Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
-
legenda
válasz -FreaK- #67081 üzenetére
akkor ha a szám titkos/a telefonkönyvben sincs benne, úgy máshonnan került ki harmadik félhez.
az a baj, hogy szinte mindenhonnan próbálják már kinyerni az ezzel kereskedő cégek, aztán ha egyszer megszerzik, akkor kell eltelni bizonyos időnek, meg közben mondogatnod minden kapcsolódó híváskor, hogy nem kérsz több ilyen megkeresését, kéred az adataid törlését a rendszerükből, mire csökkennek vagy megszűnnek az ilyen megkeresések.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz -FreaK- #72095 üzenetére
szia,
az előrehozott kedvezmény (arany/platina kiemeltségnél 21 letelt hónap a 24-ből) csak az előfizetésre aláírt hűségre vonatkozik, a díjcsomagéra nem, így utóbbit csak akkor tudod adott (ár)kategória alá módosítani, ha letelt a 24 hónap.
bármikor és bármennyit befizethetsz előre a törlesztőkből - üzletben a legegyszerűbb -, de azzal nem a futamidő végéből csípsz le, hanem amennyit befizettél, addig nem kell fizetni és amikor kifut az befizetett összeg, akkor folytatódik tovább, amennyi még hátra van a törlesztésből.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vpanangin
senior tag
válasz -FreaK- #109141 üzenetére
Leírom a témával kapcsolatban az elmúlt 6 napom történéseit, te pedig belátásod szerint cselekszel.
Péntek óta vadásztam egy példányt az említett készülékből. Online shop nekem is azt jelezte mint neked. Szombaton a közeli városban bementem mindhárom szolgáltatóhoz, egyedül a Vodánál ígértek a mostani hét elejére néhány darab érkezését. Személyesen tovább nem tettem többet a dolog érdekében.
Online a Vodánál van, de abban a konstrukcióban amiben nekem kell, nekem drága. Telenornál feliratkoztam a készletértesítésre, még nem jött e-mail.
Telekomnál négyszer cseteltem ügyfélszolgával, mindannyiszor arról tájékoztattak, hogy már nem lesz a készülékből. Ezt a csatornát elengedtem. Online shopban sűrűn ránéztem, hétfőn délután sikerált egyet megrendelnem.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz -FreaK- #127161 üzenetére
Csak személyesen, a visszaélések miatt.
-
Ace Ventura
addikt
Csak személyesen az előfizető, vagy Te közjegyzői meghatalmazással.
Sima meghatalmazással nem, más személyi igazolványával nem, más nevén lévő sim kártya bemutatásával sem.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
ledgeri
nagyúr
Opció még ha a 4g-nem 4g sim ellenörző oldalon a régi sim nem 4g képes ÉS megvan (vagy jelenleg nem létező) a telekomos biztonsági 5 számjegyú kód (1777-en igényelhető ha nincs), akkor kérhető csereSIM, amit futár kivisz, és 1414-en az 5 számjegyú cucc és egyéb igazoló okmányok ismeretében aktiválható az új sim.
DE bemenni fix idő, futár 2-3 nap (+ most ünnep), és ha valami gubanc van, így is úgy is be kell menni... (és ott úgy is újat fognak adni...)Emlékeztetőül: simkártyáról adatokat mentegetni el ne felejtsétek
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest