Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz tybsen #166461 üzenetére
Ha lesz is új akkor is megéri most szerintem mert nagyon jó áron van márm és 2 évig még tuti támogatott lesz, és jól használható is az SE. Két év múlva legalább olyan jó lesz mint most az 5S, de szerintem még jobb is.
(#166454) Rage47:
Meglepne. Dupla kamerásnak ott lesz a 7S+ és az új 8-as. Kell valami amivel alájuk lőnek a 7S esetében.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tybsen #166461 üzenetére
Korábbi pletykák arról szóltak, hogy még augusztusban jöhet új SE. Mivel augusztus utolsó napja van és még mindig nem jött, ezért szerintem egyre kevésbé valószínű, bár a bejelentésen meglepetés mindig lehet.
Ha fogadni kéne, ellene fogadnék, tekintettel arra, hogy ha kijön a 7s és a 7s Plus mellett a 8 (vagy akármi lesz a neve), már az is több mint a "szokásos" megjelenés, így kicsi a valószínűsége, hogy a mostani bemutatón még egy modell kijön. -
veterán
-
Rage47
veterán
válasz tybsen #170315 üzenetére
1. Van arra lehetőség hogy a telefon más nyelven működjön mint a diktálás nyelve? Tehát pl angolra állítom a telefont de szeretnék magyar nyelven is diktálni az üzeneteket, satöbbi.
A billentyűzet nyelvétől függ a diktálás nyelve.
2. Siri vagy OK Google lezárt telefon esetén is használható? Illetve ugyanezek bármilyen alkalmazáson belül bármikor használhatók?
Siri működik "Hey, Siri" mondásával - 6s-től felfelé mindig, többi készüléken töltőre dugva. Talán SE-n is mindig.
3. Ugye be lehet azt állítani hogy értesítések esetén egyáltalán ne villanj fel a kijelző?
Be lehet.
4. Smart lock-szerű megoldás, mint androidon, létezik? Tehát ha egy bizonyos Bluetooth eszköz hoz csatlakozik a telefon vagy egy bizonyos földrajzi helyen van akkor ne kérjen feloldókódot vagy ujjlenyomatot?
Én még nem hallottam ilyenről.
5. A telefon feloldásánál mindig az alkalmazások (az első oldal) látszódnak először vagy be lehet állítani hogy a widgetek vagy egy másik oldal legyenek előtérben rögtön?
Mindig az alkalmazások látszanak, vagy ahol hagytad épp.
6. Ha egy alkalmazásnál, például WhatsAppnál teljesen kikapcsolom az értesítéseket, akkor csak megjelenik magán az ikonon 1 szám hogy van új üzenet, de az értesítési sávban semmilyen vizuális dolog nem történik?
Nincs értesítési sáv. Amúgy testre lehet szabni, hogy akarod látni az értesítéseket.
7. Google Maps ugyanúgy képes a hely-előzmények napi rögzítésére mint az androidos verzió? Tehát meg lehet nézni hogy mikor-merre jártam minden nap a térképen, ha valahol csináltam egy fényképet akkor azt szintén mutatja ezen az idővonalon vagy min?
Hú ez jó kérdés, nem használom a Gmapset, mióta van Apple Maps-ben magyar is tömegközlekedés. Nem mindig azonosak az androidos és iOS appok funkciói sajna, valami később érkezik meg iOS-re, ha az egy Google alkalmazás. Keress rá valahol erre szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz tybsen #170333 üzenetére
Nem pont ez, de hasonló cucc van alaposan eldugva az adatvédelem / tartózkodási hely / gyakori helyek vagy valami hasonló menü alatt a beállításokban.
Igaz ez nem napra lebontva összeszedve mutatja a dolgokat, hanem azokat a helyeket jegyzi ahol gyakrabban jársz.Így: [kép]
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #170445 üzenetére
Zavar az 5,5" vagy csak ár miatt választanál kisebb iPhone-t? Én 4"-ról mindenképp lebeszélnélek, ha nem volt túl nagy az 5,5", de még ha túl nagy is volt, akkor se váltanék 4,7"-nál kisebbre, sokkal nehezebb lesz megszokni a váltást, mintha fordított irányba váltanál.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #171088 üzenetére
Az új verzió megjelenésétől számított 2 hétig írja alá általában az Apple a régebbi verziót, ha ez letelik, utána nem lehet visszatérni rá. Bonyolultnak nem bonyolult, letöltöd az .ipsw fájlt, majd iTunesban shiftet nyomvatartva rányomsz a restore-ra, betallózod a korábbi verziós .ipsw fájlt és onnantól ugyanaz a folyamat, mint sima restore esetén.
Az egyetlen probléma, ami elő szokott fordulni, hogy az újabb verziós backup nem megy vissza a régi rendszerre és aki nem csinál backupot frissítés előtt az emiatt csak újként beállítva tud visszatérni a régi rendszerre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #171092 üzenetére
Főleg első iPhone esetén én nem szórakoznék a helyedben. Annyira nem szokhattad még meg a régi rendszert, hogy szembetűnő különbségek legyenek számodra, ráadásul általában a régebbi modellek esetén van csak értelme régebbi rendszeren maradni. Ha 6S vagy újabb telefonod van, fölösleges gondolkodnod rajta hogy maradj iOS10-en.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dmad
aktív tag
válasz tybsen #172268 üzenetére
Nekem is jók a tapasztalataim...
A nejem SE-je éjszaka alatt egy %-ot sem merül az én 6S-em 2-3-at.
Nekem a nap végére masszív egész napos telefonálgatás mellett 70-80%-ra merült, az SE (igaz nem sok használattal) 95%-os!
Nincs lassulás, lag, semmi....
Pedig még nem is tiszta telepítés volt egyiken sem....[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
-
-
csacsi67
addikt
válasz tybsen #181756 üzenetére
Igazság szerint nem szabad lenne igy lenni . A whatsappot nem használom max annyit tegyél meg ,hogy a beállitásoknál a whatsappnak engedélyezd a hátérbeli frissitést. Ennek ugy kéne müködnie ha kapsz valami üzit a akkor meg kellene pingelni a telefont a routeren keresztül ami felébreszti a wifit.
-
Coc@s
őstag
válasz tybsen #181775 üzenetére
A melóhelyen van olyan WIFI a többi mellett, ami egyébként nyílt netet ad, és valamelyik iOS frissítés óta az iPhone-om lecsatlakozik róla. Akárhányszor ráerőltetem, rövid úton megszakad a kapcsolat.
Itthoni WIFI-n tökéletesen működik.
És ugyanez volt a helyzet az akksicsere idejére kölcsön kapott 7-essel is. (A sajátom 6-os)18 éve itt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó