Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107961) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Most jöttem vissza egy Magas Tátra túrából. Bakker mi sem úsztuk meg baleset nélkül. És megint az a tanulság,hogy be kell öltözni.
Úgy indult eleve, hogy a találkahelyről kikanyarodva húztam egy nagyobb gázt és éreztem valami lett, a gázkar megszünt létezni. Nemrég volt szerelőnél... Szerencsére két srác szerelő volt a csapatban, így 15 perc múlva újra úton voltunk, a tankot le kellett kapni és gázbovdeneket helyükre csavarozni. A szerelő valószínűleg ezt elfelejtette.

Aztán a szlovák részen az egyik Burgmannos srác elkapott egy gödröt. A kerék megúszta, de akkora volt csattanás, hogy a karbi lemozdult a szívósorról. :D Újabb 10 perc.

Aztán haverom apja... öreg motoros, úgy gondolta,hogy már lazábó nyomja. Alul kis bakancs, kis terepmintás gatya, fent protektoros kabát. Egy szituációba berántotta az elsőféket, a motor eleje persze elment a picsába...azt is egy nagy robogó, Scarabeo vagy mi. Ráesett a lábára, az öreg meg alatta még pörgött vagy hármat. Megúszta egy bokatöréssel, meg egy térdsérüléssel. De ha lett volna rajta protektoros gatya meg csizma rajta, akkor tuti,hogy kisebb sérüléssel megússza, akár még jöhetett volna is velünk tovább. Így viszont korház... azért le a kalappal a szlovák egészségügy előtt. Sitty sutty megvolt a röntgen, gipsz, röntgen.

Végül felült a saját motorjára utasként, a fia comjára fektette a lábát és elvittük a szállásra. Vicces volt kinézetre. :D Aztán jöttek érte kocsival...

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.