Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88429) ledgeri válasza Magnat (#88424) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Kb 3-4 perccel a poszt után láttam, hogy "utanaolvasas nelkuli" "surgos a történet". Volt benne jó pár egyszerűsítés, és gondoltam "rohanni kell...
Ha tudom, hogy van 40 percem regényt írni, azért picit több infó jobban átgondolva, pontosabban került volna leírásra :R ;) !

#88423 DrDobos Használtál már mobilnetet ott ahol lesz használatban? Milyen gyors volt a helyszínen? (Már kizárhatóak lennének az olcsóbbak ha nagy a net igény ÉS Csomag, vagy fordítva...) Mennyi vezetékes csatlakozuzású hálózati elem lenne használatban?

Csak mert most így újból átgondolva játszhat onnantól, hogy van egy mobilkütyü (Listán router), és vezeték nélkül mennek rá a dolgok (nincs kábel), azon át, hogy szerzel egy wifi routert, ami csak a (drágább) kütyüre (Listán router) csatlakozik csak wifi-n, de arra minden ahogy egy "normális megoldásnál", hogy a belső átviteled ki legyen maxolva (ha kell), az is lehet, hogy szerzel egy friss sticket (listán modem), és egy olyan routert, ami támogatja, hogy a stick bele legyen dugva, és így legyen egy otthoni hálozatod és neted!

A sürgős mennyire sürgős?

Szerk, mert nézelődve írtam, és közben írtál : #88428 DrDobos
Lenne más eszköz ami csatlakozik valaha?

[ Szerkesztve ]

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.