Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 09:20:33

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74915) K1LLMy53Lf válasza pinnacle (#74912) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

annyira nagyon távoli pont nincs a lakásban (kis 50nm-es, két szobás, a 2 szoba egymás mellett majdnem, cska a fürdő van közte), szóval szerintme lépcsőhátból, ajtó elöl mérek majd egyet. A lagg a problémakor nem ilyen. az, h alap helyzetben milyen gyorsan reagál (1 vagy 3mp) egy tab/menüpont kattintásra nem érdekes. Ez kb olyan, mint amikor a rendszerstressttest alatt van és kék halál közeledik (tuning utáni prime stb teszt, ha csináltál ilyet9, vagy amikor memory leak van pl és megtelik szeméttel a memória és a böngésződ összeomlik (de mielőtt felmerülne a kérdés: nem, nem ez a hiba most junk-kal együtt ~22gb volt a max használt tegnap, közel sem volt tele, a jelenséget még a 16gb-os torrent+game+10000tabos firefox időkből ismerem :)) )

(#74913) woodworm: oké, köszi, megnézem, aztán átállítom, ha nincsengedélyezve, habár elvileg hwnat esetén nem lehetne ilyen, nem? (lehet rosszul gondolom)

(#74914) TeeJay: oké, köszi, a beállítást átlövöm. az éjszakai ip-váltással kapcsolatban én is gondoltam ilyenre, habár nagyon rég nem volt ilyen gond (évente 1-2 alkalom van talán, de lehet véletlen egybeesés). esetleg ez elkerülhető azzal, hogy az echo interval-t és/vagy a max failures-t magasabbra állítom be?

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.