Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81076) vnorbi válasza PredatorZoli (#80750) üzenetére


vnorbi
aktív tag

A három olyan ETF-emnél, amit eredetileg EUR-ért vettem, és most USD-ben tartják nyilván, már mindegyiknél van árfolyam-információ, de USD-ben. A forintra átszámolt portfólióérték most már kb stimmel a valósággal (~2% difi van a saját nyilvántartásom és az Erste közt a korábbi ~50%-hoz képest).

A saját készletes kereskedésből még most is hiányzik három, de az öt ETF-emből négyet fel tudtam venni a kedvencek közé a megfelelő tőzsdével és devizával, a maradék egyet egyáltalán nem találom az Erste rendszerében. A három problémás (USD-s) papírom mind olyan, ami a kereső szerint nem érhető el az Ersténél, ami azért furcsa, mert ezek közül kettőt mégis fel tudtam venni a NetBrokerben Frankfurt tőzsdével, csak nincs árfolyamadat hozzájuk (de eladás gomb van).

Arra azért lehetett volna készülniük, hogy a Randomnál nyilvántartott papírok majd megjelennek náluk, mert most nagyon azt a benyomást keltik, hogy meglepte őket, hogy a Randomnál olyan papírok is forogtak, amik az Erstén keresztül nem elérhetőek (még).

Megírtam ezeket a beszerzési piacos és devizás aggályaimat az ügyfélszolgálatnak, meglátom, mit kezdenek vele.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.