- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
puma72
tag
Sziasztok segítséget szeretnek kérni.
Adott egy Hp 470 G5 i7 laptop és van benne egy Samsung 980 pro SSD amit nem kezel megfelelően . Lassú a gép 1700 körüli olvasás írás sebességet mutat. De mivel PCIe 3 van a gépben és az SSD PCIe 4-re van kiadva ezt értem. De akkor is nem kellene gyorsabbnak lenni? Köszi -
Pedig egyébként az lett volna a jövőbe mutató. Mert oké, hogy már van jobb alaplapokon Flashback, de:
1. Egyrészt még ez sem feltétlenül van így, mert egy ASUS Z790-A azért nem egy belépőszintű és nincs rajta:2. Nem kellene ugye Pendrive-ozni, de a legfőbb, amit Te is írtál, hogyha olyan CPU-t vásárolsz, ami később jelent meg mint az alaplap, akkor csak szerencse kérdése, hogy gyárilag már olyan friss BIOS-szal érkezik, amely már tudja, és ismeri a CPU-t vagy sem. Mert ha nem, akkor kell egy másik CPU, vagy egy szerviz ahol felfrissítik, mivel nincsen rajta Flashback. Ha majd minden alaplapon lesz, akkor ez a része megoldódik.
-
GreatL
őstag
Régebben az Asrock nem újította meg a BIOSfrissítős domaint, a funkció rögtön támadhatóvá vált. Ezért nem is nagyon szorgalmazták szerintem az online frissítést UEFI-ből. A másikkal, a processzoros frissítéssel én is szívtam. A durva az volt hogy a számteküzlet odalökte nekem a gépet hogy rakjam össze, persze nem indult el az új procival még úgy sem, hogy már az új generáció végén jártunk.
-
-
Tamás88
őstag
Illetve akkor is használható, ha valami miatt nem lenne sikeres a frissítés (mint pl. áramszünet esetén), annyi különbséggel, hogy ekkor a gyártó által megadott névvel kell felmásolni a rom file-t, hogy tudja az alaplap, hogy bizony recovery módban van, és ennek megfelelően kell eljárnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest