Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #229397 üzenetére
Extra volt, akkor biztos. Ahogyan most a front kamera egyes gyártóknál.
⭐ Stella
-
aero.
veterán
válasz Vismajor01 #229397 üzenetére
Persze, meg csak a navisokban volt opció. Sokan be se jelölik. Csak elintézik mekafullal.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Létezik hogy 2010-2013 volvo xc90be nem raktak tolatókamerát?
Nem látom leirásokban, ha bejelölöm akkor kb 2-t ad ki.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #229386 üzenetére
Ha a fenntartasara is lesz love, miert ne?! Ha az tetszik, en pont letojnam ki mit gondol.
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
válasz Vismajor01 #229370 üzenetére
azért szerintem attól nem kell tartanod, hogy az általad 6 millióban meghatározott keretbe beleférő ~12 éves x6-ok miatt sznob maffiózónak nézne bárki is, emiatt nyugodtan vedd meg, ha ez tetszik
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
grizlisandor
veterán
válasz MunezXBK #229369 üzenetére
Piros is elbírna hátul egy kis nyomtávszélesítést, de nem tetszett mikor mondták, hogy utána mehetek futóművet állítatni.
Más:
Fent a keret nélküli rendszámtábla tartó, kép nincs, mert retkes a kocsi.
De tényleg, hiába mostam meg kedden. Nem a új mosóba mentem, hanem a régi mosóba. Meg is bántam és csak felnit fogok mosni járni ide cserék után, mert se sampon, se nyomás nincs már a vízben.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #229379 üzenetére
Igazabol nem 1:1-ben azonosak, a freeware Toyota licensz alapjan keszult de a motor es a valto picit mas.
Nalunk is csak akkor lehet menni egy hangosabbat (csapatosabban nem, mert tarcsi nincs) ha nem jon velem a fehernep.
Mk1 rx400h randa valoban, meg a fl utani is. Az mk2 az mar emeszthetoen semmilyen formatervu.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #229379 üzenetére
El kell menni egy szalonba megnézni, amúgy szerintem kellően nagy családi autónak is egy újabb Rav4, haver is annak használta 4 évig minden probléma nélkül. (és ez még csak nem is a legújabb gen volt). Ha épeszű árban lenne, akár nekem is szóba jöhetett volna egy PHEV, bár Anti rendesen lefikázta, hogy a futómű nem erre a tömegre készült...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Vismajor01
addikt
Jah nem is akarok gyorsan kanyarodni. Kicsit lendületesen veszek egy kanyart és már kapom az ivet a jobbegyről hogy mit huligánkodok. Egyenes vonalban viszont lehet gyorsan menni azt nem bánja.
Gondolkodom én is a RAV4en csak nem tudom, hogy elég nagy e, olyan Q5 méretnek tűnik.
6.1ért van most fent egy hahun, megkivántam. Highlanderből csak a régire futja, bár az meg v6 Rx400h meg csúnya kivülbelül.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Beszalni kenyelmesebb, kollega Kia Sportage-ben ultem es kenyelmes. Kanyarodni nem lehet vele gyorsan de nem is arra valo.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na ja, én is a hajtáslánc miatt vettem. 2,5 l szívó benya + villany.
⭐ Stella
-
MunezXBK
nagyúr
Életemben soha nem vennék SUV-ot.
-
Vismajor01
addikt
Én pont utálom, hogy divat. Nem vehetek jószivvel BMW X6-ot hogy ne nézzenek sznob maffiózónak. Pedig tetszik és egyáltalán nem azért mert BMW vagy amit "képvisel", annak ellenére.
Én nem lakom hegyen, azért kell magasabb autó mert kényelmesebb be és kiszállni, berakni a gyereket, be és kipakolni a csomagtartóból ami nagyobb is mint átlagautó. Hosszabb rugóutak, kényelmesebb utazás. Pont azért akarok SUV-ot amiért emeltetett virágládákat: Lustaság+öreg is leszek egyszer
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #229362 üzenetére
Lehet, hogy mégsem, megnéztem a kiállítók listáját, többnyire nem autógyártók/márkaképviseletek/kereskedések.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha július 1 a biztosítás évfordulója, akkor május 1 és június 1 között lehet átszerződni máshoz?
Jó lenne most már szabadulni ettől, folyton elfelejtek újra kalkulálni.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
gergo5991, Mágus2, vagy bárki, aki járatos Szlovákiában!
A hétvégén mennénk apummal Pozsonyba, az autószalonra. Jól értelmezem, hogy jelen állás szerint nem kell semmi a beutazáshoz, valamint se kötelező maszkviselés, se létszámkorlátozás nincs már az efféle rendezvényeken?
-
bandus
veterán
-
Puma K
nagyúr
válasz bandus #229349 üzenetére
Nem tudom hogy az ország mely területén készült a kép, de Budapesten a parkolási bírságot -ahogy én láttam eddig- piros zacskóba teszik az autóra. Ezzel a színnel is jelezvén, hogy az adott sofőr valami szabálytalanságot követett el.
Abban a zöld zacskóban inkább más lehet.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz Vismajor01 #229336 üzenetére
Lehet picit "driftelni" a D6-tal, tisztán elektromos módban.
Hozzávalók: ESP sportban, téli taknyos aszfalt, hirtelen gáz de csak annyira hogy ne induljon be a dízelmotor. Mindig igyekeztem így befordulni az utcánkba (emelkedő + éles kanyar egyszerre). -
macilaci78
nagyúr
válasz Puma K #229346 üzenetére
Békés megyében sokszor mentem földúton siheder koromban, gazdálkodunk. Épp elállt az eső, nézzük meg, mennyi esett. 80 mm... Platós Wartburg, Lada Samara, Tata platós kisteherautó. Battonya belterületén is sok földút volt akár murva nélkül, nagybátyáméknál a mai napig. Kint hagyjuk a köves útnál a kocsit, na nem azért, mert olyan hülyék vagyunk, hogy elakadnánk (másnak sikerült), hanem hogy ne kenjük össze a kocsit.
Persze ez az Alföld. Barátom Zalában lakik, fűrésztelepen, erdőgazdálkodással foglalkozik. Neki meg ott a Ranger, ő sem bohóckodik SUV-okkal.
Meglátásom szerint ahol egy SUV még magabiztosan elmegy, ott egy kicsit is értő sofőr egy bármilyen nem ültetett személyautóval el tud menni baj nélkül, legyen az első kerekes, hátsókerekes. Persze a mai divatirányzat szerint már a technológiával váltjuk ki a vezetési tudást, képességet, készséget, ezért sokan nem tudnak parkolni, vagy épp nem veszik észre a piros lámpát, vagy a pirosnál álló kocsisort...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Puma K
nagyúr
válasz Vismajor01 #229344 üzenetére
Akinek van telke és nem akar Nivával vagy Jimny-vel kimenni az szokásosnál sárosabb terepre és esetleg némi hasmagasság is szükséges annak jó választás lehet egy SUV. Oda meg nem mindegy melyiket veszi.
Vagy aki hegyen-emelkedősebb-lejtősebb helyen lakik annak nem mindegy hogy fel-le tud-e menni az autója az adott terepen vagy sem.
De sajnos tudjuk, hogy a SUV vásárlók nagyrésze csak anyatankként vagy bevásárlókocsiként használja ezeket a kategóriájú-méretű autókat...
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
[kép] hehe, felirat a rendszam kereten
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Puma K
nagyúr
Best SUVs off-road: Top 12 medium SUVs compared - some fail to make it!
Remélem a gumikból azért sikerült olyanokkal felszerelni az autókat amik nem "pályanapokra" valók
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
válasz macilaci78 #229330 üzenetére
Ezt két napja egy Opel mokka szerűség is eljátszotta az 51/510 út kereszteződésénél. A biztonság kedvéért távolabb általam meg mögötte.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Puma K
nagyúr
válasz Peter.70 #229333 üzenetére
Írták mások is a videóval kapcsolatban, hogy meglehet nem a drift nem tetszett a rendőröknek (esőben hátsókerekes autóval ami erős könnyen előfordul... az enyém ugyan nem egy erőgép a 170le/210nm képességeivel, de szoktam látni a kipörgésgátlót villogni ilyen taknyos időben egy-egy kanyarodásnál), hanem helyismeret szerint az X3/5 terepjáró mehetett át a piroson abban a kereszteződésben.
Az hogy melyiket szedték ki az nem derül ki a videóból.
-
Peter.70
addikt
válasz Vismajor01 #229332 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #229330 üzenetére
ilyet már én is csináltam, kiengedtem egy autót jobbról ezért tolattam kicsit, majd zöldnél csak simán elindultam. Persze lassan és egyből feltünt hogy nem jó irányba megyek, de azért legurult pár borsó a hátamon hogy mivan ha teligázzal indulok (Ami elég hülyeség mert lámpa után egyből 90 fok kanyar)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz F_Zolee #229329 üzenetére
Mai történet, Mogyoródiról a Hungáriára a Kerepesi irányába kanyarodó sáv, kevés autót enged a lámpa, a szemből egyidőben jövők sem kedveznek a balra kanyarodóknak. A lényeg, hogy egy újabb Golf hátratolatott, hogy ne a zebrán parkoljon. Nyomja a féket, világít a tolatólámpa. Én messze a vonal előtt állok mögötte, de a biztonság kedvéért hátrébb csorgok, amennyire lehet.
Jön a zöld, hősünk lelép a fékről, beletapos a gázba és indul. Hátra, felém.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
F_Zolee
veterán
Tegnap egy kereszteződésnél vicces volt, hogy egy kivénhedt focus kombi kikanyarodva fekete füstöt okádott majd a főúton meg a parkolóból iszkolt ki elé egy prius ami meg kék füstöt okádott. Már csak egy vizet fogyasztó hiányott volna a vonatból.
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #229327 üzenetére
Nemtom, csak a WagonR-ünk utániakat ismerem, kivéve a Jimny-t.
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #229321 üzenetére
Főként Fiat, de 1.6-os motorok jöttek a PSA-tól is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
veterán
válasz tboldi #229314 üzenetére
Igen, a konkurens cégnél dolgozó mérnök és egy ottani marketinges egybehangzóan azt mondta, hogy ezek gyorsabban öregednek a prémium márkák közül. Ehhez tették hozzá, hogy időnként mindenkinek becsúszik egy rossz széria, stb.
Ez egy privát beszélgetés keretében történt, ismerősöm ismerősei, ezért nem hiszem, hogy marketing bullshitet nyomtak az arcomba.Mindettől függetlenül számomra továbbra is a Michelin a király. Ha esetleg Hankook S1 evo3-at veszek, akkor azt a patrióta hitvallással magyarázom majd, vagy a fillérszexuálással. Esetleg azzal, hogy a Laptimingon is dicsérték - miszerint alig marad el a PS4-től.
Szerk: Főleg a gumi oldalának a repedezésére irányult a kérdésem, nem a futófelület felkeményedésére, de a kettő azért összefügg valahol.
Szerettem volna megkérdezni az üveges cégtől, hogy tényleg könnyebben törnek / repkednek a mai üvegek mint a 20 évvel ezelőttiek, azonban nem volt rá lehetőségem. 🤷♂️
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
-
veterán
válasz stickermajom #229305 üzenetére
Úgy bizony.
Én is azt mondtam magamban, hogy nem (volt) hiábavaló a 76-oson a kanyarokat fékezés helyett inkább kicsit csúszóra venni - akár szárazon, akár vizesen. (Persze ha van hely, és nem jönnek szembe!)
Legutóbb 10 éve jártam a tököli tanpályán, pár évvel előtte a Hungaroringin.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #229301 üzenetére
Az ES vizes nagyon sz@r, ezt bizton allithatom.
#nincsbennetarcsi
-
-
veterán
válasz Tsebacsi #229296 üzenetére
Leginkább az AMG GT kéne, méginkább az ára. 72 (hetvenkettő)
radi8tor: Szakmai rendezvény volt, az üvegjavítás egy kiselőadás keretében hangzott el. A gumi témáról egy gumiipari mérnököt kérdeztem, aki - meglepő módon - nem a Michelin vagy Bridgestone munkatársa.
simonjoe: Bakker, nem volt a fejemben, de újfent köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
- Siemens Porsche Design kávé és teafőző eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest