Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Köszi a tippeket, holnap nyomok egy restoret meglátjuk mi lesz!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
DanielK
addikt
válasz icecave #2648 üzenetére
Néztem changelogot, de nem láttam volna, hogy a hívás részt javították volna...
Akinek vodafone-os kártyája van és thetheringet akar, az a beállításokban írjon standardnet.vodafone.net-et az internet.vodafone.net helyett. És pár másodperc után megjelenik a menü. De felhívom a figyelmet, hogy olvassátok el a július 1-től érvénybe lépő ászf-t. Nálam pl írták, hogy nem használhatom a csomagot thetheringre. Szóval oda kell figyelni. Én emiatt át is írtam internet.vodafone.net-re, nehogy véletlenül is megosszam.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #2655 üzenetére
Gondolom azért csak tudják valahonnan. Ha más nem a szerverekből, hiszen alapértelmezetten az internet.vodafone.net van beállítva. Ha átállítod, azt látják. Nem mentem utána, de írták.
Szó szerint az új ászfből:
Az Internet alapú hangátvitel (VoIP) Vodafone Martix 1,
Vodafone Matrix 2, Vodafone Matrix 3, Vodafone Matrix 4 tarifacsomagokkal nem engedélyezett.
A Vodafone Matrix tarifacsomagok esetén a Tethering szolgáltatás igénybevétele nem engedélyezett. A Vodafone fenntartja
magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozhatja, vagy megszűntetheti a szolgáltatást, amennyiben a
szolgáltatáson keresztül Tethering használatára kerül sor. Tethering szolgáltatás: a számítógép, illetve más internet
eléréssel nem rendelkező eszköz (pl. mobiltelefon, táblagép (tablet), netbbook, PDA) csatlakoztatása az internethez egy
más internetezésre alkalmas készülék (pl. mobiltelefon, táblagép (tablet), netbbook, számítógép, PDA) segítségével. -
bobooo
addikt
Restore közben az iTunes már 2x is kapcsolat túllépési hibával megszakadt. egyedi hiba vagy mi a teendő ilyenkor ?
-
megema
őstag
iOS 6 bétát fel lehet tenni még mindig fejlesztők általi beregisztrálás nélkül? Hogy érdemes? Shift+Update Béta 1 -> OTA Béta 2? Ha jelenleg hacktiválva van a készülék (régi 3GS-em, normál méretű T-s SIM hiányában), ez gondot jelent?
(#2665): Pedig kipróbáltam volna... 4S-en mondjuk semmiképp.
Más: GameCenter-ben nem vettétek észre, hogy kevesebb pontot ír a pontok szerint rendezett barátok listájánál, mintha rámentek az adott emberre? 3GS-en és 4S-en is jelen van, pedig más account.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Nem értem. Új telepítés volt, windows 7, visszaraktam a teljes itunes könyvtárt (19 GB) de nem a c-re hanem egy másik meghajtóra. itunes-al beolvastattam és van összesen 21 alkalmazásom a 400 helyett. Valaki tipp?
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
Csabee.
nagyúr
üdv!
ha van egy 4S ami kapott most egy absinth jb-et, és nem megy fel mobil internetre mi lehet a gond?Lehet az a baj hogy most kaptak új microsimet és nem aktiválták?
Üdv: Csabee.
-
__H4X0R__
senior tag
Hmm, akkor lehet, hogy az interneteddel van valami probléma, azt már próbáltad, hogy kihúzod a modemet és újra bedugod?
Az időtúllépési hiba pontosan mikor jön elő? Akkor, amikor a "szoftver visszaellenőrzése az Apple vállalt alatt"?
@Csabee: Állítsd be az APN-t, valószínűleg az elállítódott. Milyen szolgáltatónál vagy?
[ Szerkesztve ]
www.kristofnagy.com
-
__H4X0R__
senior tag
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Csabee. #2676 üzenetére
Nekem anno nem tudom miért, de nem ment Így én beirogattam az összeset, ezért írtam le ide is Amugy ha továbbra sem megy, akkor hálózat visszaállítása, és akkor hátha
A SIM aktiválással nem lehet probléma, mert azt szerintem egyből megcsinálják... legalábbis a T-ben megcsinálják. (Én T-s vagyok)
www.kristofnagy.com
-
törölt tag
Iphone 4 re végülis lesz SIRI?
vagy nincs rá valami hasonló ?
-
Topikgazda
Használ valaki instagramot? Ha igen, hogy kell beállítani,hogy csak akkor postoljon képet,ha én is akarom? MErt most egy "tevékenységek" fülön egyből beszúrja facebookra a képet, amit épp csináltam, pedig lehet meg sem akarnám osztani...
-
__H4X0R__
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest