Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Igy is lehet, hogy jon egy 39 ezres csekk
Szendehelyen mertek konkretan itt a temetotol a varos vege fele: [link] a szerpentinen megeloztem a turistakat, es a waze jelezte is a rendort, de mar az utolso kanyar elott 50-es tabla van, nem vagyok benne biztos, hogy nem 65 felett fordultam ra. A lakott terulet tablanal boven alatta voltam mar, de ha az egesz szakaszt neztek a kanyartol, lehet megfogtak. 15 eve kaptam az utolso gyorshajtasos birsagot. Csinaltam azota azert jopar faszsagot, szoval jarna, de a lakott teruleten mindig vigyazok, azt szigoruan betartom. -
tototos
őstag
Model 3-k 20ezer EUR alatt [link] ha minden igaz pár hónapon belül még jobban fog esni mert rengeteg fogja elárasztani a holland piacot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #311384 üzenetére
Seat atom lesz, majd meglatod. Nalunl Scala van ilyen komboval es mar az is tok oke.
#nincsbennetarcsi
-
grizlisandor
veterán
Céges dízel után fura volt visszaülni Pirosba, le is fulladtam vele párszor, kellett pár kilométer, hogy visszaszokjak.
-
őstag
válasz szőröscica #311391 üzenetére
Nekem még tetszene, én kicsinek tartom belül külméretéhez képest.
-
Laca1212
őstag
Üdv
Van itt olyan, aki kétütemű trabival képben van?
Egy eladó példány megszakértésében kellene segítség. Egyelőre online, hirdetés alapján. -
szőröscica
addikt
Ha mar fogyi. Bp-Nyitra, 165km, Kamiqqal odafele 4.9. Visszafele 5.0. Haza jobban toltam, Leva es Ipolysag kozt az 564-es kellemesen dimbes-dombos es kanyargos, mentunk egy x20-x30 kozotti etapot, hogy lehagyjam az i30-ast, aki megsertodott miutan korabban megeloztem mikor tataskodott es beleallt a hatsonkba.
Jo ez az 1.5TSI+DSG kombo, a Seatban kivancsi leszek ra, biztos elvezetesebb lesz, mint ebben a butulino futomuves, billego kamusuvban. De amugy a kettes utra nem art ez a ballonos gumi + emelt futomu kombo. Siralmas allapotu, szlovakoknal a negyedrangu utak jobbak.
-
Gergőke88
addikt
Noh ma figyeltem picit a fogyasztásra. Tát-Bp. XVII. Kerület 10-es út majd Hungária.
-
gergo5991
őstag
válasz focvis #311372 üzenetére
hát, vannak képeim pár dologról, hogy 120 eurót kiszámláztak hűtővíz cserére (munka + anyag), aztán látszik a képen, hogy a rózsaszín folyadékot felöntötték zöldel..ezt én is megtudtam volna csinálni pár 10 euróért..
szépen képekkel együtt felteszem a dolgokat, aztán azt elég nehéz letagadni
személyesen is voltam be panaszt tenni az ügyintézőnél akivel intéztem a szervizelést, az volt a kifogása, hogy a rózsaszín beszinezte az évek alatt a tartály belsejét, és hogy azért rózsaszín.. mondom persze, a jézuska is létezik.
azóta már az egész folyadék rózsaszín lett.120 euróért elvárná az ember hogy az egész rendszert átmossák és úgy töltik fel, ha már más típust tesznek bele
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
stabilizátor pálcák aka kutyacsontot milyen gyakran cseréltek?
picit gyanús lett nekem, hogy fél év után tönkrement a gyári, amit renault márkaszervízben cseréltek, sőt már 1000km autópálya után hangja volt, bezzeg a stabilizátor csapágy cserére vagy mi a franc az, kiszámláztak egy 10 eurós alkatrészre 3 óra munkát, mert hogy fél kocsi elejét szét kellett bontani hozzá..
pár napja független szervízben kicserélték, azt mondták a 2 régi amit leszedtek a kocsiról több éves..
nem tudom márkakernél ezügyben lehet-e reklamálni fél év elteltével, vagy lehúzom őket a f.ba google és fb értékelésen h átkurtak, onnan aztán nem rejtik el az értékelést sehogy[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
9 nap múlva viszem a Hondát újra, és ha átmegy, akkor már nincs tovább szükség a Suzukira. Majdnem 3 hónapig még érvényes így is.
Igazából már februárban meg kellett volna hirdetni, mikor használatba vettük a Lanciát, meg a 2023-as osztrák matrica is lejárt (a '24-est már a Hondára vettük meg), csak akkor még apum nem akarta. Persze most jól jött, hogy a Jazz kényszerpihenője alatt egyikünk sem maradt autó nélkül, de biztosan meg tudtuk volna oldani másképp is.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Jaded
őstag
válasz focvis #311332 üzenetére
Köszi! Azt sajnálom hogy lent nem jött össze (lehet alá kellett volna mászni, de így is meleg volt). Nyest nincs szerencsére, egér volt pár éve télen, meg is kezdte a szigetelést, de nem vészes.
311313 Qru
Kb 4 óra hossza, kis szünetekkel. Mindent is kiizadtamRenault Megane IV Limited
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Integrale #311345 üzenetére
Egy raptort nem kell tisztán tartani..
Tavaly dolgozunk egy 1Gen raptoron.. a plató helyére kellett egy trepnit építeni, meg a tetőre egy állványt kameradarunak.. vicces volt amikor a porfestőnél leraktuk a cuccot róla, az üres létravázra ráspanifereztük a két hátsólámpát fektetve, aztán azt mondta az ember hogy you drive this now to home..
Kirázta mindenünket hazafele a keményített futóművel terheletlenül, de a 6.2 V8 szépen ordított a nyitott rendszerrelMegtehetem, Flúgos vagyok...
-
Peter.70
addikt
válasz stickermajom #311292 üzenetére
Azért ahogy látom az utak minősége ott sem mindenhol az igazi
Vagy ez a kis szakasz valahogy mostoha volt?[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz brumi1024 #311341 üzenetére
Ugyanez nálam is, I3 óta igazából beállítottam 21 fokot és kész, megy a klíma télen nyáron, szabályozza magának...
Tegnap pl strandon voltunk (Rukkel tó) azért volt mikor 53 fokot láttam az utastérben... arra kell az előhűtés, plane gyerekkel, mert én még kibírom, nem vagyok túl kényes...de 2 napja láttam összeesni a boltban egy 8-9 éves kislányt az anyukája mellett - valamikor dél környékén, hát nem volt vidám látvány pedig random idegen volt. -
őstag
válasz Tsebacsi #311284 üzenetére
Nekem is android volt a mostani telóig (amíg a samu note9-el nem voltam igazán elégedett). Sajna iphone-al a hangminőség is jobb zenelejátszásnál legalább is nálam... Csak közben vaksi lettem és nem igazán elég már a 13 mini képernyője (csak nem tudom hogy a 6,3 elég lesz a pro-n, vagy kibírom zsebbe a 6,9-es péklapátot is)...
-
cOxeR
Ármester
válasz bitpork #311335 üzenetére
ez van, fura volt ma mennem az I3-al amúgy, tiszta “tengeri beteg” érzésem volt.
radi8tor
Nem vagyok olyan, mások dolgoznak abból élnek, nem cseszem szét. - amúgy ideje lenne kipróbálni a track módot is…
Főleg ha venném a fáradtságot és csak autót fotózni mennék, nem csak úgy útközben megállok…[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Szóljatok ha unjátok!
Voltam vele erdős terepen, egészen jól bírta, nem ért le sehol, kifelé, szedtem össze valami ágat, de párat fékeztem és elhagytam, még a betonra kiérkezés előtt. A figyelmeztető sípolás ami picit idegesítő volt, mert szűk úton mentem be és a sok belógó ág miatt állandóan jelzett, de voltam bent többször is, tudtam, hogy éppen de elfér. - meg kell túrnom a menüt, hol tudom kikapcsolni ilyen esetekben -
nagyúr
-
galervin93
addikt
válasz radi8tor #311316 üzenetére
Nagy alátéttel megtörtént a rögzítés (még a középső lemezt is, így most lemezekkel nincs gond), de úgy néz ki a kellemetlen zajt nem ezek a lemezek okozták. Ide is beteszem a linket, hátha van ötletetek.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
veterán
A 100 biciklis hsz- re...
Móricz Zsigán 10-ből 3x átjön a piroson legalább egy biciklis a Duna irányából. Be elém, mellém, keresztbe. Olyankor rőfög a kipu, picit csúszik az autó.Mer' paraszt vagyok. Meg lássa, hogy ő is hülye.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Fogyi 7,02 G8.
-
tboldi
nagyúr
válasz pit stop #311318 üzenetére
De, most már mutat hajlandóságot apum, csakhogy májusban a Jazz műszakiját sajnos nem sikerült meghosszabbítani némi karosszériahiba és 2 szilent miatt. Utóbbit rögvest orvosoltam, de a lakatolásra e hét hétfőig várni kellett, és jelenleg is ott van még. Szóval rákényszerültünk, hogy maradjon, ami azért is baj, mert októberben a Suzuki is műszakis lesz, és erre is kéne költeni, hogy átmenjen, eladni meg nehezebb lesz így.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz galervin93 #311305 üzenetére
Hátsó dob felett már nem annyira meleg a kipufogó. Nem tudom Priuson mennyire van közel a benzintankhoz. Ami ilyenkor tud történni, hogy a csomagtérben melegebb lesz.
Ha közel van a benzintankhoz, az már más tészta. Akkor vissza kéne eszkábálni.
Valami nagy alátétet kell a kiszakadt rögzítési pontok alá tenni.⭐ Stella
-
mouzrr
őstag
válasz Tothgera30 #311294 üzenetére
Köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #311292 üzenetére
Nagy gaz nagy szerencse. Az OBK elrugaszkodasbol eleg jo amugy.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #311285 üzenetére
Kinti rokon ezert adta el a manualsi valtos Mazdajat mert megunta a sok kuplungolast.
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz galervin93 #311300 üzenetére
Szerintem inkább a kocsival menj, ezzel a hővédővel nem jutnál messzire, még a folyón csónakázva SEM...
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.