelni bizonyos időnek, meg közben mondogatnod minden kapcsolódó híváskor, hogy nem kérsz több ilyen megkeresését, kéred az adataid törlését a rendszerükből, mire csökkennek vagy megszűnnek az ilyen megkeresések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Fujitsu Primergy RX2540 M2, E5-2620 V4, 32GB DDR4, 8x2,5" HDD, 2x 450W, 2x Gigabit EthernetFujitsu P
- ASUS Prime Z270-A (i7-7700)
- KERESEM Indiana Jones and the Great Circle PS5
- Iphone 14 - 128GB - 89% akku - 6 hónap Apple gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue / Független / Újszerű állapotban / 84% akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest