Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz F_Zolee #292395 üzenetére
Én is hétfőn akartam tankolni, de mindjárt megyünk a havi nagybevásárlásra úgyhogy hazafelé megtankolom, még fél fölött van kicsivel (nem a spórolás miatt, az csak 500Ft, hanem a bek.phatják miatt....). Illetve bezár(t) a szomszéd utcában lévő kis MOL kút, így fájdalomdíjként küldtek 1*20 + 2*15Ft kupont - van három utcával arrébb egy nagy MOL, úgyhogy igazából nem sokkal lett kényelmetlenebb a dolog. Slusszpoén, hogy VIP szint miatt amúgy is 20Ft/L kedvezményem van a százasból és a pinamobil kiesett ugye év végén a sorból, úgyhogy a kuponokkal nem vagyok előrébb
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz norbert1998 #292384 üzenetére
Messze vannak a pályák és kevés az idő, de Kakucson voltam már kint. Idén megpróbálok többször eljutni, de most meg az építkezés fogja sok időmet és pénzemet elvinni
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
radi8tor
MODERÁTOR
21 forinttal drágább lesz tankolni hétfőtől
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
Zolynet is szokott, egy eleg penge CTR-je van.
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
Én ki-ki szoktam nézni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz focvis #292377 üzenetére
Egyáltalán nem. Puritánabb, gyengébb, lassabb, nem tetszik a szívómotor karaktere. Ebben 2700-tól 300 NM van.
Ami szomorú, hogy ugyanaz a blokk, lökettérfogat, az (Mk3 Clio RS) szívó 200 ló, ez meg turbó 180 ló
Persze chipsszel már nem igaz ez. Így egészséges a literteljesítmény szerintem.Sőt, az eggyel egy árban lévő - kicsit drágább Clio RS még csak 169 paci, 2004-ből, Mk2. Lehet akármilyen RS, nemhogy 2,6 milliót, de még 1,6 milliót se adnék érte. Egyszerűen nincs annyi használati értéke.
Az 1.6 turbó (Mk4) és 2.0 szívó 200 lovas (Mk3) Cliók 3,5-4,5 milliótól jönnek be. Az én autóm eddig kb 2,2-2,3 millióban van. És már biztosan gyorsabb köröket csinál egy nagyobb pályán, mint a Clio, és kisebb pályákon sem kell szégyenkeznie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Szokott innen valaki menni pályanapokra? Vannak erősebb tippjeim, hogy akad 1-2 ember, de egy közelítő listát kaphatok? Idén már nagyon akarok menni, és szívesen mennék többedmagammal, illetve tapasztalatokat, tanácsokat is elfogadok majd.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #292381 üzenetére
Skodan azert zavart mert meteres betukkel volt rairva. Es azert lassuk be, az nem az a marka amire buszke lehet az ember fia...
Bubin csak szolid awd badge van az nem feltuno ezert rajta hagytam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
norbert1998
nagyúr
válasz Vismajor01 #292375 üzenetére
Alapvetően amúgy nem vagyok híve a debadging meg debranding témának. Rühellem, amikor felrakja a kályhacsövet az autóra meg a matricát egyebeket és nézel, hogy ez 114d vagy 135i?
Itt nyílván nincs is utalás kívül a teljesítményre az alapmodelleknél.GT(line) esetben az 1.6 szívó benzin és az 1.5 dCi GTline matricát kap elöl hátul, míg a 2.0 dCi és 2.0 tCe GT matricát kap elől hátul. Az RS meg zgye saját bodykkittel bír. Azt se nehéz kitalálni, hogy Megane.
Audiból is 12 egy tucat, tök egyforma mind, egy közepesen hozzá nem értő simán elnézhet egy basic A4-est A6-nak vagy fordítva. De ez csak az én személyes vendettám
Nyílván egy S3-ról vagy egy 35 TFSI-ről nem veszi le a tulaj a matricát, mert az jól hangzik, de az A3-as hátuljáról az 1.6-ot hamar eltávolítják -
norbert1998
nagyúr
válasz szőröscica #292378 üzenetére
0.9 cdi
2.0 tce - stage 2
Mk2 RS turbo, chip
245 HPA laguna az 2.0 dCi.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #292365 üzenetére
Jol nez ki igy. Felirat nem kell mert bazari. Skodan is utaltam.
GT felirat sem kell igy sleeperebb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
szőröscica
addikt
Ez 1.5 dCi?
-
veterán
válasz norbert1998 #292364 üzenetére
CLIO RS, abban nem gondolkozol?
-
BigBlackDog
veterán
Megane feliratot nem tenném vissza, a GT-t igen.
(Remélem így, hogy egységesen mindenki ugyanazt javasolta, könnyű lesz dönteni. )
-
Vismajor01
addikt
Én már a volvora se raktam vissza fóliázás után, Lexusra se tettem szerintem így sokkal jobb. A tied is!
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
kőbánya környékén tudtok ajánlani megbízható bmw szakit/szervízt?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
tboldi
nagyúr
válasz norbert1998 #292369 üzenetére
Szerintem menjen vissza a felirat is.
Részemről inkább a GT-t hagynám el.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Zizmand #292366 üzenetére
Bontott fehér lökös, fújva, olaszországból postázva az rrr.lt-n keresztül.
Mióta ismerem az oldalt, sajnos egyre több marhaságot akarok megrendelni Gyári, 19-es GT felniszett, GT első lökhárító, GT ülések, nagy hifi.
Csak sajnos a legtöbb dologra bőven 100-200 euró felett van csak a posta -
tboldi
nagyúr
Én pótoltam a MiTo feliratot, mert tetszik a játékos betűtípus, de nemtom, a Megane-é milyen.
-
Zizmand
aktív tag
Juj de jól néz ki! Bontott színazonos lökös, vagy fújva lett? Én a gyári megoldásokat szeretem, de szerintem se kell a Megane felirat, elég csak a GT. Használd így pár napig-hétig, ha mégis hiányzik, akkor még vissza lehet tenni.
-
norbert1998
nagyúr
Haver azt mondja, ne rakjam vissza a Megane feliratot, mert nem lenne jobb vele, hanem rosszabb. Szerintem nem, de így se rossz. Szerintetek?
GT matrica felmegy mindenképp a jobb oldali lámpa mellé, ahol a helye van.
-
norbert1998
nagyúr
Felkerült végre a GT lökhárító. Teljesen odavagyok!
-
-
pit stop
addikt
válasz oszi666 #292359 üzenetére
Ha kiugróan olcsó az sem jó, mert akkor azt hiszik, hogy amit leírtál azzal a felét sem mondtad le, és valójában kb. szerencse, hogy beindul.
Én a piac aljára áraznám, nem a legolcsóbbra, de a fölé kicsivel.
Kereskedőnek nem hagynám, hogy kiraboljon, ha amúgy 750-ről indul a piac - ingyenes felületen árulod, ha meg akarja valaki venni, akkor meg meg tudsz írni egy papírt te is - de mindenki maga dönti el mit szeretne.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
oszi666
őstag
Sziasztok, kocsi arazasban szeretnek segitseget
kerni, az auto motor bearazos topik linkje nem mukodik szoval elnezest ha rossz helyre irtam.
Fiat punto classis, 1.2 benzines 2007es gyartmany, 2008ban lett eloszor forgalomba allitva.
Vegig csaladban volt. ~80ezer km van benne (mivel papam vette meg maganak es kb csak a telekre jart vele). Vannak rajta kisebb horpadasok, ezeket nem
lakatoltattuk ki, ugy gondoltuk h elso autonak minek, biztos teszunk majd hozza mi is. A hatso ablaktorlo nem mukodik, a bajuszkapcsolot kellene kicserelni de horror aron megy es garanciat sem ananak ra. A kocsi eleje egyszer rondan ossze lett tortve de teljesen kijavittattak. Egyebkent
muszakilag teljesen oke. Manual klima es abs van benne. Muszakija 2024 novemberig jo, es egy eve vasarolt negyevszakos gumi van rajta.
Kb masfel honapon belul szeretnen elpasszolni.
Mennyit lehetne erte kereskedonel kapni, es
mennyit ha szemelyesen adnam el? Hasznaltauton
750k-1.1 millio kozott szornak az ervenyes muszakival rendelkezo peldanyok (ami eleg durva
amugy...) Szoval ebbol kiindulva, en ugy tippelem h kereskedonel mondjuk 500at adnanak erte, ha a maganutas eladashoz lenne turelmem akkor talan 700at? Eletemben nem adtam el meg autot. Elore is koszi a valaszokat!It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #292336 üzenetére
Ez sok valsaggal ezelott talatak ki es mar akkor is ingatag labakon allt a dolog, mert ettol ez egy sokkal arnyaltabb dolog.
#nincsbennetarcsi
-
tototos
őstag
válasz szőröscica #292342 üzenetére
Legszívesebben én sem dolgoznék, csak hát nem születtem NER közeli családba így muszáj
-
szőröscica
addikt
válasz Tom1939 #292335 üzenetére
Okolszabalynak jo, de nyilvan elethelyzethez kell igazitani. En amugy is inkabb 6 havi megtakaritassal szamolnek, mert ha nem marad penzed ho vegen, akkor nehez lesz 6 havi fizud rakolteni.
De meg ha nincs is hiteled, mindened megvan, ami kell, akkor is erdemes feltenni a kerdest, hogy meger-e annyit egy gurulo konzervdoboz, hogy 6/12/24 (izles szerint) honapon keresztul minden reggel azert es semmi masert keltel fel es mentel robotolni, hogy vegyel egy dragabb autot. Ami adott esetben egy vadkarnal vagy benezett jobbkezesnel TK-ra repulhet.
Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie. En minden kiadasom raforditott idore konvertalom, nem a konkret osszeg erdekel, hanem, hogy mennyit szivtam erte a munkaban. Eleg hatasos modja az impulzusvasarlasok elkerulesenek.
-
tototos
őstag
válasz Vismajor01 #292336 üzenetére
Igen én is így látom. Nagyon sok 10-15 milliós autót látok az utakon és nem teljesen értem, hogy hitelre veszik az emberek vagy ilyen jó befektetők?
-
-
őstag
válasz tototos #292332 üzenetére
Szerény véleményem szerint ez a 6 havi dolog túl általános. Nyilván nekem akinek nincs semmi adóssága ez más mint egy fiatalnak aki pl. lakáshitel alatt nyög. És akkor is kell neki autó sok esetben (bár 6 havi példánál szerintem szigorúan "kényelmi luxus" autóról beszélnek nem munkaeszközről az más). Szóval én gyakran többet költök/költöttem erre, mondjuk kompenzálva hogy mindig értéktartó/megbízható autót próbáltam venni (ez egy kivétellel sikerült is), és minden autóban nagyon jelentős rész volt az előző eladása.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Nagyon mozgatja a fantáziámat a Volvo T8 plugin, de a 12 milliós ár valahogy túl van azon amit egy kocsira költenék. Ti milyen összegben vásároltok autót? Van a 6 havi fizetés ökölszám, de ez mennyire jó?
-
simonjoe
őstag
....merre láttok napsütést?? Menni kellene koptatni.
Joe
-
Bondix
tag
válasz bitpork #292325 üzenetére
Az lett köszi!
A biztosíték ki szedése simán, szerencsére a második biztosíték volt a 30bol kb egyből amit kivettem
Jó ez ha esik vissza teszem azt annyi amíg nem jutok el szerelőmhőz.
De most h nem esik és megyek ki boltba meg suliba gyerekkel az nagyon nem tetszet már h folyamat bekapcsol
Vissza tenni meg 2perc tehát nem magy kaland igy h tudom hol van kormány alatt balra a műanyag mögött és csak be kell szurnom a helyére és kész.cOxeR
Jajj dehogy is az sokkal nevetségesebb lenne mint hogy megy folyamat 😂 -
bitpork
nagyúr
válasz Bondix #292316 üzenetére
szia!
Milyen autóról van szó? Megnézted már a biztosíték táblát hátha van neki külön biztije amit kiszedve megáll? Ugyanakkor nem javaslom ezt mert ha eső jön vagy felcsapódás akkor veszélyes lesz a kocsit vezetni. Ha szárazon megy akkor meg tönkre fogja karcolni a szélvédődet.
Nem lehetne elviini másik emberhez? Mert így csak te fogsz vele szívni.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
-
Bondix
tag
Légyszí segítsetek...
Az van h valami elektronikai hiba van és folyamat bekapcsol magától az ablaktörlő.
Ha rá kapcsolom manuálisan és le akkor van h le áll de van h 1-2 perc.
Egy az h zavaró plusz elég hülyének néznek másik pedig h gém igen tesz jót a szelvedonek se meg...Viszont aki ért hozzá az kb 3 hét múlva tud rá nézni de viszont napi használatba van a kocsi sajnos
Mit tudok tenni azaz, hogy tudom ideglenesen én kikapcsolni hogy ne menjen?
Köszönöm előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lottón sorsolják ki, ki veheti meg ezt az autót (Subaru WRX S4 STI Sport)
A limitált változat szinte csak külsőségekben tér el az alap kiadástól: az agresszívebb body kit mellett 19 colos BBS felniket, Recaro üléseket és fekete műanyag betéteket kap. Ezeken kívül kissé csendesebb utasteret és megerősített futóművet ígér a gyártó. A 271 lóerős motor, CVT váltó, és a hajtáslánc változatlan marad.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #292298 üzenetére
Az elejen megis oriasi minesgbeli visszalepest produkaltak a valtas utan.
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
válasz ArthurShelby #292307 üzenetére
503 is szépen kiadná
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ArthurShelby
addikt
válasz radi8tor #292304 üzenetére
Mondjuk kár, hogy ht tp (ezért jön ki bénán szerintem a bm wm 540 is pl), illetve nekem a http 80, vagy a https 443 jobban adná, ha kijönne...
Akkor talán http 080, de az is olyan bénácska ht tp-080A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
radi8tor
MODERÁTOR
Rendszergazda kocsija:
⭐ Stella
-
cOxeR
Ármester
válasz flash- #292301 üzenetére
M0 az “autópálya” nem tudtad? Most mondjam azt, naponta megyek rajta, 150-nél is rámelőznek ha épp valakinek olyanja van.
2 napja egy távolsági busz ment előttem a 6-os úton befelé, nem hittem a szememnek, 110-115-el a 70-es szakaszon, egészen a Savoya utáni szakaszig folyamatosan, 2 sáv rendre bemenet a belsőbe előzni. (üres volt a busz sietett a népligetbe)
Sok a béna az utakon mindenhol… akinek a fele tényleg azt se tudja mi van… és ha ez párosul a gyorshajtással akkor van a legnagyobb gond. -
6030D
őstag
válasz flash- #292301 üzenetére
Üdvözöllek az autópályán. A 3 sávost nem értem, ha ki lehet húzódni, akkor mindig a jobb szélsőben kell menni. Ha két kamion közé kell beállni, akkor nyilván nem.
Én az indexet huszon éve először német rendszámostól láttam, itthon kevesen alkalmazzák. Én akkor szoktam, amikor látszik, hogy nem gyökérségből marad bent, csak nem érti mi történik. Ha néz tükröt, általában észreveszi magát. De volt olyan, hogy az OMG csillag úgy jött hátulról, hogy senki nem volt a belsőben, de ő indexelt. Szerintem Letenyétől Budaörsig.
Az M0 110 az meg...Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
flash-
veterán
szerencsére nem jött be a rossz érzésem ,a 2002-es thalia nagyon szepen vette az akadályt, e héten ez a 600km meg se kottyant neki sőt hazafele úgy ment ha odaléptem hogy alig akartam elhinni(biztos hátszél lehetett Győr felől bp irányába 😃)
Viszont hogy mennyi kamion meg teherautó &tréler megy az m1-en..hihetetlen ..
m5-m7 hez szoktam, ott ehhez képest szinte semmi..🤔
ez mé? vajon honnan hova és mé itt ennyi?m@sutt mé nem?különben egész kulturált volt a vezetési morál, két hely van ahol észrevettem hogy több a tapló vagy béna vezető:
egyik:
ahol 3 sávossá válik az autópálya. úgy viselkednek ilyenkor egyesek mint ha kötelező lenne kreténnek vagy ostobának lenni. rádjön és le akar nyomni hogy takarodj a középső sávból a kulsőbe, közbe ott kamionok vagy lassú jármuvek,de ahogy elengeded már átmegy a belsőbe vagy a külsőbe. ezt sose fogom megérteni miközben tudott volna előzni a belsőből mert tiszta volt(eleve ha csak ketsavos is az autóút-autópálya,egymás mögött meg kamionsor a külsőbe, akkor azt ne várja el senki hogy azért fogok kettő kamion vagy lassú jármű közé befurakodni a külsőbe, hogy elengedjem aki hátulról mögöttem a bsőben. jön kb 10el gyorsabban(aztán meg majd kb 5 perc mire vissza tudok sorolni mert úgy lelassultam)ez is valahol az elozekenyseg elve lenne hogy inkabb varok fel percet mig az elottem levő a külsőben olyan helyet talál ahol haladni is tud,minthogy kihajtsam két 80al haladó utánfutós közé!!). vagy pedig hirtelen savot valt es rendre akkor indexel amikor már kettő sáv kozott van. vagy felhajtasz egy autopalyara mert valaki beenged, de kozbe ő mögül már a seggedbe van más es ha nem mész rá egy gazfröccsel az elotted levő seggébe akkor félő hogy nem tud mögéd bepofátlankodni és balesetezik.(en mar talan tobbet nezem a tukroket pont ilyenek miatt, amjt lehet segitek kivédeni masnak,ha mar hulye volt ne szivjon az artatlan se)a másik az az m0. ott is valahogy varázsütésszerűen sokan meghulyulnek, a kulso savban 110nél(waze szerint ) nyomnak le..mi a f?
na mindegy lehet ezt nem is itt kellett volna hanem valami dühöngőben?de vannak jófejek is. észrevettem hogy egy elottem levő a belső savban nem úgy jelezte az ő előtte szarakodo kreténnek hogy menjen már ki a külsőbe,hogy rávillogott,hanem szolidan csak benyomta a balra indexet fél percre . ezt még eddig sose láttam de ha ezt ilyenkor erre szokás általában ,hát mennyivel jobb már mint dudálni-villogni- rádmenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest