Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Mi a f...
Rákeresem HAHU-n az E9X szériára mint az enyém. Legalább 20 eladó van 5 milla felett.
Mennek tovább a használt árak?
-
-
tototos
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki szerelt be utólagos parkradart előre? Van ajánlott?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
nagyúr
válasz Gigibacsi85 #312370 üzenetére
Jogos a kérdés, mert az okmányirodának sokkal egyszerűbb ha új rendszámot osztanak. Benyúl az ügyintéző a háta mögé, aztán tessék ott van a kezedben az új. Ugyanannyit számolhat fel érte, mintha elvenné a zöldet és ugyanazzal a rendszámmal elküldené újragyártásra. Így viszont az összes matricádat vezetheted majd át, ami megint plusz költség Plusz ahol rendszám alapján vagy lejelentve, pl. céges parkoló, ott is mehet a macera.
-
cOxeR
Ármester
válasz Peter.70 #312364 üzenetére
Vastagon van itt gond ezzel… de megszoktuk ha valamiben pénzt látnak semmi se szent. Napelem éves szaldó is… egyik pillanatban még korlátlan ideig szólt, utána jött a felszántjuk az egészet mondás végül jött az árnyalás és 10 év kegyelem. - egy csomó helyen “mennybe” mentek mert milyen rendesek… miközben egy pénz alapú befektetés alapjait utólag felrúgták anyagi érdekük miatt. Olyan mintha én kiküldenék most egy levelet minden régi ügyfélnek, ha a megvásárolt képeiket meg akarjak nézni bármikor is újra, innentől alkalmanként 50 Ft/képet kell fizetni, mert csak. Minden amire állami támogatás van ott előre megvan a matek miért lesz az nekik jó aki meg kap támogatást annak meg csak ideig óráig.
-
Blindmouse_
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Blindmouse_
aktív tag
A második ami jött abba beleszerelmesedtem azonnal, nekem kellett átvinni a raktárból anno a műhelybe.. kipuff az szerintem full átmenő volt.. vádlim vastagságú alukardán alatta, motor is szerintem hegyezve volt.. ÁÁÁÁ.. az a hang..
Valahol van a gépemen, egy 15-20 perces videóm arról amikor kivittük éjjel tesztelni kicsit a hidrós kézit a 2 Mustangon...Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha már felni: [link] #ytalert
Nagyon üt!⭐ Stella
-
Peter.70
addikt
válasz Gigibacsi85 #312370 üzenetére
A kérdés jó. De hát mindig összedobnak valami rendeletet, vagy akármit, aztán a részleteket csepegtetik.
Bár szerintem a rendszámot így is úgy is újra kell gyártani. És szerintem a forgalmit is újra kell csináltatni[ Szerkesztve ]
-
-
Peter.70
addikt
[Az autósoknak kell majd fizetni a zöld rendszámok fehérítését]
+ ehhez majd jön az új forgalmi. Szerintem azonnali hatállyal a teljesítmény adó, stb.
Kb majdnem 100K lesz, amit rögtön fizetni kell majd a tulajdonosoknak -
Qru
MODERÁTOR
-
lazac_
tag
válasz Micsurin #312298 üzenetére
Esetleg őt hívd fel: [Preko-k Bt futóműbeállítás]
Tavaly egyik csütörtöki nap délben hívtam, másnap 4 körülre kaptam időpontot. Picike műhely, szűk a beálló, tolatva kell bemenni a fordulóig, de nem fikázta a 22 éves vasamat egy szóval sem.
(Ilyen gépe volt, ha ez jelent bármit is.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz Blindmouse_ #312301 üzenetére
Ez alap de már kicsit tovább lett reszelgetve. Módosított difi, kipu, ECU, GT fék...
#nincsbennetarcsi
-
tasiadam
veterán
Ezt minek fordítanátok?
Kéne ebből 1 keskeny, mágneses, ami a VW 4 sebességes váltóihoz van. A mágnes mutatja leddel a sebességet, mert ugye kapcsolja általa. Magyarul rohadtul nem találok, alin meg csak mágnes nélküli vanBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Emunem
senior tag
Bakker, 4 nap alatt 200+ hsz…
pörög itt az élet."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Blindmouse_ #312045 üzenetére
Mi-hogy?
szerk: közben látom be lett linkelve, mindig tanul valamit az ember, én masszázs vibrátorral láttam. (Nem AZ a fajta… )
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
veterán
válasz BigBlackDog #312334 üzenetére
Igen, ezt feltételezi a cikk írója, ill. hogy ez esetben lesz még további facelift.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #312335 üzenetére
Nono óvatosan mert lekérdezem mizu a Civiccel.
De azt hiszem van még itt a topikban emberünk aki mesélhetne ennyiért mit lehet bevásárolni Civicből.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Integrale #312283 üzenetére
Anno kalapban volt nálam is de amire nekem kellett (hobbi autónak) arra pont nem jó. Lancer kiesett mert gyenge az 1,8i, a 2 literes meg itt nem volt kapható csak a WRX ellenfél RallyArt de az meg túl drága nekem. A G8 Civic 2.0i jó lett volna de az csak 3 ajtósban van, azért esett ki. Az Accord a 2.4i-vel jó lett volna de nem akartam nagy autót. Ezzel kb körbe is lőttük a szóba jöhető elérhető japókat. Még az E90-re vetettem egy kósza pillantást de az sosem volt komoly nálam.
#nincsbennetarcsi
-
BigBlackDog
veterán
válasz focvis #312332 üzenetére
Elvileg MK8 Golf megmarad gyártásban 2035-ig, ha jól értem belsőégésű motorral is.
-
veterán
válasz pit stop #312317 üzenetére
Az ember bölcsebb lesz az évekkel. Persze, jó / jó lenne próbálkozni ezzel-azzal, aztán mindig kilyukadok a kályhánál.
Tényleg mondtam olyant, és igazam is volt. Aztán jöttek az EU-s idiokraták, be akarják szántani a benzines autókat, jelen állás szerint nem lesz benzines Golf 9, azt még kivárnám. (Igaz pont most jelentette be a Volvo, hogy mégse kaszálják el 2030-tól a benzineseket...) Ha esetleg vennék egy újat, akkor tutira le vagyok fedve a következő 10 évre.
Természetesen anyagilag bukó, de időnként belefér. Nincs eldöntve, most jó az ára.
A jelenleg számomra megfizethető elektromos autókkal nem teljesíthető az elvárt hatótáv (Bp - Zeg - Bp, 460 km autópályán), idősek a szüleim (76-80), ugyan még jó karban vannak, bármikor tudnom kell indulni segíteni nekik. (Idén még levezetett apám az Adriára, jövőre már nem engedi anyám.)#312321 szabonagyur Nem tetszik a kombi Golf.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz focvis #312310 üzenetére
Felni dilemmába vagyok én is, évek óta megszoktam külön felni van télen meg nyáron.
Most viszont csak egy van, az is nehéz… meg nagy igazából.
Viszont én ott tartok, hogy ha szeretnék szélesebb gumikat is, mindenképp kellene felniben is mennem picit szélesebbre.
Mondjuk ettől még télre nincs kisebb felnim.
Egy gyári 19-es Tesla felni 400 körül megy, viszont egy egyedi széles 20-as könnyű felni mint a JR-SL02 kifejezetten jó lenne a mostani helyett, bár formára nem vagyok oda érte, cserebe nem 400k és télen ugyanúgy itt a 20” überturbina nehéz felni.
https://teslatune.hu/termek/japan-racing-sl-01-20x9-et30-5x1143-20x105-et45-5x1143-matt-gun-metal-egyedi-gyartasu-felniszett/
Szóval téligumi így is úgy is kell, de az év nagy részében a nyári van fent, ott sokat jelentene egy rendes széles felni.
Másik megoldás veszek 4 évszakos gumit és viszlát, nem kell felni. -
tototos
őstag
-
brumi1024
veterán
válasz macilaci78 #312319 üzenetére
Hát gyanítom nem ugyanazzal az anyagtechnológiával dolgozunk, mint 30-40 éve, ahonnan valószínűleg hozzuk ezt a szabályt. Mindenesetre ez nem újdonság, az előző 10+ évben már jártak ilyen autók, aztán eddig se nagyon figyelték ezt.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz tototos #312237 üzenetére
Azért mert most volt egy nagy bumm kint, a hazai piac meg nem követte le. (kivéve akik beteg drágán akarjak eladni) - én is ezért vettem itthon végül mert olcsóbb volt mint behozni. 3 nepper se tudott nekem ajánlatot adni olyanra mint amit vettem, de persze volt 3,5M-val drágábban itthon ugyanilyen is… nagyon nagy a szórás figyelni kell a hazai meg a kinti piacot is folyamatosan, más lehetőség nincs.
-
Integrale
veterán
válasz focvis #312315 üzenetére
Országúton is remek és autópályára is az lenne, de ott már hangos. Amíg nincs nagy gyorsítás, addig a hajtás csöndben van 150-nél is, a szél és a kerekek viszont tolakodóak, pedig direkt halk gumikat vettem rá télre, nyárra.
Pápa-Bp országúton és Bicskétől M1-en, 3.5 volt oda-vissza."Bad reklám is reklám too"
-
félisten
-
Peter.70
addikt
Szombat munkanap, ne megszokásból parkoljatok majd
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #312309 üzenetére
Alfa alatt vicces árban lehet
Ha megbontod amit nem kell ez mindig ilyen, erre mondja néha fater hogy van amit a fékport meg a kosz tart egyben passzentosan
edit.: ha jobb a lelki békédnek most nekem is kb 5-10fok közt van az egyenes.Én holnap a szigetelést meg az icq6.2-es Kicx szettet fogom begyógyítani az ajtókba. Meg viszek hátra egy 25mm^2-es tápot erőlködőnek. Megint bonthatom a kárpitot yeey… és most egy napom lesz rá másképp asszony nekem is 1 napot ad ha utazás előtt szedem szét a kocsit és hagyom úgy.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
válasz Szada85 #312289 üzenetére
Agyalok ezerrel a felnin, minden opciót futtatok fejben.
Magán a cserén is ("főnök" már leokézta, amúgy csak az erkölcsi támogatás miatt kértem ki a véleményét , a színbe még beleokoskodhat - alapból fehér, de láttam Moonstone / Mondstein színűt, nagyon szép a fényezése, a Nardo szürkére hajaz).Egyik verzió:
- 17-es alap -> pont jó lesz télinek, hozom a mostani Clubsport / Belvedere-t nyárinak
- 18": 261e. Ft, nem kell, nem ájulok be tőle
- 19": baszó felni 607 e. (sok, oké, de tetszik nagyon, és jár mellé további gyári ültetés)Másik verzió (itt a további gyári ültetés alap):
- 18": alap, lásd fent, nem liebling, ráadásul diamond cut, télire nem való
- 19": lásd fent, baszó, 344 e.. kifizetem
- 19" másik: kevésbé tetszik, de 8 kg/db, 537 e. (sok pénz, fáj)#312291 : Jó ez az Enkei, télire különösen.
#312300 Reggie0 : Tudom, hogy rendszeres vendég vagy a felnisnél. Talán jobban szoktam rá vigyázni, de természetesen mindenki járhat így. Ha volna tetszetős 18", azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #312305 üzenetére
Én hétfőn megyek Győrbe, a Bánfiékhoz állíttatni. A MiTo alatt is lenne mit cserélni, de most kiüresedett a kassza, egyelőre csak annyi a célom, hogy egyenes kormánnyal ne jobbra menjen az autó.
A váltós sztori során természetesen meg kellett bontani a futóművet, előtte nem volt ilyen.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz bandus #312304 üzenetére
Kicsit fura amúgy az app (Parkl), mert azt írja árazás megkezdett óránként, ugyanakkor kidob egy becslést a napi díjra ami kevesebb mint 24 x 250 Ft.
Mindenesetre úgy 24 órát parkoltam és kb. 2000 Ft-ot vont le.Nekem kézre áll egyébként mert M7 felől jövök, így nem kell végig ülni a dugót a városban.
-
Reggie0
félisten
válasz bulikavagyok #312209 üzenetére
Nyilvan, ha nem kinzod akkor kevesbe lehet tapasztalni Amugy az elmeleterol is van egesz jo public olvasmany: [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #312303 üzenetére
Szerintem ez az egyike azoknak amiket rendre elütök mert rosszul rögzültek valaha.
----Na Gumiprofi tényleg "profi", ahogy a Hankook szettem is 2 nap alatt intézték mondom felcsörgetem őket Óbudán tudnak-e fogadni mert a hosszúhétvégézés előtt mégis csak beállítatnám. Holnap 13:00 és csak 15.900.
-
bandus
veterán
válasz barnam_ #312250 üzenetére
köszi, őrmező már kicsit messze van, mert port a jászai környékén foglaltam airbnb-t. és csak 3 napra kell amúgy is parkolás, szóval inkább legyen közel a kocsi, ha kell valahova mennem vele. de a napi 2k elég jó deal egyébként.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Blindmouse_
aktív tag
Nekünk direkt 4.6V8 lett keresve (2db), a kéziváltó miatt. illetve nem nekünk, hanem a kínai filmeseknek.. mi csak beextráztuk a forgatásra
Forgatás után bennehagytam volna simán a hidrós kézit, meg a rejtett csövezést az első lökősben.. lehetett vele taszigálni..Megtehetem, Flúgos vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest