- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Másik kérdésem: Toyota Proace City dobozos 2 személyes anyós ülést is jó lenne karfásítani. Van erre ajánlott bontó?
-
macilaci78
nagyúr
Egy kérdés papírmunkával kapcsolatban:
lízinges autó, XY egyéni vállalkozó. A lízing letelt, forgalmiban XY magánszemély üzemben tartóként megjelölve, a törzskönyvben a lízingcég a tulajdonos.
Mi a következő lépés? Kormányablakba be a törzskönyvvel, forgalmival és a lízingcég igazolásával?
Van-e olyan metódus, aminek eredményeként XY magánszemély lesz a tulajdonos? -
napifogyi 5.6 liter, murau oda-vissza, 500 km, ebbol kb 400 palya, a tobbi fout. vegig tempomattal, a megengedett sebesseghatarokat betartva.
ez volt az elso alkalom h nem csak palyan hanem fouton is hasznaltam. azt kell mondjam ez az audi predictive sense, vagy mi, baromira jol mukodik. elesebb kanyaroknal igy fekez ahogy kb en tennem, lakott terulet elott nem a tabla vonalaban kezd fekezni, hanem joval elotte, hogy a faluba mar 50-nel essel be, ha eppen ures, akkor magatol siman lekezeli a korforgalmat is, tokeletes sebesseggel. a kigyorsitasnal mondjuk padlozik, az nem egeszseges az athalado gyalogosokra, figyelni kell azert
minden esetre kurvajo feature, foleg igy a meglepetes faktorral, hogy azt se tudtam van ilyen a kocsiban
-
Corsa02
őstag
válasz
BigBlackDog #290391 üzenetére
Jól van, jól hangzik :)
...csak semmi buzulás, hogy Torrente-t idézzem :D
-
-
kisza25
félisten
Ma én is lemostam a kis pirost, én is alá verettem.
Új ülés bevált.
Mióta kicsi autóm van, másodszor ültünk benne 5-en. Az elmúlt 10 évben kb most volt a harmadik eset, hogy rajtam kívül 4 embert szállítottam, és ez a három esetből 2x a kicsi pirossal, 1x a hyundai kombival. Vicces
Jó emberek kis helyen is elférnek
Ja ma meg egy tűzhely lett vele elhozva -
válasz
szőröscica #290368 üzenetére
Szuper, köszi!
Kickass: G8, vagy ha már régen járattad meg, akkor jó alkalom az Octinak.
-
Kickass
őstag
Ki kellene takarítani valamelyik verdát, hátha holnap el tudok jutni az auchanhoz. G8 nagyon koszos, O3 is
még nem tudom melyikhez lesz kedvem.
-
tboldi
nagyúr
1. Kipróbáltam az új szerzeményt, nagyon finoman működik, de nem tudtam nagy kihívás elé állítani, “sajnos” a Lancia kerékcsavarjai nincsenek megtépve.
A többié meg nyilván nem, hiszen én húztam őket nyomatékra.2. A MiTo fogyija 8,83 lett, amiben van egy BP oda-vissza, a többi városi tötymörgés.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pècsimunkás #290344 üzenetére
Voltunk videken mi is, olyan szengaz szag vt mint atom. Nesze neked jo videki levego.
-
válasz
szőröscica #290368 üzenetére
A nyári csúcsszezonban van igazán előnye az ENC-nek, én is azért vettem. Mondjuk amennyire megdrágult Horvátország már eldöntöttük, hogy nem megyünk, csak elő/utószezonban.
-
szőröscica
addikt
-
válasz
Vismajor01 #290364 üzenetére
Jó cucc az enc. Elvileg a kártya sem mindig opció (vannak enc only kapuk).
-
válasz
Vismajor01 #290364 üzenetére
21,74% kedvezmény [link] , az a kalkulált 60 eurós útdíjamnál majdnem visszahozza az OBU 15 eurós árát, és a későbbiekben is jó lesz a diszkont.
Bár erősen megfogadtam, hogy egy ideig bojkottálom a kravótokat, most sajnos muszáj odamennem - különben családi viszály...
-
ArthurShelby
addikt
Remélem holnap is ilyen szép napos idő lesz a talin
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #290341 üzenetére
Gyenge voltam, csak visszamentem és becseréltem egy 8-asra...
Amúgy meglepő módon 4 órával később még mindig volt masina, ha ezt tudom, nem is kellett volna hajnalban kelnem.
-
válasz
cappa72 #276661 üzenetére
cappa72 + aki friss infóval rendelkezik ENC témában:
Szükséges előre megrendelni az ENC-t, vagy elég ha odaérek nyitva tartási időben Varazsdra? (Szombaton csak 12-ig vannak, szóval egyáltalán nem biztos, hogy odaérek.)
Nem terveztem korábban venni, most kiszámoltam, hogy megéri (sajnos).Köszönöm!
-
MunezXBK
nagyúr
Pesten mizu, van már vizibiciklis sáv?
-
-
válasz
kisza25 #290345 üzenetére
A “hó a ludas”, mert a meredek tetőrészen lecsúszik a hó, de van egy lapos tető rész is utána aztán van az eresz, a lapos részen szintén vannak panelek, na az ott megfogja a fenti havat és az ott kezd elolvadni, 2-3 cserép magasan ez ugye víztorlaszt eredményez. Na a cserép a fölfelé emelkedő vízszintre nehezen fog jól reagálni/zárni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #290341 üzenetére
Mindegy, akkor sem fogok visszamenni 8-asért.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #290338 üzenetére
Nekem duplamagasnak tűnik. Igaz, a boltban nem bontottam ki, hogy saját szemmel is lássam.
A kofferben 2 db 4-esnek van hely.
-
tboldi
nagyúr
válasz
cOxeR #290333 üzenetére
megálltam a zebránál 2 néger srác miatt…
El vagyok rontva, rögtön Krúbi PestiEst c. száma jutott eszembe.Más: Nyitásra már ott sorakoztam a Lidl-nél és sikerült is bezsákmányolnom egy ütvecsavarozót. Tisztára, mint valami élet-halál harc, rajtam kívül már vagy 20 faszi ott szobrozott a bejáratnál, ajtónyitáskor egymást lökdösve futottak be, és volt, aki 2-3 darabot is vett.
Én sereghajtóként léptem be, még jutott nekem is, de egy óra múlva már nem biztos, hogy így lett volna, úgyhogy nem bánom a korán kelést.(#290334) radi8tor: ↑
-
válasz
focvis #290328 üzenetére
Volt eső, nem túl sok, de volt. - pár órája konstatáltam, hogy beázott a tető mikor hazaértem Győrből, fa gerendák, fa födém, csöpögött a gyerekszobába be a víz… napelemesek valamit nagyon el**rtak telepítéskor, reggel bontom szét a padlást 20 centi szigetelés le… de jelenleg szikrát nem kap az agyam, kívülről napelem, nem is férek hozzá, ha szét kell bontani a tetőt akkor ások egy nagy gödröt a kertbe valahova
I3 ma jól futott, reggel ha feltölt majd írok fogyit, 270 km körüli távot mentem Haltelek-Győr-Haltelek-Bp-Haltelek szerintem elég magas lesz, pedig 110 tempomat volt pályán este a városba meg 0-1 pedál állás alig volt pár auto. Sok a gyökér az utakon mint mindíg, a városba majdnem nekem jött egy rendőrautó este mikor már haza tartottam, megálltam a zebránál 2 néger srác miatt… [kép] itt szar az út vizes is volt és a zebra előtt van egy súlyterhelt teknő mélyedéses szakasz, annyit láttam csak a tükörbe, hogy csak közeledik csak közeledik és nagyon nyomja a satuféket, tuti ment az abs a skodába… tuti szidtak miért álltam meg, de nem sok kellett a csattanáshoz.
-
Reggie0
félisten
válasz
grizlisandor #290316 üzenetére
Az a betonplacc vajon hol/kie lehet?
-
Gyere csak szépen, Montoya úr is visszaigazolta.
Vilike viszont hallgat.
Én 400-ból, olyan is lett, kell neki vagy 5 méter távolság. Viszont a Mazdat tervezem használni a következő napokban, az max. poros egy kicsit.
Volt eső a sózás után, lemosta az utakat? (Fontos kérdés.) -
válasz
cOxeR #290326 üzenetére
Nagyon jó és hasznos!! Én szeretem, sajnos még teljes áron vettem. A lecsavarozás az előzővel nem ment, pedig arra is 400Nm-es oldást írtak, így a 120-ra húzott csavarokat elméletileg le kellett volna szednie. Csak nyűglődtem vele, de ez profi tényleg. A meghúzást 130-ra állítom be, és csak egy picit kell már a nyomikulccsal rátolnom. Van egy elektromos emelőm még, így együtt a kettő parádés. Hamar végzek a kerékcserékkel.
Talán egy hibája van, b@...ott nagynak találom. Te sem leszel már fiatalabb, köll a segítség! -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #290313 üzenetére
Ma este 600-bol lecsaptam a kosz nagyjat az OMV kuton, hatha eljutok a talira megis. A 7. szazast az eltarhalta tolem egy mandro. Jo dumaja vt es igazabol eleg vt a 3x80 sec mosasi ido. Szep nem lett de ha eleg messzirol nezed vallalhato.
Btw utalok mosni, megint talaltam egy kofelverodest. Holnap lejavitom. Szep nem lesz de annak itt vagyok en...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
grizlisandor #290316 üzenetére
Aki elektromosat vesz, az nem számít igazi BMW-snek.
-
grizlisandor
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pècsimunkás #290309 üzenetére
M60 vagy Bonyhád felé a 6-oson jössz?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Vismajor01 #290307 üzenetére
Sőt...
Szentlőrincről -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #290307 üzenetére
Soroksárra holnap délután megyek IKEÁba mert mint kiderült a bevásárló listáról 1 tétel nincs Budaörsön.
Megveszek mindent akkor Soroksáron.
-
Vismajor01
addikt
válasz
pècsimunkás #290220 üzenetére
Örülök, hogy te pécsről tudsz jönni
Én kérdeztem lehet e Soroksáron mert nem láttam h budaörs bárkinek sokkal jobb lenne, ellenben soroksárra érkezett mástól is szavazat
Választ nem kaptam, nekem így kimarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11