- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ElektrikusDE #109368 üzenetére
Az “szép”. 🤔 iOS-en van. Szerintem idő kérdése, hogy hozzátok is visszakerüljön. Furcsa volna, ha a robotos felhasználók számára nem lenne elérhető.
Szerk. Jah, hogy nincs regisztrált bankkártya sem nálad?
Amúgy ez jelenleg tényleg a 22-es csapdája. 😕
-
törölt tag
-
törölt tag
Úgy tűnik, megjavult a Telekom appos Dominó feltöltés. Legalábbis az előbb, amikor rámentem, már nem dobta fel az utóbbi időben ott lévő hibaablakot. Kipróbálni nem tudtam, csak tippelek, hogy azért tűnt el, mert megjavult...
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder #109327 üzenetére
Nálam rendben van. Épp most intéztem benne ügyet.
-
törölt tag
válasz
norbertoth #109324 üzenetére
[Ez alapján] 600 forint a kedvezmény.
-
törölt tag
válasz
szaniszlokar #109309 üzenetére
Nekem éppen működik, de szoktam találkozni néha azzal a hibaüzenetel, amit írtál. Ilyenkor nem tudsz mást tenni, mint hogy vársz és majd magához tér.
-
törölt tag
válasz
validate #109294 üzenetére
Elfogadom, hogy eltérően látjuk. Az első poszt nem említ pre-paid konstrukciót, az csak később jött szóba, mások által behozva a szálba. Idéztem is, hogy véleményem szerint miért igaz, amivel indult a beszélgetés.
Alaposan körbejártuk a kérdést, szerintem nem érdemes tovább boncolgatni.
-
törölt tag
válasz
kalanchoe #109265 üzenetére
Akkor ez megint egy érdekes anomália. A családban 5 db előfizetést kezelek, mindegyikre aktív az opció.
Korábban viszont, másik hasonló esetben sorra írták itt a topikban, hogy elérhető valami adatbővítő... no, akkor abból én egyet sem láttam. A jelek szerint nem egységes az elérhetőség. 🤔
-
törölt tag
-
törölt tag
Olvastam a Dominó Day elérhetőséget (hogy még ma is be lehetett kapcsolni). Most ránéztem, már nem él a lehetőség.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #108612 üzenetére
"A leírtak alapján szerintem jól működik. Bemondja, hogy jelenleg nem vagy elérhető, a bekapcsoláskor pedig jön az sms. (…)
Talán mintha még mondaná is az automata, hogy sms-ben értesítést fog küldeni..."
Pontosan így van. Ez a normál működése és igen, tájékoztat arról, hogy a hívott fél SMS-t fog kapni (ha elküldte a hívó fél a számát). -
törölt tag
Nálam nincs semmi rendellenesség. Bejövő és kimenő hívás egyaránt rendben zajlik. Ezek szerint regionális probléma lehet a VoLTE-vel.
-
törölt tag
Szia!
A konkrét problémához nem tudok mit mondani, de a hibajegyes részhez annyit fűzök hozzá, hogy ne hagyd annyiban. Nem írtad, mikor jelezted a gondot (napokban? hetekben?), mert az nem mindegy. Ha hosszabb ideje nem reagáltak rá, akkor érdeklődj utána (hívás, e-mail vagy személyes ügyintézés). Ne hagyd annyiban.
-
törölt tag
válasz
Tsomogyi94 #108220 üzenetére
Mezei előfizetőként - sajnos - csak megerősíteni tudlak. Évek óta gondosan kerülöm a partner üzleteket - az is tény, hogy már annyi minden intézhető hívással vagy on-line, hogy nem is szükséges gyakran a személyes megjelenés.
De ha valaki kérdezi, akkor én is mindig a partner üzlet elkerülését javaslom (amennyiben megoldható az illető számára).
-
törölt tag
válasz
Sanyaaa26 #108132 üzenetére
Félreértetted.
A belföldi hálózatok irányába van korlátlanság. Akár belföldről, akár az EU-n belül indítod; a lényeg: belföldi hálózat felé irányuljon a hívás.
Nálad pedig nem belföldi irányban keletkezett a 6000 forintos beszélgetés.
Nem fogalmaz "érdekesen" a leírás, az ugyanis korrekt. Te értelmezted helytelenül. Attól, hogy a külföldi partner éppen Mo.-n tartózkodik, az előfizetése (a hívás iránya) még nem lesz belföldi (értsd: magyarországi) szám.
-
törölt tag
válasz
Indian74 #108097 üzenetére
Szia!
Ilyen estem még nem volt (eddig mindig át tudtam venni itthon, de ez mellékes). Mobil előfiz. mellé valóban tudtam kérni (már sokszor), hogy a munkahelyemre hozzák ki. Szerintem érdemes lenne megeresztened egy hívást, hátha meg lehet velük beszélni. Ez méltányolható indok (lenne, szerintem).
Szerk. Esetleg megoldható, hogy Telekom üzletben vegye át?
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #108064 üzenetére
"Illet volna" és "csak akkor tudnám elnézni", írod... Ha pedig kiadnák kellő tesztelés nélkül, akkor azt vetnéd a szemükre. Sehogy sem tudnak neked megfelelni....
A DIGI bevezette egy tesztidőszak keretében. Nem korrekt idekeverni a témát.
-
törölt tag
Jogszabályt nem találtam, de a hatályos ÁSzF. tartalmaz a lezárt csomagoról egy mondatot:
A lezárásra került díjcsomagok meglévő előfizetésként továbbra is igénybevehetők, de ezekből bármely más nem lezárt hang díjcsomagba való váltás, illetve a hangdíjcsomag/ a hangdíjcsomaghoz kapcsolódó előfizetés szüneteltetése esetén a lezárt díjcsomagokba visszaváltani nem lehetséges, valamint új előfizetésként nem választhatóak.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #107884 üzenetére
Igen, mindent sikerült újra hozzáadni. Akkor erre fel kell készülni, hogy bármikor elfelejtheti az app...
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #107871 üzenetére
Mármint annak van Dominó Day, aki egyáltalán látja az app-ban a feltöltőkártyás számokat. Nekem pl. eltűnt belőle és az újra telepítés vagy ki/be lépés sem segített.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #107753 üzenetére
Nem szükséges hozzá mobilinternet (nem a felhasználók kereteit használja a VoLTE). Az sem feltétlenül szükséges, hogy a fogadó eszköz VoLTE-képes legyen.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
karl_fischer #107306 üzenetére
Nálam szintén.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Onderon #107032 üzenetére
Ez alapján "Belföldi és EU alapdíjas irányba, belföldről és EU roaming helyzetből korlátlan", tehát az állításod téves.
-
törölt tag
válasz
#08205312 #106965 üzenetére
Nem tudom, hogy életszerű-e vagy sem. Nekem sehogy sem “sikerült”, hiszen nekem semmit sem kellett érte (vagy ellene) tennem. Hiszen nem rajtam múlik, hogy a munkatársaim, ismerőseim melyik szolgáltatóval kötnek szerződést.
Egyedül a családra voltam hatással. A most is aktív első előfizetésemet a Westelnél kötöttem és emiatt ők is mind “harmincasok” lettek. A többi ismerős, munkatárs mind magától lett Westeles vagy később T-Mobil-előfizető. Ez nem az én sikerem. 🙂
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #106856 üzenetére
Azért írja, mert van olyan opció.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #106657 üzenetére
Egyértelműen ez a leghatékonyabb elintézési mód.
-
törölt tag
válasz
AxBattler #106624 üzenetére
A fenti készülékpromóció keretében elérhető készülékajánlatok 2019. április 1-jétől visszavonásig, illetve a készlet erejéig érhetők el. - Forrás: Cyber Tavasz.
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #106220 üzenetére
Ott van az, csak a "+" jelre kattints rá az appon belül, a konkrét előfizetésen belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD