Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz brumi1024 #231791 üzenetére
A tárolási matricát gyakrabban rajta hagyják, egy papír alapú esetén el is hiszem, hogy nem jön le.
@The World's Largest Tyre Sticker Ball -
félisten
-
MrSealRD
veterán
-
brumi1024
veterán
Koltoi kerdes: vajon hogy lehet rajtafelejteni az osszes (felszerelt) gumi futofeluleten a tipusmatricat?
-
kisza25
félisten
válasz focvis #231787 üzenetére
A motorházon van kb 20-30, a fekete szín miatt le sem tudom fotózni rendesen, mondjuk cserébe nem annyira látszik. A tetején is van kb 20 az ajtókon 5-6, az A oszlop ahogy megy hátra végig, 2-3 mindkét oldalon
A kárigényt benyújtottam, most várok, pontosabban megy rá gumi, aztán megyek haverhoz árajanlatért.
Még jó, hogy most költöttem rá 200eFt-ot (gumik, szerviz, könyöklő)🥴[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
barnam_
nagyúr
Tegnap végre megkaptam a forgalmit a Mercihez a kereskedőtől, ha minden jól megy jövő héten már hozhatom az autót
Casco-t kötni fogok rá mindenképp, már csak a jégkár miatt is, de a LED-es fényszórók miatt valószínűleg egy sima koccanásnál is visszajön a biztosítás ára. -
gaborn1
tag
válasz Puma K #231784 üzenetére
Egyszer kipróbálnék egy ilyet, de csak ha nem nekem kell tankolni. 2 óra városi krúzolással elégetném a havi benzinemet.
szerk: kisza25: mikor nagybátyámék 1 éves yarisát verte a jég, a teteje és a motorháztető lett huplis, nekik 400k körül mondtak, 50k casco önrésszel lett csináltatva.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz radi8tor #231774 üzenetére
Van rá, de 10/100-as, mibe fájhat ennek a javítása? Telibefény a tetejére, a motorháztető az cserés?
És az ajtók?
Gyári fény van rajta körben
Nem tudom megszámolni a huplikat
Szerintem a motorháztető kuka, vagy telibe fény, meg a teteje is, az ajtón talán ki lehet húzni a horpadasokat
Köszi srácok
Ma kerül rá az új gumi, remeg a szemem alja, mint az ősmókusnak
Du elmegyek egy fényező haverhoz mondjon rá egy árat, hogy a casco ne húzzon le[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
10 millió forintból egy új Suzuki Vitarát vagy egy V12-es régi 7-es BMW-t venne?
#csakisapnv
"... mozgatásáról egy 6 literes V12-es szívó benzinmotor gondoskodik, mely egy hatfokozatú automata váltón keresztül juttatja el 445 lóerős teljesítményét és 600 Nm-es nyomatékát a hátsó kerekekre."
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz focvis #231782 üzenetére
BTW a Fiatra kötöttem vihar- és jégkárbiztosítást a GFB mellé. A Golfra majd évfordulókor tudok.
9 nap kihagyás után ma a Golffal jöttem dolgozni, a hétvégén is ezt használom majd. Beülve teherautós az üléspozíció de krvára megy. És iszonyat tágas, a kuplung már a sebességváltás gondolatától "beesik".
-
macilaci78
nagyúr
válasz Reggie0 #231778 üzenetére
Nekem nincs bajom a városi tömegközlekedéssel, csúcsidőben akár gyorsabb is lehet kabáttól kabátig, mint autóval. De egy akkora város, amelyik már értelmezhető tömegközlekedéssel szolgál, ott van annyi lakos és autó, hogy legyen csúcsforgalom és dugó.
Budapesten azért divat biciklizni, mert így igyekeznek elkerülni az autósok dugóit, illetve a tömegközlekedés fertőjét. Battonyán pedig azért, mert olyan mértékű munkanélküliség és szegénység van kis távok, hogy akinek van autója, az se mind használja helyben. Aki pedig megengedheti magának az igényeit, az elmegy megyén belül másik városba a dolgait intézni.
Édesanyámmal beszéltük a napokban, hogy nekem kocsival ez a 9,6 km kb 40 perc, vagyis egy 15 km/h átlagot autózok. Ezt egy edzésben lévő futó simán hozza. A másik irányból 40 perc alatt Battonyáról elérhető Orosháza, Békéscsaba, Gyula és az utakon voltaképp nyáron a mezőgazdasági gépeket kell kerülgetni, télen a hófúvások okozhatnak lassabb haladást, de ez utóbbi egyre ritkább.EGyik kollégám Fótról jár be kocsival az újpesti telephelyre, a másik Kajászóról az újbudaiba. Szerintem ha helyet kéne cseréljenek, mindkettő felmondana inkább.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Reggie0
félisten
válasz macilaci78 #231754 üzenetére
Valoszinuleg battonya nem vonz be kozel 1 millio autot az agglomeraciojabol.
-
pit stop
addikt
Sok autó van Pesten de ahol dolgozom nyáron már nincs hely a bicikli tárolóban, és ez sok cégnél van így. 5-10 évek ezelőtthöz képest össze se lehet hasonlítani mennyien bringaznak.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
kisza25
félisten
Volt baj a környéken, én is jókor mentem Kaposvarra
-
adp
őstag
azért napi több milliószor használják a bkv-t
-
simonjoe
őstag
válasz macilaci78 #231758 üzenetére
Nem megy már Mezőhegyesről?? Valamikor volt ott csajom Battonyán, nem is olyan régen, csak a nyolcvanas évek elején.
[ Szerkesztve ]
Joe
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #231756 üzenetére
Ird meg Pinter Sanyanak, hatha lesz belole vmi.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
Ja, ki sem mertem szállni
Van videó is, de nem beszélek benne szépen
Amúgy van casco, de akkor sem örülnék neki, ha nyoma lenne, itthon nézegettem, talán megúsztam, de nagyon koszos, nem látom rendesen, majd holnap lemosom és kiderül. Öröm az ürömben, hogy nem a tipoval voltam[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
válasz szabonagyur #231750 üzenetére
Műanyag? Csípőfogóval megkezded, aztán lefejted.
-
félisten
Szelepsapkát nem tudom letekerni sehogy, mit lehet vele kezdeni? Kb csak forog a helyén.
-
simonjoe
őstag
Szerintetek mi az oka annak, h műszaki vizsgán nem reagálnak a visszatekert órára??
[link]
2017-ben 230k km, majd két évig hátrafele ment a tulaj, mert 19-ben már csak 195K km lett.
NEM ÉRTEM!!!Joe
-
tboldi
nagyúr
válasz grizlisandor #231729 üzenetére
Ideje lenne nekem is bejelentkeznem.
Bár itt, a vidéki kisvárosban remélem, nem olyan durva a helyzet. Főleg, hogy a lakosság fele Ausztriába jár, külföldre meg eddig is kellett a műszaki. 🤔
tboy93: Jún. 30.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz grizlisandor #231729 üzenetére
Lassan lejár a covid műszaki nem? Gondolom amiatt vannak tele.
-
grizlisandor
veterán
Fene se érti ezeket a vizsgapontokat.
Első évben leműszakizott a kocsi a ledes tolatóizzóval, 2 éve már nem, akkor kicserélték benne. Ma hoztam el, mert átnézték, hogy vizsgára ne legyen benne a ledes izzó.
Meg találtak hibának egy jobb első lengőkar hátsó szilentjét, megyek is érdeklődni a VAG topikba.Időpontot műszakira meg 3 hétre kaptam, előttem lapozgatta a naptárat, tele volt írva...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #231720 üzenetére
Kiával, Hyundai-al és Toyotával padlást lehetne rekeszteni.
De itt most nem az autó gyártási ideje volt a téma, hanem január 1-el megszűnt a Kavosz kamattámogatás a lízingre. Persze előre bejelentés nélkül, így a január közepére szóló időpontomat a hajamra kenhettem.
Újat kalkuláltak másik konstrukcióval - persze rosszabb THM-el mert 1 hónap alatt MNB is kamatot emelt. Ez van, nem ettől megy csődbe a világ.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-v-
addikt
-
nagyúr
válasz macilaci78 #231720 üzenetére
Egy városban, ahol van tömegközlekedés, ott kicsit könnyebb a "leszokás" az autóról. Persze életvitel/munkahely kérdése is egyben.
Falun meg...
(Én is keresem az alternatívát /e-roller, e-bicikli az esetleges kiváltáshoz, de hát sajnos elég necces... munkába gyalog 2:20; busszal 1,5 óra; autóval 13perc; biciklivel próbálkoztam, az is kb. 1 óra. Nem beszélve a flexibilitásról, kiszámíthatatlanságról, gyerekek ide-oda hurcolásától.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #231703 üzenetére
Apám kb év elején kezdte intézni, március elején még Szegeden néztünk meg egy Opel Combot, rá egy hétre mondta rá az Áment egy Toyota Proace-ra, tegnap vette át a már márciusban is a telepen álló autót.
Btw: van műanyag kannám, kiöntőset vettem, de csak 3 literes. A benzinárstop nem érdekel, robogóm van, amit az éves BKV bérlet mellett nem kötelező használnom. A gázolaj ára már jobban érdekel. Évi kb 4k km-re le tudom vinni az autóhasználatot, ha csak a vidéki utakra koncentrálok, nem külföldre megyünk nyaralni és a nagybevásárlást házhoz rendelem. Bár már most is ott tartunk, hogy egy Auchan házhoz szállítási díj rentábilis az autóhoz képest.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tboldi
nagyúr
Én a Hufbauban (hol máshol? ) vettem egy fasza Yato tölcsért 800 Ft-ért letekerhető hosszabbítócsővel, elég vastag és mindenálló is. [kép]
Bár én a Lancia olajcseréjéhez szántam, mert a régi tölcsérem nem fér el a zárhídtól, és kerítenem kellett egy kisebbet, amit a nagy alá dughattam (tölcsérception). Nagyon kellett figyelni az öntésre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #231707 üzenetére
Az mas muanyag de nekem ami van Tesco-s arra ra volt irva, hogy huzamosabb ideig tarolasra nem alkalmas.
Jah es kikerem magamnak, Bubi-ban meg fem a benzintank (nem is ertem miert :S).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz stickermajom #231711 üzenetére
Az nem az, de fentebb focvis pet palackot említett sztem.
-
8th
addikt
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
molnarpeter
nagyúr
Olajos kannák (ami UN) jellemzően üzemanyagra is jók, népi megfigyelés = abban hordjuk traktorba a gázolajat
-
nagyúr
A pet palack és a benzintank más műanyagból van. A benzin a pet palackot szépen lassan oldja, igen.
-
nagyúr
2.0 Accord heti fogyi: BC 7,6L
Meglepő, hogy egy kicsit vosszafogva a jobb lábamat milyen jól tud ez fogyasztani. (Atlagom 9 felett van)
Szszm - BP XI ker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest