- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Ugyan ilyen tapasztalatom nekem is volt, szintén Huawei készülék, P20 Lite, az 1-esben Telekom sim, csak 2G-n, a 2-esben Telenor 2-3-4G-n. A Telekom hívás szaggat, nem hallják, mit beszélek.
Azóta nicns a gond, mióta van egy Huawei Y5 2019- és az 1-es és a 2-es sim is 2-3-4G-n megyen, így a Telekom nem a 2G-re, hanem a 3G-re vált le. Az az érzésem, hogy a 2G hálója lett kaki a Telekomnak már. -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
A Telekomnak hónapok alatt mennyit romlott a 4G hálózata, meglepődök rajta, és sajnos bosszankodok.
Naponta ingázok Monor-Köki között vonattal, és a Telekomnál a netrádió, sőt a mobilnet is 3-4 helyen is elmegy, és több helyen is átvált 3G-re. Ez eddig nem volt így. Nem lehet sem sim-re, sem készülékre fogni, mert akár másik sim-el Iphone készülék is ugyan ezt csinálja, de akár Huawei készülékekkel is ez a gond.
Ezzel szemben a Diginek, ami egy új szolgáltató, csak Vecsésnél van szakadása, de ott sem minden esetben, a Telenor meg végig működik a Netrádió.Ahogy észre vettem a cellaváltáskor van valami behalás a Telekomnak, és még az sem mindegy, hogy melyik irányba utazom.
-
radio100jozs
őstag
Azért mobilelőlegben tudnak irreálisak lenni. Huawei p30-ra Dominóról előfizetésre váltva a 0 Ft-os hang+3 GB net csomag az 1890 Ft-os havinál elkérnek részletnél 86 ezer előleget. Ha ezt kiszámolom majd 45 hónap alatt fogyna le a havi költésből, miközben a hűség csak 24 hónap.
-
radio100jozs
őstag
Neked kell intézni, automatikusan senkit nem tesznek át sehová, mert a régi csomag is működik, csak szeptembertől nem lesz már köthető új előfizetéshez.
Viszont, ha hűségben vagy, akkor ha a havi keret alá mész az olcsósítás miatt, akkor az szerződésszegés, és kötbért jelent. -
radio100jozs
őstag
Holnaptól a hang díjcsomagok mellé új NET csomagok választhatóak a maiak megszűnnek. Lényegében olcsóbbak lettek, mint az eddigi.
Net 1 GB 1.090,- Ft MEGSZŰNIK
Net 2 GB 1.290,- Ft ÚJ
Net 3 GB 2.290 -> 1.890 Ft-ra csökkent az ára
Net 6 GB 3.990,- Ft MEGSZŰNIK
NET 10 GB 4.590,- Ft ÚJ
NET 15 GB 6.390,- Ft MEGSZŰNIK
Korlátlan NET 10.000 ,- Ft -> 9.000,- Ft-ra csökken. -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Új akciók 06.01-től:
Fesztivál adat 3GB Dominós és havidíjasoknak, 30 naponta ingyen bekapcsolható a Telekom applikációban, és 3 napig használható fel belföldön és EU roamingban.
Világ NET 2 GB, 3490 Ft-ért 72 óráig felhasználható adatjegy a nem EU-S roamingban.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
VoWiFi-ről van valami hír a Telekomnál?
Azért az, hogy a Diginél ez a dolog már hétfő óta működik, felettébb érdekes, mert ugye megszoktuk, hogy a technológiai újdonságokat a Telekom szokta itthon elsők között bevezetni. -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Nekem pont ugyan ez a gondom. Tegnap váltottam egyik havidíjas díjcsomagról a másikra, azóta ez az előfizetés nincs benne a Telekom applikációban. Ha hozzá akarom tenni ismét, akkor azt írja vissza, hogy ez az előfizetés már hozzá van adva, de mégsem látok semmit.
Nekem a MultiSim meg le is törlődött, az a kártya nem is működik a díjcsomagváltás óta.A telekom weboldalon meg állandóan Technikai hibára hivatkozik, még belépni sem tudok tegnap óta.
Most próbáltam, továbbra sem megyen, így várok még türelmesen akkor. -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Annyi fontos változás van a csomagokban:
Ezentúl az Eu-ba indított kimenő hívás belföldről (azaz a nemzetközi hívás) is egységesen 35 Ft/perc, vagy L, XL díjcsomagokban díjmentes.
Ez azért ha sokat telefonál külföldre, és nem Viberrel, vagy Skypon, annak ez sokat jelent. Pl. Francia mobil szám hívása eddig 179 Ft/perc volt, ezentúl meg 35 Ft/perc lesz, vagy ingyenes.
Bár azért árnyalja a dolgot, hogy EU szabályozás okán amúgy sem lehetne ezentúl (azt hiszem május 15-től ) már 76,6 Ft/perc díjnál drágábban adni sem mobilról, sem vonalasról az EU-ba irányú nemzetközi hívásokat.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
A korábbi Mobil XXl korlátlan csomaghoz nem volt kötelező net csomagot is választani, na ez megszűnik, azaz az új csomagoknál mindegyikhez kötelező adatcsomagot is választani.
Az otthoni alapdíjas irányt azt valaki tudná definiálni?
Az ÁSZF elején csak Telekom mobil hálózatot, meg belföldi egyéb hálózat...stb megfogalmazások vannak leírva, ilyen nincs.
Mert pl. céges irodai Telekom vezetékest hívva, az akkor nincs is benne, vagy mi az otthoni? -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Ennyi, ez vicc, ami az új Telekom díjcsomagokat jelenti :-)
Az L helyetti M csomag 150 helyett csak 90 percet tartalmaz, és csak 550 Ft-al olcsóbb, miközben maradt a
35 Ft/perc. Ez alapból 2100 Ft drágulás így, ha lebeszéltem az eddigi 150 percet más irányba.
Azzal meg ne villogjanak már, hogy ezentúl a hálózaton belüli ingyenesség a Telekom vezetékesre is vonatkozik már, ki használ vezetékest még?
A Mobil L meg drágább, mint a korábbi XL, miközben ugyan azt tudja, ja és az új XL az meg minek? -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Telenor felöltős, és mehet a Világ net hetijegy plusz, az 500 MB keret 1 hétre 3292 Ft-ért. Itthoni kártyával ez az egyik legjobb.
Sajnos nem EU-s roaming terén a 3 hazai cég közül a Telekom a leggyatrább árban.
A Vodának meg abban van előnye, hogy pl. Svájc és Törökország is EU tarifás náluk. -
radio100jozs
őstag
Ez olyan Telenoros húzás lesz, azaz ott is jöttek ezekkel a közbenső de arányában drágább csomagokkal, aztán a régieket törölték. Itt az az lesz, hogy az 500 MB és a 4 GB törölve lesz, ami mint látható arányában olcsóbb, mint az új 400 MB, és 3,5 GB.
De majd megmagyarázzák a felhasználói szokásokkal, hogy ez azért jó. -
radio100jozs
őstag
Szerintem semennyire, de ez a megküldött dokumentumokban részletesen le van írva. Ha jól emlékszem a részletfizetés csak akkor szűnik meg, és válik egyben fizetési kötelezettséggé, ha az előfizetés megszűnik. A készülék kedvezmény viszont díjcsomagra is van, így az szerintem is kötbért jelent.
-
radio100jozs
őstag
A térerő csíkok semmit nem jelentenek, van, hogy -90 dBm az érték, még is maximumot mutat, más telefonon meg már -85 dBm értéknél már csak fele annyi csíkot. Nézd meg a telefon beállításainál az információknál a hálózatnál a dBm értéket, ha az közelítőleg azonos, akkor nincs gond. De csak közel, mert a telefonoknak más az antenna rendszerük, és az érzékenységük is, pl. Honor 9 lite ugyan ott 3/4 4G vétel, az Iphone 6s meg már 2G-re is elvált, mert elveszti a 4G-t.
-
radio100jozs
őstag
Az iPhone XR-be működik már az e-sim a Telekonál jelen iOS 12.1.4 verzióval?
Kétkártyás kezelés miatt érdekelne. -
radio100jozs
őstag
Miért akarsz S8-ról S9-re váltani, hisz csak egy facelift az egész, semmi nincs benne, én biztos nem adnák egy forintot sem erre. Akkor már S10 inkább, az S9 szerintem felejtős.
Az meg más kérdés, hogy szolgáltatónál nem éri meg venni már, mert drágább, főleg ha a telefon díjcsomag havidíját is rászámolod. Ha van otthonid, amit meg amúgy is megtartasz még 2 évig, akkor tényleg érdemes azt is megnézni, csak hosszabbítasz, és ugyan úgy ad részletet a Telekom. -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Mos került be március 1-től, mert a Multi SIM díjszabás változott:
"Havi díj Korlátlan Net és Net Korlátlan díjcsomag mellé, kínált le és feltöltési sebességében 1/1 Mbit/s-ra korlátozva 990 Ft/ mellék SIM kártya
Havi díj Korlátlan Net és Net Korlátlan díjcsomag mellé, sebességkorlát nélküli MultiSIM szolgáltatás esetén 3990 Ft/ mellék SIM kártya""A MultiSIM szolgáltatás sebességkorláttal rendelkező verziója esetén a Korlátlan Net és a Net Korlátlan díjcsomagokban legfeljebb 1/1 Mbit/s kínált le- és feltöltési sebesség érhető el. A Korlátlan Net és Net Korlátlan díjcsomagokra vonatkozó igénybevételi feltételeknek való megfelelés céljából a sebességkorláttal rendelkező MultiSIM szolgáltatást jellemzően kis adatfogyasztású eszközökben történő használatra javasoljuk."
Ez meg nem változott:
"A hang díjcsomagok közül a Mobil XXL díjcsomag önállóan igénybe vehető."
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Telekomnál, hogyan használod, ha Telenoros készülék? A Telenor előfizetésed rendben van, nincs tartozás? Mert ha igen, akkor nem csak a Telenor tiltja le, hanem a többi szolgáltató is, így a Telekom is jogosan tiltja. Kicsit kevés információt adtál a dologban, gondolom nem véletlenül...
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Ez nem tiszta, mert pl. az én Honor 9 Lite készülékem, amit az Edigitelnél vettem, gond nélkül működik VOLTE hívás a Telekomnál vele. Nem Telekomnál vettem.
-
radio100jozs
őstag
Mivel évet nem ír, így a január 30 az 2020. január 30.
-
radio100jozs
őstag
Megkérdezem akkor, mivel oka van, hogy csak a Korlátlan NET csomag esetében 4990 Ft a MultiSIM, mert azért ez már 14990 Ft+Beszéd csomag havidíj, na nem hinném, hogy a Telekom akkor a modemre korlátozna. Az más kérdés, hogy akciósan most ez csak 990 Ft, de ettől függetlenül 10.000 Ft ki van fizetve az Internetre+beszédcsomag. ÁSZF-ben meg nem láttam erre vonatkozó korlátozást. Ha lesz eredmény, megírom.
-
radio100jozs
őstag
MultiSIM kérdésem lenne, hogy ha Mobil XXL és Korlátlan Net csomag mellé kérek MultiSIM kártyát (most akciósan havi csak 990,- Ft ez is), akkor azt használhatom modemben, és így korlátlanul internetezésre?
Mert a Korlátlan NET opció nem használható csak mobiltelefonban, de a MultiSIM esetében nincs ilyen kitétel, sőt kimondottan a megszűnt DuoNET kártya okán ez is a funkciója. Gondolom nem akciósan ez is az oka, hogy a Korlátlan MobilNET csomag mellé a MultiSIM az 4.990,- Ft lenne ha nem lenne az akció, azaz modemben is engedi így a használatot.Van-e esetleg valakinek erről tapasztalata, mert akkor ha jó az elgondolásom, a jövő héten kérem is meg, pont ma járt le a Telenor Hipernet Home L 2 évMobilnet, és akkor kerül ez a helyére, és nem túrom egyenlőre fel a házat az UPC optika miatt.
-
radio100jozs
őstag
B verzió, online tudsz váltani Voda Tuti simre számhordozással, majd utána meg már a Telekom oldalán is tudsz Online váltani számhordozással, és vissza jössz.
C verzió, telefonon keresztül tudsz márkaváltással átváltani Bluemobile sim-re, futár hozza a kártyákat, ez is telekom szolgáltatás, csak más tarifával. -
radio100jozs
őstag
Igen, én is akartam előfizetésről váltani Dominóra még pár éve a Westend T-pontban és nem tudtam, mert nem volt Domino sim.
Sőt legutóbb még tavasszal meg Vodáról akartam számhordozással visszajönni Telekom Dominóra, több üzletet is megpróbáltam, de vagy azt mondták, nincs Domino sim, vagy azt, hogy nem lehetséges számhordozni, csak előfizetésre, és majd 1 hónap után válthatom át előfizetésről Dominóra.
Biztos, hogy anyagi oka van, hogy az üzletek nem csinálják meg a Dominóra váltást, valszeg veszteséges az üzletnek ez a folyamat.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Köszönöm mindenkinek az infót. Akkor elék szűk az e-sim használhatóság tekintetében a Telekom kínálat, bár a Huawei okosóra ára jó 10 ezerrel lentebb ment az e-sim verziónál, de azért vicc, hogy egy okosóra kezeli, egy iphone meg problémás kicsit.
-
radio100jozs
őstag
Az iphone XR működik már e-sim-el a Telekomnál? Vett már így valaki?
-
radio100jozs
őstag
Tekintve, hogy Telekom a szolgáltató mindkét esetben, csak márkaváltás történik, logika szerint nem tűnhet el a pénz, mert ez nem egy szolgáltatók közötti számhordozás, és így előfizetői jogviszony megszűnés. De biztosat a Telekom ügyintéző tud, már ha tud erre érdemben hiteles választ adni...
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Igen, ugyan ez a tapasztalatom nekem is, most is egy őskövület folyószámlára kerültem, így nem kellett előleg, de teljesen hektikus, hogy mikor milyen folyószámlára tesznek, mert volt pár nekem is a Telekomnál, és fura, hogy ezek amikor már nem vagyok előfizetésben a Telekomnál nem kopnak ki, hanem néha előjönnek, ha új szerződést kötök velük.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Szerintem tedd elsőnek tisztában magadban azt a fogalmat, ami itthon 1994 óta él, hogy mi az a romaing.
Ha ez megvan, akkor meg szedd elő a 100 éve létező fogalmat, hogy mi az, hogy nemzetközi hívás.Ha ez is megvan, akkor rájössz, hogy mi miért került annyiba.
-
radio100jozs
őstag
Nettó díjjal számol az applikáció, ez pedig 3 egység nettó ára a 83 Ft.
SMS-t nem küldtél?
De a lényeg, 80 egységig nem kell pluszban fizetni, én a beszélt perceket, meg az sms-eket szoktam összeadni, hogy hol tartok. -
radio100jozs
őstag
Nem 3 percet beszéltél le?
Amúgy meg a feltüntetett árban nincs benne a kedvezmény (ezt írják is), így ezt felesleges nézned, azt számold, hogy mennyi perc hívás, meg sms volt, amit mutat az applikáció, és amíg 80-ig vagy, addig nincs plusz díj a havidíj felett. -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Igen, mert az fogy elsőnek, ami a leghamarabb letelik.
Saját példám:
Havi díjas vagyok, és minden hónap 9-én fordul az adatkeret.
Most a 3GB havi adatkeret fogy, mert az 9-én lejár.
A 10GB-hoz nem nyúlt még, mert az január 21-ig jó.Ebből 2 dolog jön le:
Egyik, csak akkor fog fogyni a 10GB-ból, ha a 3GB-ot nullára használom 9-e előtt.
Illetve biztos a 10 GB fog fogyni január 9-21 között, mert akkor az új hónap miatt annak van a hamarabb lejárata, mint az aktuális havi adatkeretnek, aminek február 9 lesz akkor.A lényeg, mindig az fogy, aminek hamarabb a lejárata.
-
radio100jozs
őstag
Hát azért nekem októberben nem ez volt a tapasztalat. Hosszabbítottam online keddi volt a megrendelés, raktáron lévő készülék, Bp-i átvétel üzletben, meg is volt, hogy csütörtökön lesz a kiszállítás, na a valóságban ez csak következő hétfőn lett meg. Karácsony, meg ezeket a fekete akármik miatt lehet ez most még hosszabb lesz.
-
radio100jozs
őstag
Ja ezt sem hittem volna, hogy kb belefulladok a sok netbe már, és csak rágódok, hogy mennyi megy kárba a nem felhasználás miatt.
Van a Domino, azon ugye alapból van érintetlen 1GB 1 évre, és jött a 60 napos 10 GB, aztán van a havi 50 MB, meg akkor jött most a 4GB fél évig, de ott van még a havi +3GB. Ez eddig csak 990 Ft-ba került.
Közben meg van előfizetésem is, azon is van a havi az ingyen havi 50 MB, akkor ott van a 3GB, jött a 10 GB, és a csomagban meg fizetem a MobilS+3GB-ot.Hát korábban soha nem hittem volna, hogy a Telekomnál lesz ez az olcsósított adatkánaán.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Ha nem írjátok, fel sem tűnik, de én is kaptam 4GB-ot a Dominóra. Tiszta bónusz ez a kártya, megvettem 990-ért, alapból 1+10+3 GB-al, erre jön azóta is a havi 50 MB, és akkor most megint 3GB és most meg adtak 4GB-ot fél évre. Na meg még rajta van a 80 perc+5 SMS is.
Mi történt a Telekomnál, hogy ilyen bőkezű lett? Van köze a felreppent felvásárlási pletykáknak, és fel kell tupírozni az előfizetői bázist, vagy jön a Digi?
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Tényleg durván csökkent az SE ára, október 12-én még a 92.620-ért vettem Mobil S+3 GB 24 hónap hűséggel,, most meg már csak 81.620-ért lehetne megvenni, igaz ép nincs készleten, de újabb készlet várható. Na ha ezt tudtam volna... Arról meg nem is beszélve, hogy 90 napig korlátlan beszéd, és net jár az előfizetéshez...
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Ez is izgalmas akció, hogy aki új előfizetést 2 év hűséggel készülékkel de egy összegben, és minimum 1 Ft érték felett vásárol, annak 90 napig korlátlan a net és a beszéd! Azaz 3 hónapig!
-
radio100jozs
őstag
Sokkal izgalmasabb a November 6-tól igényelhető MultiSIM (magán 3 db, üzleti 4 db), ami lényegében annyi, hogy egy előfizetéshez (egy díjcsomaghoz) klónozható még további 2 vagy 3 sim, ez nem keverendő össze az adatmegosztó simmel, mert itt egy az egyben minden klónozva van. Persze ha jön egy bejövő hívás, akkor hol csörög ki, ha mondjuk egyszerre 3 készülékben van benne ugyan az az előfizetés, nem tudom, a részletekbe nem merültem még bele.
-
radio100jozs
őstag
Mendölt a VoLTE tézis, hogy csak Telekomnál vásárolt bizonyos telefonokkal működik, mert nem így van.
A Telekomnál vettem egy Samsung Galaxy S9-et, és pár napra rá jött is az üzenet, hogy bekapcsolták az előfizetésen a VoLTE funkciót. Tényleg működött is, ég és föld a hívás felépítésének az ideje a hagyományos, még a ne leváltós csak 2G-hálózathoz képest is, itt rögtön jön a csöngés, ahogy rányomok. A Galaxy aztán nem vált be, így vettem az edigitelnél egy Honor 9 Lite készüléket, benne van a VoLTE funkció, be is van kapcsolva, és meglepetés, hogy tökéletesen megy rajta a VoLTE továbbra is. Rögtön megy a hívás, és a kijelzőt a hívás közben nézve végig 4G-t mutat.Most vagy a Huawei termékekre lett kiterjesztve a dolog, vagy mivel be van kapcsolva az előfizetésen, ezért a készülék is tudja, emiatt működik a dolog, nem tudom.
-
radio100jozs
őstag
Nem, mert új folyószámlára kerülsz, de a Telenornál eltelt a 30 nap? Mert csak azt követően lehet a Telekomhoz visszahordozni a számot.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Nekem is fura, hogy mi ez a lázongás, hogy egy cég saját kontójára meghirdet egy akciót, és azt feltételekhez köti (csak applikációban rendelhető meg)? Minden akció bármilyen termékről, vagy szolgáltatásról van szó, kötött valamilyen feltételhez. Ellene nem lehet tenni, ha nem tetszik, lehet díjcsomagot, szolgáltatót váltani. De jelzem, hogy a pl. a Telenornál, vagy a Vodánál is kedvező perdíjas egyedi ajánlatok is csak az applikációban érhetőek el.
-
radio100jozs
őstag
Érdekes, én tőlem soha nem kérnek online előleget, pedig most vettem egy bőven 2K feletti telefont részletre, és 2 éve sem egy olcsó készülékből vásároltam, akkor sem kértek. Pedig semmi extra előfizetésem nincs, és nem is régi. Itt egy komplett kockázatelemzés van már, mint ha banki hitelt vennél fel, és nem csak azt nézik, hogy hány éve vagy előfizető. A Platina meg aranykártya rég nem ér nagy semmit, már ki van üresítve. Ez az egész annak is az oka, hogy sajnos egyre többen éltek, élnek vissza a drága készülékek megvásárlásával, majd az előfizetés/részlet nem fizetésével, ezért van az, mint ha egy banki hitelt vennél fel.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Telekom és a Voda a jobb választás, már méretük alapján is, eleve több saját hálózattal rendelkezik más országokban. A Telenorral a nyáron mind Romániában, mind Franciaországban problémám volt, a Telekommal meg semmi. Nem mentek ki a hívások, állandóan hálózati hiba szöveggel eldobott, csak sokadjára ment ki a hívás a Telenorról, miközben Telekomról rögtön mentek a hívások, pedig ugyan azon a partnerhálózaton volt többségében a kétkártyás telefonom. A Telenor, hogy már eladták, már csak egy a sok közül szereplő lett a piacon, nem egy méretes cég.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Úgy látszik a Telekom is arra az ösvényre lépett, hogy semmibe veszi a saját ÁSZF-jét, amit ugye senki nem kényszerít arra, hogy pl. az akciós feltételeket miként szabályozza, de még sem képes azt betartani.
Aktuális gond a havi 50 MB ingyen mobilnet lakossági ügyfeleknek.
1, nincs benne már pár hete a karbantartás óta mobilapplikációban, miközben cska ott rendelhető meg.
2, 7 nap után kikapcsolja, még ha nem fogyott is le, miközben az ÁSZF-ben erre vonatkozóan egy sor sincs leírva, hogy az csak 7 napig használható fel.A Telenornál már sajnos sok éve megszokott, hogy a valóság, és az ÁSZF jó pár esetben nincs köszönőviszonyban sem, de a Telekomnál eddig nem voltam ehhez hozzászokva, de sajnos akkor itt is ez az új irányvonal már.
-
radio100jozs
őstag
Domino sim online vásárlása 990 Ft, és ez van most benne, vagy kapcsolhatsz be Telekom applikáción keresztül:
1 GB 365 napig
10 GB 60 napig (csak belföldön)
3 GB 7 napig (csak belföldön, és 09.30-ig van az akció)
50 MB 30 napig (csak belföldön), ezt 30 naponta bekapcsolhatod 12.31-ig.+ 80 perc beszéd, és 5 SMS 365 napig.
Van kérdés, hogy vétek ezt kihagyni.
Nekem, meg a kollégámnak meg is hozta frissen a futár, így most habzsolom a biteket :-D -
radio100jozs
őstag
"A promócióban kizárólag egyéni előfizetők vehetnek részt. A kedvezményt Domino előfizetők kizárólag havonta egyszer, havidíjas előfizetők kizárólag fordulónaponként egyszer aktiválhatják, a kedvezményben
biztosított adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel. Az 50MB kizárólag a Telekom alkalmazáson
keresztül aktiválható, aktiválása díjmentes."De most az alkalmazásban nekem sem jön fel, pedig él az akció.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Az EU adatroaming terén nagyon rossz tapasztalataim vannak frissen Romániából és Szlovákiából. Az egyik, hogy az adatforgalom borzalmasan lassú, szakadozott kint. Több esetben kellett manuálisan ki és bekapcsolni az adatforgalmat, mert egyszerűen semmit nem töltött le a telefon. A másik, hogy valamikor meg hálózatot kellett manuálisan váltani, mert hiába volt 4G, ha nem volt adatforgalom rajta. Tegnap pl. Szlovákiában a Telekom Szlovák hálózata használhatatlan lassú volt, így váltottam Orange szolgáltatóra, ahol a 3G teljesen jól működött. Érdekes, hogy Romániában meg a Vodafone hálózata volt használhatatlan csiga, de az Orange ott is jól működött. Ehhez annyi tapasztalat, hogy pl. Franciaországban is az Orange a jobb választás adatforgalomban, de majd augusztus végén megyek ki, így 1 év után ismét lesz onnan is friss tapasztalatom.
Az meg külön érdekes dolog, hogy Romániába átkelve Nagylaknál nem akart a Telekom előfizetéses kártyám automatikusan átváltani a Román hálózatra. Úgy kellett manuálisan kierőszakolni, hogy jelentkezzen már fel valahová. De útitársaim is hasonlóan bosszankodtak a Telekomos kártyákkal Romániéában, hogy vagy nem jelentkezett be, vagy ledobálta onnan a hálózat. A Telenoros kártyámmal (duál sim telefon) nem volt ilyen gond, az hamar átlépett a határ után a Román hálózatra. Az más kérdés, hogy a Telenoros sim meg a kimenő hívásokkal szívattott Romániában is meg Szlovákiában is, hogy nem mennek ki a hívások, a Telekomossal nem volt ilyen gond. Összességében azt tapasztalom, hogy egyre rosszabb minőségű a roaming szolgáltatás, és érdemes adatforgalomra is helyi simet vásrolni. (pl Franciaországba évek óta így teszek már).
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
A Telekom ma 70 percet elvett a semmire az időmből.
Történt az délután, hogy egy számot szerettem volna áthordozni egy új Domino sim vásárlásával. Fél órát vártam a Bp, Westend hivatalos T pontjában, ami az emeleten van a végében. Mire sorra kerültem, kiderült, hogy nincs egyetlen Domino sim sem, így nem tudnak kiszolgálni. Ezek után lementem a földszinten a bejáratnál lévő partner Telekom üzletbe, itt is fél óra várakozás, mire sorra kerültem. Az értékesítő meg azt mondta, hogy ez 1,5 óra, mármint egy új Domino előfizetés megkötése számhordozással. De tud jobbat, ha kötök előfizetést, csak sim, majd 30 nap után beválthatom kötbér nélkül Dominóba, az gyorsabb. Jót nevettem rajta, hogy az újabb fél órás várakozás, meg a havi díj kifizetése az miért is jobb nekem. Na meg a Vodánál online tudok venni Tuti sim-et, és online számhordozással, az egész nem több 2 percnél, akkor a nagy Telekomnál miért is nem lehet ezt meg tenni csak 1,5 óra alatt, és csak személyesen. De nem is érdekelt a már a válasz, léptem is le az üzletből, és a Telekomtól, ez egy égi jel volt, hogy semmiféle kapcsolatot ne létesítsek egy ilyen céggel.
Ezek után már nem is csodálkozom, hogy a routerbe akartam használni, és ezért 05.07-én online csatornám megrendelt új Domino Fix Extra sim kártya a bizonyos +10 GB-al nem érkezett meg, azaz 05.09-én szerdán megkapta a futár, majd egészen 05.18-ig volt szállítás alatt a Köki Termináli Telekom üzletbe, mire megérkezett. Miközben közölték, hogy az átvételi idő 05.14-én amúgy lejárt. Így 3-ból nulla alkalommal tudtam Dominó kártyát venni a Telekomnál.Ó, és nem is mondtam, hogy ma mindkét üzletben voltak cirkuszok, mert kikapcsolták az adat egyeztetett dominó kártyákat az előfizetőknek, és elég paprikás hangulat volt.
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest