Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz kid46 #260845 üzenetére
kérdés mire kel
telefonálni időnként tartalmat fogyasztani tökéletes, nekem, filmet meg nem ezen nézek
nem mellesleg elfér a zsebemben ellentétben egy samu A20 tepsivel pl.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
xhege
veterán
Ti milyen billentyűzetet használtok az iPhone-on?
-
xhege
veterán
A gyári szerintem rettenetesen buta magyar nyelven. Ezerszer leirt és kijavitott szavakat sem tud megjegyezni sajna.
Miért kell neki adni 200 esélyt? Jobb lesz mint a SwiftKey? -
-
tybsen
addikt
válasz Horvi #260841 üzenetére
Én nagyon szeretem az Incipio tokokat, két részből álló enyhén puha szilikon. Belül sajnos nem nem puha mint a gyári. Én személyszerint vagy gyári tokot vennék vagy ezt. Itt egy link: [link]
szerk: az oldalán ezek a csontra hasonlító kis rácsok nagyon furcsák eddig sima volt úgyhogy azért az elgondolkodtató így
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
iphone vásárlással kapcsolatban kérek egy kis útbaigazítást:
az Iphone 11 pro 128G és a 12 128G nagyjából ugyanannyiba kerül az aurón..melyiket érdemes hosszú távon (~5-6 év) és miért ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
félisten
-
lorcsi
veterán
válasz szabonagyur #260874 üzenetére
alaposabban megnézve a háttértárakban van különbség
a 11 pro 256 annyi mint a 12-es 64 gigás változataígy is inkább a 12 iphone ami jobb ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #260874 üzenetére
Kijelző technológia?
Ugyanúgy oled mind2 ugyanakkora felbontással,mind2 60Hz-es.
A 12 csak fényerőben jobb kicsit,szóval nem értem a hozzászólásod kijelzőre vonatkozó részét.
Amúgy abban egyetértek,hogy ha ugyanannyi akkor inkább az újabb,ha csak nem életbevágóan fontos a zoom kamera amiért hajlandó valaki másból engedni. -
félisten
-
goped
csendes tag
Sziasztok
frissitettem 15.3.1. re
Azóta nem megy a hátoldali koppintás
sem a kettes sem a hármas
tok nélkül, tokkal sehogy.
Ötlet? KosziRoborock S6 MaxV
-
goped
csendes tag
-
half333
őstag
válasz szabonagyur #260878 üzenetére
https://www.gsmarena.com/apple_iphone_11-9848.php
igen,de mondjuk XR-nél is, viszont gyönyörü. -
félisten
-
Nordik
őstag
Csak egy kérdés. Ha bármiféle anomália van miért ajánlott a kényszerített újraindítás, mint egy sima ki-be kapcsolás? Mi a különbség?
-
burgatshow
veterán
válasz herdsman12 #260888 üzenetére
Eredmenyeben semmi, elerhetosegeben van. A kényszeritett akkor is mukodik ha a ki-bekapcs nem mert hardveres kapcsolo. Ugy gondoljatok ra mint szamitogepen a reset gombra, ha lefagyott az operacios rendszer es nem tudod lekattintani a kikapcsolast.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
Sziasztok
iPhone 11 vagy 12 ?
Olvasgatom a fórumot és írják hogy a 12 oled panelje bántja valakinek a szemét. Én amoledes telót használok,ha az nálam jó akkor a 12 is vajon jó lenne ?
Mégiscsak csak időtállóbb lenne a 11hez képest, vagy tévedek ? Aksiban mennyi a különbözetet ?
-
veterán
válasz juve600 #260890 üzenetére
A legtöbb oledes/amoledes panel pwm-es,tehát ha nem bántotta eddig sem a szemed,akkor a 12-é sem fogja.
Ha van rá keret,akkor szerintem 12.
Akkuban kicsit gyengébb mint a 11,de egy napot aktívabb használattal is simán kihúz.
Én azért használtam rendesen,de sosem merült le.
Ha spórolni akarsz és nem érdekel annyira az oled,sem az régi-új dizájn,sem a magsafe,sem az 5G és nem gond ha nagyobb a telefon,akkor a 11 is egész jó kis telefon,a támogatással se lesz gond,olyan 4-5év nagy eséllyel abban is van még. -
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
iPhone 7 esetén 80% akku mellett éjszakai kb. 8%-os készenléti merülés mennyire normális?
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest