Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Egy ilyen Z4M coupe is pont jó lenne szaladgálósnak [link]
Vicces azért amiket az új bmw-kkel kapcsolatban mondanak összehasonlítás .. driving impressions alatt. -
-v-
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
MunezXBK
nagyúr
Qru, heppi börzdéjtet!
-
nagyúr
Srácok, ha holnap (24-én) is kell országos matrica és utána május 25-én is akkor ez mindenképp szopó ugye? Nem tudom 1 havival megúszni?!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gooool
őstag
válasz tboldi #229071 üzenetére
Igyekszem elkészíteni a portfóliót. Lehetoleg a testvérével közösen.
Az ND-nél ez jelentősen tágasabb, széltében nem túl bő, de egyéb dimenzióban meglepően jó, ugye nincs kardánbox, a kormány minimálisan, de felfelé állítható és a vezetőülés is süllyeszthető(ülőlap hátulja).
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz tboldi #229068 üzenetére
Úgy érzem most sikerült azt megvenni, amire eddigi hobbiautó cserélgetős pályafutásom során mindig is vártam/kerestem.
80 ezer km, klímás, gyári fűthető bőrbelső, gyári hibátlan felniszett, szinten szalon állapot a legtöbb helyen. Egyedi ponyva is járt hozzá, meg egy belga ajándékcsomag (sör, csoki, sajt), mert ott lakott a magyar tulajával eddig.
Ja és Midship Runabout kivitel, szoval Toyota helyett MR logok vannak rajta.fant0mi:
Egy Toyota sosem romlik el. Összetörni meg nem merem, mert drága.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
radi8tor
MODERÁTOR
Küldöm Qru-nak és mindenkinek, aki szereti: [link]
⭐ Stella
-
JSandor
tag
Sziasztok!
Volkswagen golf 7 be App Connectet milyen módon lehet aktiválni ? Szabolcs megyében ismer valaki olyan műhelyet akik foglalkoznak vele ?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mágus2 #229058 üzenetére
Nem biztos: szerintem SK rendszám esetén jó eséllyel nem lesz gond, nem állította meg az ellenőr, így nem derül ki, hogy N1G. A kamera nem azonosítja be (egyértelműen) a kategóriákat, és nem hiszem, hogy lekérdezné a szlovák adatbázist.
Ez csak feltételezés a részemről, nem tudom most megkérdezni.
Hazafelé vennék egy D2-t még ha időben érvényes is a mai D1.
[ Szerkesztve ]
-
-
Snoop-y
veterán
Valoszinuleg cseres lesz a hatso dobom mert kezd kijonni belole a gyapot
Egyik szemem sir masik nevet mert akkor lehet adunk neki egy kis hangot had szolaljon meg az a V8
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
nagyúr
Na, kiganeztam a corsa belso teret, durva volt mar a helyzet. Szerintem tavaly nyar ota nem volt rendesen takaritva az ovimobil. Meg feldurrantottam a nyari kerekeket is, sogor kolcsonadta a Lidl-s akkus kerekkulcsot (parkside), eleg hasznos volt. Bár a rairt nyomatek szerintem full kamu, 3 fokozatban allithato a 130nm-es elso fokozat a 110nm-re huzott kerekcsavarokat nem birta megmozditani. Kozepes fokozaton viszont siman leszedte oket. Rahuzasnal meg a nyomatekkulcs ami 110nm-re volt allitva meg boven tudott huzni az elvileg 130nm-re huzott csavarokon...
-
simonjoe
őstag
Lengyel túra fogyi:
2390km
5,5lJoe
-
Mágus2
Közösségépítő
Urak, az új Toyota Hilux-ra el elég a személyautóhoz való pályamatrica magyarországon? 4 személyes a verda, maximális összsúly 3200kg, de offroad autóként van beírva a forgalmiban.
N1G van a forgalmiban kategóriánál...nekem úgy tűnik, a D2 matrica kell..
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Vismajor01 #229011 üzenetére
SRT-t tudom ajanlani
Csomagtarto szep nagy, jol pakolhato sajat potkereke is befer.
256 a vege 0-100 4,7New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #229036 üzenetére
Nem hinném, jobban megnézve nem egészen ugyanolyanok a matricák, a narancson lévőn az összes szirom pontosan megegyezik, tetszőleges 2 között is ugyanakkora a szög, és van egy csomó szimmetriatengelye, míg a miénken lévő matricáról mindez nem mondható el.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
WagonR gertyacsere kész, kicsit megszenvedtem vele, de miért is menne bármi olyan simán? Sok mindent ki kell szerelni, hogy hozzájuk lehessen férni, ezzel nem is volt gond, ahogy magukkal a gyertyákkal sem, de visszaszerelésnél legalább félórát elcsesztem az egyik hülye helyen lévő, nehezen látható, légszűrőházat rögzítő csavarral, mire megtaláltam a furatot.
És ha már a légszűrőházat is szét kellett berhelni, új betéttel raktam össze, illetve az új pollenszűrőt is beraktam. Az olajcserébe már nem kezdtem bele, eleve későn álltam neki az egésznek, erre már nem jutott idő, de akkor majd holnap. Csak a gyertyákkal akartam kezdeni még az olaj folyását segítő melegítőkör előtt, hogy ne szenvedjek égési sérüléseket.
Apum meg addig kitakarította belülről is az Ypsilont.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rasotamas #229029 üzenetére
A hagyomanyos (hidrodinamikus) valtokat utanozva programoztak igy. Erted lenne egy valto ami magatol nem kuszna, de ez a vevoi elvaras ezert kuszomodot irnak bele. Majd egy kulon elektronikaval az elobbi kuszast blokkoljak, mert meg se kenyelmes ha mindig kuszni akar. Fck logic…
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #229032 üzenetére
Rx400h racionalisabb dontes valoban.
Az X6 felejebb van pozicionalva azert.
#nincsbennetarcsi
-
Vismajor01
addikt
Szeretnem, de racionalitas nem engedi h fullra azt mondjam h mehet a dolog.
Ezert berlek ki egy RX400h-t mert egyreszt sokkal olcsobb mareszt sokkal racionalisabb dontes mint a bmw. Legyen az x6 vagy GT.
Amugy a motor ugyanaz x6ban kint a GTben, de x6nak megis dragabb a fenntartasa?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
veterán
válasz tboy93 #228994 üzenetére
Hamár auto hold: Nekem van a DSG6-hoz. Azt vettem észre, hogy mikor az auto hold tartja, más a hangja D-ben, mintha kiveszem N-be. Illetve kb 1 decivel többet is eszik.
Nem tudom, hogy csak azért, mert megemeli a hidraulikanyomást a váltóban, vagy csak előre beváltja a sebességet, de ha folyamatosan csúsztatni próbálja a kuplungot az kurvagáz lenne.
Most komolyan nem volt annyi eszük, hogy amíg nem érek a gázhoz rendesen kivegye üresbe? Ehelyt koptatja?
Persze kikapcsolt auto holdnál is ugyan ez D-ben ha a féken állok.
Az is gáz hogy nyomok egy féket dugóban, és olyan 2-5 km/h-nál elengedem hadd guruljon még kicsit, minek kezdi el hajtani? Majd ha hajtást akarok nyomom a gázt. És a coasting sem segít ezen, az csak arra van, hogy ha elengedem a gázt üresbe teszi, de fékre vissza.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Qru
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
A Hunyadiban is van. Azt nem csípem benne, hogy kb fél perc múlva próbálkozik kevesebb fékerővel, picit visszább veszi a féket, és mivel D-ben van, elkezdene kúszni. Tán egy pár millit sikerül is, ekkor ugye "nyekereg", aztán mivel mozdulást észlel, megint ráfog jobban a fékre. Játszik.
-
fant0mi
őstag
válasz szabonagyur #229002 üzenetére
Szép... Itt a nyugati végeken azért ennyire nem volt moslék.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #229002 üzenetére
Fogjuk rá.
-
bandus
veterán
válasz Vismajor01 #229011 üzenetére
ezt szerintem kényelmesen tudja egy x3-q5 kategória is. vagy ez kicsi lenne?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Vismajor01
addikt
válasz MunezXBK #229010 üzenetére
Én magamnak+család keresek vmi krúzolós autót amivel lehet kényelmesen messze menni és sokat lehet belepakolni és a lábát is szedi.
Most kibérlek egy Lexus rx400h-t h megnézzem tud e nyerni a racionalitás, ha nem akkor megyek nézni 5-ös GT-t meg X6-ost
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Vismajor01 #229009 üzenetére
Teljesen értelmetlen kategória, főleg egy 50 kilós nőnek.
Mondjuk a csomagtartó akkora, hogy befér a TT.
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
- Siemens Porsche Design kávé és teafőző eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest