Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Hali!
Szifon 4 tud fekvő qwerty billentyűzetet? Ha igen hol tudom beállítani? Mailt jobb szeretek úgy gépelni.
Most álltam át droidról...#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #24659 üzenetére
80k volt, gyárilag független darab 4 16GB fekete. Ebben az árban benne volt 2 db tok (egy műanyag meg egy bőr). 1 éves, karc mentes, fóliás. Nagyon jó állapotban van, csak ugye már nem garis...
A 4 S 32GB (fekete) az meg 120k lett volna. Ugyanúgy gyárilag független, fóliásan, tokkal, 1 éves, non garos. Az kicsit viseltesebb volt (oldalt az alu borítás volt csak picit karcos). De mire odaértem az eladóhoz (kb 1 órával később) már a 4 S 32GB is elkelt. Korrekt ár szvsz, nem is csoda hogy ilyen gyorsan elkelt.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Most álltam át iOS-ra droidról. Az lenne a kérdésem, hogy ha külföldre megyek akkor roamingolásánál ez az OS is tiltja élből az adatforgalmat vagy kell vmit ügyködni hozzá?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szentkuti11 #24712 üzenetére
Köszi.
Biztos lesz még pár tök hasonlóan banális kérdésem még...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szekfizsolt #26490 üzenetére
Pedig nem lesz 3G ott neki, mert kikapcsolta. Olvasd el a hsz-ét még egyszer...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szekfizsolt #26492 üzenetére
Most vettem én is 4-et de nekem nem volt ilyen gondom. Előttem Vodás kártya volt benne én meg a Telenyomoronál vagyok.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz #33846528 #27033 üzenetére
Nálam működik, most is kaptam push üzit, hogy rámírtak fb-on.
Mr. Teddy: Hidd el később nem fogod annyival többért eladni mint a mostani árkülönbözet. Ha csak azt veszem, hogy év 5-6%-al inflálódik a forint, már lehetetlen visszahoznod a mostani 40k-s különbséget. Ár/érték mutatója jobb a 4-nek mint a 4S-nek jelenleg (is).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz #33846528 #27037 üzenetére
Akkor lehet a szolgáltatód szórakozik... Telenyomornál minden ok.
Mr. Teddy: Kb annyi, nem egész 40k a különbség. Használtakat néztem, 80k volt a 16GB-os 4 a 4S 32GB-os lett volna 120k. Mind a kettő non garis de gyárilag független (fekete), igaz a 4S-en nem volt fólia (a 4-en igen) és karcosabb/kopottasabb volt a 4S... és a 4-hez ennyiért adott a csóka két tokot is (4S-hez nem adott volna).
Amire én használom a 4 is bőven sok.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Tudok linkleni vmi rövid összefoglalót az új 6.1-ről? Mik az új feature-ök, előnyök, hátrányok, stb. Lehet angol is... Köszi!
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz sirszevenap #27226 üzenetére
Ok, köszi. Már ezt is tudom.
Kicsirics77: Hmm, akkor lehet este felfrissítem, de ha romlana az akku idő akkor nem, mert őszintén: érdemi javítás nincs benne (4-re legalábbis).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz skidrowkill #27289 üzenetére
Ne erőltesd, a telódat is kinyírja a végén... Remélem legalább nem adtál érte sok Jüan-t.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Befrissítettem én is a 4-emet, meglátjuk az újjal is hozza-e a 2 napos üzemidőt mint eddig.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Totál kezdő sziofonos vok, nem megkövezni, de: a telefonon lévő zenéket hogy tudodm letörölni?
Használatan vettem a telót és van rajta pár zeneszám ami nekem nem kéne de a telóról simán nem tudtam törölni...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bull84ghia #27943 üzenetére
Az ok, meg van. Mi a következő lépés?
mod:
Ott a lista, hogy mik vannak a telón de hogy törlöm? Del-re nem csinál semmit. Ha van vmi leírás az is jó...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #28131 üzenetére
Nem normális, én is így használom kb és lazán hozza a 2 napot egy töltéssel. Am lehet nincs rendes 3G-s térerő akor az eléggé szívja az akksit de akkor sem kéne ilyen gyorsan merülnie sztem.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #28135 üzenetére
2 nap után van olyan 25-30%-on. Bár most látom neked 4S-ed van nekem sima 4, szóval akkor ez én eredményem neked nem mérvadó.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Hogy csinálok screenshot-ot? Múltkor írtátok de elfelejtettem...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Igazából ami sokat hoz sztem, hogy nincs mail szinkronizáció egyáltalán, levettem a kijelző fényerejét is, és nem is játszom rajta egy percet sem. Szóval tényleg csak alap dolgokra használom (hírolvasás, kevés FB, pár üzenet és pár rövid hívás).
És ugye ebben még csak 1 magos proci van...#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Használtan vettem, és a srác akitől vettem nem törölt mindent, mert van pár szoft amit megvett azokat hagyta rajta nekem.
JB nem volt és nem is lesz rajta.Fb üzenetek, meg a hirolvasók rendkívüli hírei de azok ritkán jeleznek, meg reggelente a NYT frissítéseket lehúzza (azt wifiről ugyan). De pl mail szinkronizáció ki van lőve, ha kíváncsi vok ráfrissítek (mailt nem nagyon kapok így felesleges lenne a félóránként push-olás).
To all:
Kidobott vmi frissítést ami naptárral kapcsolatos. Ez pontosan mit is okoz?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Az létezik, hogy mióta az 6.1.3 fennt van gyorsabban merül az akksim? Nem rémhírketésként de nekem nagyon úgytűnik...
Downgradelni nem lehet?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Igen sima 4-el tolom. Kösz, ránézek erre.
Más:
A gps tracking az hogy működik? Külföldön voltam le volt tiltva az adat roaming mégis látták itthon merre kolbászolok. Igaz wifi-re feljelentkeztem pl a szállodban. Ilynkor állandóan látnak vagy csak a ha wifi-re felmegyek?
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest