Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Hétvégére kölcsönkaptam apóstól a CR-V-t, csak gazdaságosabban tettük meg az Bp-Gyenesdiás-Bp karikát. 1.6i-dtec 120le/300nm. Folgyasztást 7.3-as átlagról indult 43km-el. Eszméletlen hogy egy ekkor suv ilyen kevéssel beéri. Pár napja fél szemmel elkaptam egy hibrid toyota tesztjét, 6.9-es átlagot produkált. (mondjuk azt valószínűleg városban, sokallta is a tesztelő újságíró)

Régebben azt mondtam, hogy egész kellemesen húz, hát most már nagyon hozzászoktam az ats-hez,így most már nagyon hurkának tűnik. Accord ülése sokkal kényelmesebb.

Crv ~2600-2700-at forog 140km/h-nál 6-osban. Ez még a sima, nem awd verzió, b@ssza is a csőrét apósnak.
-
-
-v-
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
+1
Nem akarom bantani ezeket az uj gyerekeket tenyleg, de gyalazatosan szarok, a viz lever az irasaiktol..ez a vicceskedo meselos stilus meg, faszom, majd elobb ha rendesen tud irni normalisat...
-
Qru
MODERÁTOR
Elég lesz az offolásból.
-
-
Akkus ütvefúró-csavarozó termék ügyben van itt illetékes, vagy várjam meg míg a topicjában böffentenek valamit? Bennetek bízom (én hülye
). A mostani workzone-os szarom tokmányának a kitérése majd 2mm, ami nem buli egy lyuk kifúrásakor... -
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ne legyünk (ál)naivak. A cikk átment a főszerkesztőn és a vezető szerkesztőn. Utóbbi Winkler. Tehát nem véletlenül van a cikk ott és úgy ahogy.
Az is ide kívánkozik szerintem, hogy mi a fogyasztók is változtunk. Ami megfelelt nekünk pár éve már nem biztos h eléri a szintet. Ez így korrekt - ők lazítottak kicsit a nagyobb elérésért, mi kicsit csalódottabbak lettünk de még mindig olvassuk őket (is).
-
válasz
barnam_
üzenetére
Az ember kíváncsi, én legalábbis az vagyok. Ha más nem, a képeket megnézem. Azt még lehetne mérni, hogy ki mennyi időt tölt az oldalon. Aki képért jön, lehet hamarabb elmegy. Bár én gyakran megnyitom és otthagyom, és ha van időm visszamegyek, szóval nem annyira releváns.
A kattintásra nekem az a válaszom: Ez csak látszat (szerintem). -
válasz
bitpork
üzenetére
De Csikós vérbeli autóbuzi újságíró, nem véletlenül van ott az Év Autója zsűriben. Winki belejött, Karotta is, de a többi emberkében nem érezni a csíziót. Most nem azt mondom, hogy egy nyers autónavigátoros cikk sokkal jobb lenne, de legalább az autóról kapok infót, nem egy kezdő gyerekkönyv/ponyva író szárnypróbálgatásaiból.
To all: Nem hiszem, hogy érne bármit is az, hogy egyvalaki ír egy panaszlevelet. Megkaptuk, elolvastuk, köszi. Emiatt kirúgni vagy rászólni nem fognak senkire. Ha mondjuk 50 ember ír egyazon cikkre egy hasonló negatív kritikát, akkor már elgondolkoznék én is. Az a baj, a mai rossz világ és negatív tapasztalatok hitehagyottá teszik az embert, hogy egy panaszlevele ér-e valamit is...
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Felesleges. Anno a kezdetekkor Karotta és Robi újdonsága (mert el kell ismerni, hogy a közvetlen és szellemes stílusuk megvolt eye-candy-nek) lett a követendő standard. Csikós megtalálta anno a saját hangját, a többiek csak igyekeznek szolgáltatást nyújtani.
-
válasz
Magnum_
üzenetére
Nem értem, miért csinálják kínjukban azt, hogy valami mesét körítenek mellé, mint valami béna Andersen... Ráadásul a gyorshajtós/huligán típus jön elő mindig (oké autóról van szó), de kitalálhatna akkor valami pozitív tanulságosat, nem olyat aminek a végén a rendőr elkéri a jogist...
A lényeg elveszik a mese mögött, az ember csak ideges lesz, és max az autó teljesítménye miatt megy fel a pulzusom, nem a történet izgalmassága végett.
-
Termi16
őstag
Na azért ez is vicces, tegnap este 6 körül felraktam a Lineát hahura.
10 perccel később jön az SMS az AAA-tól hogy megvennék kp-re....haha

Irtam nekik, hogy köszönöm nem élnék vele....1 óra múlva jött a kövi sms az egyik fehér úti nepperteleptől, hogy ő is megvenné
Ma pár perce jött a következő sms az AAA egy másik telepétől, hogy kellene nekik.

Remélem azért magán fronton is beindul az érdeklődés lassan.
-
-
Reaper
őstag
Nem szoktam TC-t linkelni, de az eheti merítésből az első háromra azonnal beindult a nyálelválasztás

[link] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK
üzenetére
Amúgy tetszik, meg az 5 henger miatt ritka/különleges manapság. Kár, hogy nem torsenes mint egy igazi kotró, de ugye a fogyi miatt muszáj volt egy egyszerűbb 4x4 rendszert aládobni. Mondjuk autópályázni jó kis gép.
Jah ha már autópálya, hétvégén bekóstolt egy Mazda3 de G120 lehetett mert elég hamar lekopott.

-
brumi1024
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Gond még az ára, jó a TT RS, de annyit nem ér szvsz, amennyiért adják. És itt most nem arra gondolok, hogy van-e létjogosultsága az ilyesmi autóknak 20+ millióért, hanem hogy pont tegnap kaptam egy reklámlevelet valamelyik márkakereskedéstől, hogy 21-ért adják a jól felextrázott M4-et készletről. Az pedig RS5 konkurens, és szvsz egy sokkal izgalmasabb autó.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
Újabb stílustalan Ledvai cikk, ráadásul kb. semmit nem ír le az autóról.
Remélem, nem kapott ehhez tesztautót, mert ami a cikkben benne van, azt egy üveg bor után a sajtóanyagokat meg a specifikációt elolvasva is összerakom.(Saint egyetértése utáni szerk): A TT-vel pedig továbbra is az a baj, hogy keresztmotoros padlólemezre nagyon nehéz hosszmotoros kupé sziluettet rajzolni.

-
Magnum_
nagyúr
-
mdani01
aktív tag
Egy kis érdekesség: Michelisz Norbi autóját megvehetitek.[link]
Idén már nem Hondás lesz.
-
Ügyes voltam még szombaton sötétedéskor kimentem a mosóba, szerencsére volt hely, és letörölni is letudtam, szép tiszta lett

-
proof88
addikt
válasz
kisza25
üzenetére

Most kicsit vezettem, nyirkos kicsit az aszfalt úgy érzem. Bár ránézésre nem is tűnt fel, először az tűnt fel hogy kanyarodásnál a szokásosnál könnyebb a kormányt tekerni (nem szervós). Aztán kicsit féktesztelve éreztem is hogy nem tapad most annyira (ABS sincs). Aztán jobban megnézve tényleg sok helyen mintha enyhén nedves, nyirkos lenne az úttest.
-
proof88
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
Mosók nagyon durván tele vannak, a közelben van egy de a google forgalmi adata alapján el sem mentem, aztán tegnap este 6 körül elgurultam egyhez hazafelé, de gurultam is ki onnan, akkora tömegnyomor volt. Van 24 órás kézi mosó egy mélygarázsban nem messze, a Kertész - Wesselényi kereszteződésénél, arra gondoltam azt kéne megnézni viszonylag későn, de aztán rájöttem hogy inkább kérek időpontot az Infoparkban, ott dolgozok, végülis talán az a leggyorsabb ha munka közben átgurulok időpontra ...

-
brumi1024
veterán
Na Limo és villanyos VW Up kipróbálva: szerintem tök korrekt ez a szolgáltatás (főleg ezen a 33Ft/perces áron). Pillanatok alatt be lehet jutni az autóba, egyszerű és egyértelmű a bérlés menete, tiszták a költségek is.
Az autó pedig egy mókás, jól használható kisautó. Tágas, tulajdonképp egy nagy téglatest, nincs orra ami elvenné a belteret. Csendes, bár ez igazán erős gyorsításkor jön ki, konstans tempójú menet közben az A3 és az X5 jelentősen csendesebb. Dinamikus, nincs semmi késlekedés gázadáskor, emiatt bőven elegendőnek érződik ez a 82 ló városi használatra.
-
Magnum_
nagyúr
Tisztelt Cartarsak!
Lekezeltem ezzel a sonax cuccal a felniket penteken.
Ma autopalyazas volt, iszonyat szutyok lett az auto, elvittem lemosni, siman nekimentem a szurt vizzel, gyonyoruen jott le a fekpor es dobta a vizet.
Nem tudom, hany mosast fog birni, de biztosan veszek meg (igaz, 4500huf a sonax mintaboltban)Nem tudom, mi van most este a mosokban, de a 4.helyen volt csak 3 varakozo, mashol fel.napos sor (husztin is)
-
Predator2
addikt
Helló
Biztosító váltás előtt állok (talán) de összesen kb ~2000Ft-os spórolnék.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalatotokra. Ti váltanátok ha csak ezt a kis összeget spórolnátok meg? Vagy maradnátok a réginél, hátha később díjazza ezt a biztosító.THX
-
-v-
addikt
Ő az arc!!
-
kisza25
félisten
válasz
Gergőke88
üzenetére
Ok de ezt már elég sok helyen megjelent
Egy bizonyos szint alá nem akciózhatnak, mert akkor meg az eladottakon lenne kevesebb a nyereség, a legyártott meg abban a színben azzal a felszereltséggel, azzal a motorral nem biztos, hogy kell valakinek
Gondolj csak a válságra, akkor mennyire leestek az autóeladások
van olyan gyár ami évi 1,6 millió autót gyárt, hogy folyamatos kihasználtság legyen gondolom, hogy van olyan mikor gyártanak olyat amiből a legtöbbet rendelik a vevők, pl mikor megjelenik mindenhova kell promó autó is... Na mindegy lehet, hogy fake, de el tudom képzelni, hogy évi 1,6M nél pár ezer autó beragadhat és akkor az csak 1 gyár -
kisza25
félisten
Mi lesz azokkal az autókkal, amit nem adnak el?
Szerintetek erre nem lenne értelmesebb megoldás?
Azt sem értem, ha ez így van, akkor miért kellett eddig mindig várnom új autóra?
-
Csaby25
őstag
Astra J kombi 2012-es évjárat, 2.0 Cdti 165 LE. Egyik ismerősöm szeretné megvenni 6000 euróért. Holnap viszik tesztre az Opelhez. Mire figyeljen oda, mik a típus hibák, megbízható autó?
Köszi! -
Peter.70
addikt
Mentem egy kört az autóval, Gödöllő előtt olyan köd van, hogy az orromig se láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk az az antenna a tetején eléggé 2000-es évek elejei feeling...

Ez a kínálat aljának az alja. Kb még 3000€-t kell majd bele költenie, hogy jó legyen. Sokan csak az árat nézik, az igazságot mögötte nem veszik észre.