Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Felvettelek titeket ha nem gond
-
Xaels
félisten
-
Oistrakh1
tag
Üdv!
Haverral toljuk a játékot de örülnénk 3.-ik játékosnak aki gondolja vegyen fel xXRoninXxHun#9108
-
Csandi
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem a távoli jövőben, már S2-ben jönni fog vagy talán S1 végén és ezt tudni már régóta, az endgame Cryo Archive content és a S'pth Compiler boss azon lesznek, ezt promozzák talán 1 éve kb.
Más részletet nem tudni, a cryo archiveba kellenek majd kulcsok meg elméletileg raid mechanikák is lesznek, de az, hogy egy simán inditható pálya lesz-e vagy valahonnan át kell majd tp-zni oda azt nem tudni.
-
Komplikato
veterán
Jelenleg nincs anyagi keret megvenni a játékot, de egyenlőre tervbe van véve.
Viszont követem a dolgokat és minap szembejött új cinematik trailer.
Jól értem, hogy (várható távoli jövőben) lesz olyan pálya, ami magán az UESC Marathon hajón van? Ez lehet, hogy ilyen küldetéssel és vagy kulccsal elérhető pálya lesz?
Megnéztem pár videót az eredeti Marathon játékból és úgy tűnt, hogy sok minden nem jött át, csak a fegyverek egy része. De ebben a cinematikban feltűnik az eredeti játékból az egyik keményebb ellenfél. Szóval lehet nem csak az UESC lesz későbbiekben PVE ellenfél? -
Csandi
addikt
[link] új inv
A padlizsán szerintem fullos, lila-zöld, marathon színeihez király
meg jó meme a jelentése miatt amugy 
-
Csandi
addikt
Elkezdtem posztolgatni a DC-re, shell és fegyó tier list, lockdown event guide meg 1-2 mém
ha jöttök lesz élet is 
-
Csandi
addikt
Rankeden a kivitt érték fogja a rankupot jelenteni. Gondolom ez az item arra jó, hogy rankeden nem az lesz, hogy találsz egy ilyet és kész is vagy, mert bent nem ér annyit, de miután kivitted és rankedre a kisebb értéket számolta fel, utána te azt már ha eladod többért tudod.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Enduring itemek lényegét valaki el tudja magyarázni? Mármint értem ami oda van írva, hogy exfil után az értéke növekszik, de ez miért is jó nekünk?
Csak annyira hogy drágábban lehet majd eladni vagy rarity-je is növekszik idővel? -
Csandi
addikt
Na most elsőre így jó lesz, roleokat is rendberaktam. Aki belép alapból nem kap semmiéyen rolet, de a priváton kívül lát mindent, és tud használni mindent (kivéve a welcome, abba csak a dc posztol ha valaki belépett)

Jöhet bárki akkor Marathon érdeklődő, játszó.
1 role van csak a barátok, azok IRL ismerőseim a privátot ők látják.
(Az aimer role nem csinál semmit, csak aki rendszeresen aim trainerezik az kaphat egyet, ennyi
) -
Csandi
addikt
válasz
pRoject22
üzenetére
Enyémre felőlem jöhettek, régen amíg Apexeztem meg streameltem azt használtam a nézőknek, aztán kipucoltam de a szeró megmaradt meg 1-2 barátom rajta van, felőlem csinalhatok belőle PH Marathon szerót.
[link] itt a link, aki gondolja jöjjön, release előtt a napokban átrendezem a szobákat, meg adok neki vmi Marathonos designt. Bárki használhatja, csinálok majd Marathon channeleket is híreknek, poszotknak stb.
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Sok Contract-nál konkrétan le van írva, hogy hova kell menni megcsinálni. A map nézetben lehet elolvasni őket. Nekem egy volt, amit nem tudtam beazonosítani, abban meg rögtön segítettek. Azt hiszem az, amikor ki kell küldeni különféle plant, wire meg ilyen cuccokat a relay-en. Amik a pályák szélein vannak.
De ha valamit keresni kell, meg ilyesmi, az mindig le van írva, ha ingame elolvasod a contract-ot. -
Csandi
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Mi is rohangáltunk 10 percet. De így legközelebb nem kell rohangálni mert már tudjuk
De szerintem még nincs ezekről youtube vidi. Közbe meg lootolsz, PvE zel, esetleg jön egy másik team ugyanazt a küldit cisnálni akkor PvP közben.Ha többen játszotok, mindkenki megkapja a questeket ugye, szóval amig vannak Priority questek érdemes mindig ugyanazt felvennie mindenkinek a partyban és akkor együtt haladtok.
-
Bazsi1987
őstag
Amikor pár kört kitudtam jönni zsinorba egyre jobb cuccaim voltak nekem is egyre jobban adta, de amikor freevel kellet menni az szörnyü volt
remélem változtatnak a küldetéseken mert sokszor rohangáltam 10 percet a kijelölt területen amig megtaláltam a gépet amit hackelni kellet pl
ti ezeket hogy csináltátok youtubon megnéztétek?
-
-
Csandi
addikt
Na közbe ez [link]
Mondom, hogy nem szabad a slamre releaseként tekinteni. Nyilván nem lesz arc raideers szintű robbanás, de lesz egy egészséges playerbase, akiknek egy jelentős része biztosan hc/kompetitiv player lesz.
Bazsi: Nyugodtan vegyél fel engem is. Kiégni nem kell, az a hozzáállás amit írtál bőven elég
-
Bazsi1987
őstag
Én kettő közőtt vagyok már 10 év aktiv nba2k után már nem akarok játékon kiégni nem is tudok ha itt lelőnek túl élem meg már más a pioritás az életbe
de ha leülők játszani komolyan veszem és probálom magam maximumon oda tenni magam
két műszakba dolgozok sok szabad időm van akár hétköznap is napközbe de sokszor már inkább nba mecset nézek vissza vagy valami mást csinálok
ha nem gond realese-kor pár embert felvennék hátha csapatba jobb lesz az élmeny
-
Csandi
addikt
Én battle royaleban voltam fizetett versenyző (Apex), nekem is ez a mentalitás, hogy folyton aggro, mint abban rankeden. Sokszor egy kis pihivel és camppel többet értem volna el itt. De releasekor okosabb leszek
Nem kötelező lerakni az egész lobbyt a mi teamünknek még akkor se ha nagyon szeretném 
Na de ott a steamem, meg bungiem, addolhatsz te is, bárki más is

-
-
.LnB
titán
Én is vettem komolyan sok játékot, talán túl sokat is. És abszolút ezt a felfogást követtem amit te most. Erről itt a Ph! bugyraiban biztos találni sok régi kommentet tőlem. De változik a világ, változtam én is. És talán már nem is tudnám magamra erőltetni ezt a mentalitást. Viszont folyamatosan próbáltam elemezgetni magamat, hogy mit csináltam rosszul a Marathon teszt alatt. Erről oriic tudna mesélni, a tegnapi utolsó körünkről.
Például mivel nekem tényleg ez volt az első extraction shooter-em, az első ami feltűnt, hogy én folyamatosan mentem volna előre, de a társaim állandóan mögöttem szüttyögtek, és nem értettem miért vannak lemaradva. És tudod miért voltak? Mert ők lootoltak. Én meg nem.
És akkor leesett, hogy ja bakker, itt gyűjtögetni kell, hát még is az a lényege! Én meg csak mindig néztem, hogy nem jön e valaki, vagy csak lőttem volna már. -
Csandi
addikt
A frakciók AI-ok, cégek AI-ai.
Te egy szabadúszó dolgozó vagy, akinek a tudata le van mentve a felhőbe. A shelleket bérled/veszed, és utána azzal fogadsz el kvázi alvállalkozói melókat a cégektől. Ha a shell meghal nincs semmi gáz, a tudatod megvan, mehetsz a kövibe.
CyberAcme a legnagyobb adatcég.
Nucaloric kajás cég.
Traxus a történelem leggazdagabb vállalalata.
MIDA egy anarchista ex-kormány, ma már terrorszervezet.
Sekiguchi (asszem igy van irva) gyártja a shelleket.
Arachne egy szekta, akik a shellek harcát akarja látni. (PvP)A lore szerint amikor először megtámadták a Phoreok a Marathon hajót (miután Durandal odahívta őket) akkor a hajó egy másik AI-ja (Leela) leadott egy vészjelzést a földnek, de kb. 90 év kellet mire odaér az üzenet. Azidő alatt annyit fejlődött a technológia, hogy a válasz rá már sokkal hamarabb oda tudott érni, és kvázi ezek vagyunk mi, a válasz, meg a UESC droidok is (UESC kb. az ENSZ vagy NATO esetleg igy lehetne mondani, hivatalosan övék a Marathon hajó)
-
-
Csandi
addikt
Amúgy igen rengeteg apróságot meg lehetett tanulni.
Csak, hogy kettőt említsek, az egyik, hogy lelövöd a Triage drónt valakiről az is jelez halálfejet, ami miatt haverom egyszer azt hitte, hogy megölt valakit és azt callolta (nem pillantott le a killfeedre, nyilván mert épp harc volt), közbe rohadtul élt még mikor bepusholtam mert azthittem, hogy már csak 1 van
utólag vissanéztük és akkor láttuk.Másik meg, hogy a társad amikor fullra be van fejezve és mennél reviveolni, akkor akkora piros X van rajta, hogy ha lootolja őt valaki azt konkrétan nem látod. Úgyhogy annak kell callolnia aki spectateli mert az meg nem látja a piros X-et

-
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nálam is ez van, egyébként egy idősek vagyunk.
Csak az a különbség, hogy én nem feltétlenül szoktam este játszani már. Talán visszaszokok rá majd most.
Kikapcsolódásnak ez egy tök jó játék lenne nekem. A másik meg az, hogy most szombaton se ültem le játszani, mert letekertem 100km-t, aztán fárdtan nem akartam a többiek játékát elrontani. Amit így utólag amúgy bánok, mert ez egy teszt volt, semmi se múlt rajta. És legalább én is tanultam volna még a játékot ez idő alatt. Szóval nekem a bringa, a testmozgás az első, és csak utána jön a játék.
Annak örülnék a legjobban, ha lenne annyi ismerős, hogy ha leülök, akkor hárman bármikor össze tudnánk jönni. És akkor nyomni.
-
Csandi
addikt
Arc raiders is kisebb számokat hozott server slamen mint releasen és twitteren is ezer meg egy kommentet láttam, akik írták, hogy csak a lvl10-ig nyomták első nap, és majd releasekor ráfekszenek, addig nem akarnak mert ugyis veszett progress.
Építhetünk közösséget, én szívesen játszom bárkivel alapvetően, csak tényleg olyan legyen aki kellően kompetens fps játékokban meg tud ő is ilyen tryhard mentalitással játszani nem csak "casual". Ha a 3max fixünkből senki nincs fent akkor én tudok alkalmazkodni egy visszafogottabb játékstílushoz is, de ha bárki fent van, akkor onnan senkit nem fogok tudni meggyőzni, hogy most akkor vegyünk visszább

Xaels: Nyilván nem free kittel kell eventezni, akkor be kell menni rookal és sunyiba lepakolni embereket, az is nagyon fun
free kitel is el lehet bohóckodni, esetleg lockboxokra rámenni, questelni, de nagy pvp meg eventezés abból nyilván nem lesz. De miért is kéne, hogy legyen, a free kitnek nyilván nem az a lényege, de idővel úgyis mindenki nagyon kitted lesz, csak van aki hamarabb van aki később. -
.LnB
titán
Az lejött eddig is, hogy ti nagyon komolyan vettétek már a tesztet is. Ettől függetlenül nem lenne rossz összehozni egy kis közösséget, hogy lássuk egymást, hogy ki van online. Mert ahogy láthatod, nem vagyunk sokan. Itt inkább a közösségépítésen lenne a hangsúly.
"Ez sem jelent meg, miért tekintünk ránúgy mintha igen? Sok olyan is van aki csak kipróbálta aztán ha tetszik is nem játszik vele slamen mert úgyis veszett progress."
Ezt ugye te se gondolod komolyan?! Ez a teszt a lehető legjobb volt arra, hogy akinek tetszik, és tervezi megvenni, akkor némi előnyt szerezzen a megjelenés napján belépő új játékosokkal szemben. És a legfontosabb, hogy most még ingyen volt. Ha itt nem hozta a számokat, nehogy azt hidd, hogy majd ennél többen fogják megvenni! -
Xaels
félisten
A játékmenet szempontjából értettem, hogy nem fontos milyen a háttérsztori. Tudom, hogy ennél sokkal komolyabb a Lore ami emögött a játék mögött áll. Viszont tök jó, hogy azokon a nehéz eventeken jó a loot, de ez azokon a játékosokon nem segít akik kénytelenek free cuccal bemenni.
-
Csandi
addikt
Én tudom, szerintem vagy 40 órányi lore vidit néztem meg az elmúlt 1-2 hónapban

Durandal beszél hozzánk néha amúgy, nemtom te kaptad-e ezt az audio que-t meccs elején, nekem volt már meg neten is láttam. Elméletileg az Infinity alatti alternativ timelineok egyikében vagyunk.
Viszont először a Jjaro fajon lesz a hangsúly, ugye az az ősi faj, akik mint kiderült régen az emberek előtt már jártak a Tau Cetin.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A robotok emberi eszközök, kvázi automatizált dolgozók/katonak, a lényeg majd a háttérben iranyitó intelligenciák egyike lesz. (Durandal fixen itt lesz Marathonon szerintem)
Amúgy a játék világa egy 1000+ éves (inkább millió/milliárd) galaktikus háború több alien fajjal, de mivel a második és harmadik rész között vannak már alternatív idő vonalak, így nem tudni meg szerintem hogy a mostani játék ugyanabban a világban játszódik-e.
-
Csandi
addikt
Bungie accom: AsheXp#4580
Steam friend code: 86188850 -
-
Csandi
addikt
Lockdown eventet ha 3x megcsinálod akkor garantált arany loot, de már a másodiknál is lila és potenciális arany.
A mapon a lila boss is lila/arany loot.
Ha kaptál kulcsot akkor a kulcsos szobák is lila/arany (nem a gázos szoba, hanem a konkrétan kulcsos)
Illetve ha végignézted a factionök upgradejeit, kb. mindent tudsz majd venni creditért armoryból ha felhúzod őket.
Lootal nincs baj, ez így rendben van.
Amúgy a nem a robotok foglalták el a bolygót, ennél lényegesen deepebb a lore. Akit érdekel javaslok néhány lore vidit, vannak 20 perc körüliek de vannak több órásak is. Meg én végigjátszottam az erdeti trilógia első részét is, a másik kettőt csak megnéztem mert azért már koros, de a sztori nagyon jó. Destiny lore mélységű, ha valaki abban jobban benne van tudja milyen.
Ez egész jó summary [link]Ebben is épül a lore, csak ugye főleg audio logokkal (ahogy az eredetiben is a terminalok elolvasásával volt megoldva), és majd a 4. mapon a Marathon hajón fog tetőzni, illetve azon belül ugye a cryo archive ami a rankeden kívül a true endgame lesz. Kulcsos, layered high value zóna, végén raidboss szerűséggel (a S'pth Compiler amivel promozták a gémet az a piros csuhás lény zöld fénnyel a közepén)
-
Csandi
addikt
A loot direkt ilyen. Itt az eventekből lootolsz, bossok, az az őrzött láda, lockdown stb. Ezért érdemes maradni sokáig egy lobbyban mert egyre erősebb UESC jön és egyre jobb eventek spawnolhatnak. Ez egy elhagyott lakossági és tudományos kolónia, sok loot nem lesz a mapon. + ez megoldja, ami más extractionokben issue, hogy aki eloszor er valahova övé a loot, többiek odamennek és már semmi nincs.
-
Xaels
félisten
Én egy "olcsó" kódon gondolkoztam el. 16ezret nem szívesen, de 12-t már lehet kiadnék érte, ha tudom belemegy még a 30-on felül 100-200 legalább, csak egyelőre a többi pálya és jövőbeli tervek nem tiszták számomra. Perimeter elég baltával faragott térkép, az annyira nem is tetszett, Dire Marsh sokkal intenzívebb élmény, már csak felfedezni is. Meg ugye az Inventroy/Stash menedzselés is sokszor van feleslegesen megbonyolítva. A loot is lehetne kicsit gazdagabb, sokszor agybaj, hogy egy nagyobb területet bejárva szinte alig van valami érték nálad. Kell finomítani még itt-ott. Nekem a 300óra ARC után most ez felüdülés volt, pláne mert akivel azt játszom inkább csak PvE-ni szeret és már agybajt kaptam a Don't Shoot-tól
- Üdv itt is LMX
-
Csandi
addikt
Én azért nem jelöltelek be mert megvan a fix 3masunk, de ha valaki épp nem online akkor beférsz majd 3. nak. De itt tryhard/sweat van, remélem az nem baj

Ez sem jelent meg, miért tekintünk ránúgy mintha igen? Sok olyan is van aki csak kipróbálta aztán ha tetszik is nem játszik vele slamen mert úgyis veszett progress.
Menü am full destinys
belepsz egy menübe aztán A-D oldalra. Nem bonyi, csak elsőre.Egyedül én se nyomnám am, mint semelyik multis gamet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg jó meme a jelentése miatt amugy
ill. nem sikerült a Server Slam-ben sem részt vennem (és nem is fogok tudni a következő ~1 órában), de egy invet én is elfogadok:
(Fenti nem megy már)