Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz LordAxwell #34400 üzenetére
Á már ennyi elég még pár Real R. csináltam, meg amit mondtál, eszméletlen a különbség mintha más játék lenne, mindjárt összerakom....
-
LordAxwell
senior tag
Rendben, kíváncsian várom.
Van itt olyan amúgy aki nagyba tolja a real racing 3-at? game centerben felvehetnénk egymást!?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Ragnar95
félisten
válasz LordAxwell #34402 üzenetére
iPhone alkalmazások topikban mindennapos téma az RR3 és találsz ott pár Gamecenter ID-t is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz LordAxwell #34402 üzenetére
-
rbence
senior tag
Gépen olvastam a szifon.com-on, hogy az iOS 7-ben alapból benne lesz a root jogosultság, akartalak már kérdezni titeket, hogy ki mit tud erről, most néztem a mobilos oldalukat, ott virít mellette, hogy ápr. 1 a cikk dátuma...
Pedig annyira szépen, hihetően írták meg, ráadásul ha azt nézzük, hogy mennyi mindent nyúlt az apple a cydia store-ból,a jailbreakkel is megtehetnék...[ Szerkesztve ]
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
veterán
Mi a teendő , ha elveszti az ember az iphone-ját? Addig meg van hogy beszólok a szolgáltatómnak, és letiltatom az előfizumat, de utána?
3njoy the Lif3
-
golya32
senior tag
Reggelig fent volt a teló töltőn még mindig csak az almáig jut utána bejön az akku töltés jel majd kikapcsol.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
veterán
jah, nem-nem hagytam el , csak kíváncsi voltam , van-e valami , amit jó ha tudok
Kommy: OKÉ persze be lehet menni a rendőrségre is , de szerintem az is kb halottnak a csók szindróma...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Qru
MODERÁTOR
Kb esélytelen megtalálni egy plázában. Mert azon belül bárhol lehet a mélygarázstól a padlásig. Vagy az is lehet, hogy a valóságban nincs is már ott ahol jelzi. Eég ha flight módba rakja vagy kiveszi a kártyát, ha nincs gsm hálózat nem tudja elküldeni a teló pozícióját, ilyenkor az utolsó ismert helyet mutatja.
Szvsz veszett fejsze nyele.mod:
Nekem az SGS-em lopták el a C-k a körúton. Gyorsan letiltattam a kártyám és megváltoztattam a FB és gmail jelszavam. Ennyit tudsz tenni kb. A többi felesleges, mert kijátszható (tiltás, gps tracking, jelkódzár, stb)
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Az-X
őstag
Udv,
USB-n keresztul meg tudom osztani a netet itunes nelkul egy iphone 4-gyel?
:)
-
imotep03
tag
Hello,
Van megoldás már az ios 6 bug-ra, ha lezárom a képernyöt akkor a wifi jel el tünik meg nem is nagyon jönnek át a dolgok (mail, facebook stb) -
kenny123
addikt
Facebook appban, illetve messengerben ha ki szeretnem gyomlalni a notification soundot, hol kell keresgelnem ifile-ban?
yo
-
Greg-77
aktív tag
Tisztelt fórumtagok! A kedeves feleségem rendezgette az üzeneteit és véletlenül(nem tudom hogyan) kitörölte az egész eddigi velem történő üzenetváltásokat (iMessage) a kérdésem az lenne, hogy ez vissza nyerhető valahonnan, valahogyan?
-
Greg-77
aktív tag
Köszi mindenkinek! Akkor majd megnézem hátha!
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy döntöttem eladom az 4S-t, túl jó ez nekem, na meg mivel hajszál-karcmentes megörülnék ha szétbasznám...
-
B-L-A-C-K
titán
Esküszöm ha lenne rajta legalább 1 karc a simát adnám el mert nem kenyérre kell a pénz, de amúgy is tisztaság mániás vagyok, és törölgetem állandóan, szóval ha megkarcolnám nagyon fájna...i4-en meg ugye vannak hajszálkarcok azt nem babusgatom.
Amúgy nem ócóé adom, vagyis reális áron, ha valakinek kell egy makulátlan darab megveszi, ha meg nem megy el direkt leejtem megkarcolom és megtartom, azaz nem foglalkozok utána a babusgatásával...
-
LordAxwell
senior tag
válasz B-L-A-C-K #34446 üzenetére
De ha van rajta elől/hátul fólia akkor hogy karcolnád már meg?...
Nekem 2 évig volt iPhone 4-em és nem lett rajta egyetlen 1 karc sem oldalt sem...Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest