Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz California1 #243550 üzenetére
Miért olyan ijesztő a 14.6-os frissítés?
-
GreenGoblin
őstag
Nem hiszem. Elárulod mi az oka, hogy nem akarsz frissíteni?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
atirag
őstag
Használ valaki magsafe töltőt pitaka tokkal? Az autóban olyat szeretnék használni. Annyi elég ha a telefon tudja tartani mert a könyöklőben tervezem csak tölteni. Normál állapotban carplay-el csatlakozik a fejegységhez.
Érdemes gyárit venni? Erősebb a mágnes vagy erősebben csatlakozik a mágneshez? -
Arcképgyáros
Csak nalam produkal a Messenger gyari iOS ertesitesi hangokat?
-
telefonmágus
senior tag
Töröld le fullra a telot és lakd be újra :)
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
antocskin
tag
A Safariban a beállításoknál be van kapcsolva a lapok automatikus bezárása: 1 nap után. Mégsem zárodnak be a régebben megtekintett oldalak 2 hét után sem.
Mi lehet, van még valami beállítás? -
California1
őstag
válasz GreenGoblin #243552 üzenetére
Üdvözlet!
Nem hoz újdonságot a 14.6. Legalábbis nem nagyon tudok róla.
14.4.2 van fent. Stabil,gyors,nem merül random.Miért kockéztassak.
Illetve 4év után tértem vissza iOS-re. Sajna bennem maradt valahogy az,hogy frissités(ek) után lassul (lassítják) a teló.
Vagy szerinted érdemes lenne lefrissiteni? -
TheMarci
addikt
válasz California1 #243566 üzenetére
A raklapnyi CVE, amilyen serulekenysegeket javit, onnmagaban eleg ervnek kellene lennie.
Do You Dream?
-
stvnppp
senior tag
-
atirag
őstag
Nekem 14.5 van és merülés határozottan van. Lassulás nincs.
-
Attila.85
csendes tag
Sziasztok ne haragudjatok a hülye kérdésért nagyon hosszú idő után váltottam iOS-re vissza az lenne kérdésem hogy hol melyik szervizben lenne érdemes akksit cseréltetni isamurai-t javasolták. Tényleg jó hely vagy esetleg van másik hely? iPhone xs-ről lenne szó.
i5 9600k Corsair 16GB ASUS ROG STRIX 1070 SAMSUNG S10+
-
antocskin
tag
válasz stvnppp #243569 üzenetére
Az a probléma, hogy nem csak az aszalton felfele helyzetben hanem random módon össze- vissza mindig másként csörög a telefon.
Az Apple azt mondta dolgoznak rajta. Azóta már kijött pár frissítés de még semmi.Nagyon hullik a forgács.
-
tuzpenge
őstag
Ezt a lassítás mániát egyesek honnan veszik??? Bizonyítékot még senki nem adott csak “én tuti úgy érzem” szöveg ami valljuk be minden csak nem egzakt....
ˣ
-
California1
őstag
-
Szia. Szabad tudni miért nem frissítesz 14.4.2-ről?
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
-
oliwire
őstag
válasz California1 #243574 üzenetére
Te meg is nézted és értelmezted a videóban mondottakat?
Ha az akkumulátor nem képes akkora teljesítményt leadni, hogy biztonsággal kiszolgálja a processzort, ami energia hiányában pl váratlan fagyást vagy leállást okoz a rendszerben, inkább választanám a valamennyi lassítást, mint a fagyást vagy telefon váratlan lekapcsolást.
Egyébként sosem lassult úgy a telefon, hogy használhatatlan lett volna, kb csak úgy. 1 mp helyett 1,3 mp-re nyitotta meg pl az alkalmazást. Meg ez a régebbi telefonokat érintette, egy i11 nem fog lassulásban szenvedni. Múltkor írtam, hogy ugyanolyan gyors a menü sebessége az i11-nek meg az i12-nek. -
tuzpenge
őstag
válasz California1 #243574 üzenetére
De pont emlékszem. De ott is teljesen másról szólt a történet, csak a tálalás volt rossz. Ios 10 óta vagyok használója a rendszernek. Szignifikáns lassulást még soha nem tapasztaltam, pedig mindig bétázok is. Ios 9-ről nem tudok nyilatkozni. Félreértés ne essen egy pillanatig sem akarlak meggyőzni, csak nem értem ezt a lassítás mániát ami szerintem egyáltalán nem bizonyított és nem is létezik.
ˣ
-
Nordik
őstag
Szerintem a 14.5 ill 14.6al furgebb a telefon, legalábbis 12n én ezt vettem észre. Alig észrevehető, de mintha jobban optimalizált lenne.
-
California1
őstag
válasz tuzpenge #243580 üzenetére
Nyilván rosszul tálalták mert csak a usereknek nem szóltak :-) ebből volt a balhé.
Illetve ,hogy lassultak a telók .Aztán hopsz pár frisstés után adva lett a lehetőség ,hogy te dönthetsz. Amúgy nekem pl-ul egyszer sem fagyott le az akkori telóm,vagy kapcsolt ki. Nem kell meggyőzni .Nyitott vagyok én mindenre :-) . Amúgy talán az első ilyen lassítási tré iOS3-ról iOS4-nél volt még i3GS környékén. Az azért elég durva volt. (Akkor) . Anno volt lehetőség közvetlen Jobsnak mail küldeni . Kapott párat és persze hideget meleget. iOS 4.1-el meg voálá speedup. Olvass utána ,izgalmas hónapok voltak :-)@Oli ,igen persze.
-
félisten
válasz California1 #243583 üzenetére
Tedd hozza, hogy akkor a hardver is mas volt. Egy uj szeria joval nagyobbat lepett elo.
-
tuzpenge
őstag
válasz California1 #243583 üzenetére
Ha jó állapotú volt az akksid akkor persze hogy nem, és nem is lassult be. De ez a lassulás sem volt tragikus. Pár huszár stopperrel kimérte vagy benchmarkokban nézte és ebből lett a battery gate...(no comment). Utána a nyomás hatására betették választható opciónak. Pont olyan hülyeség mint most az akksi élettartam jelzése. Semmire nem jó csak hogy sok felhasználó ezen aggonizáljon. Mindig lesz olyan akinek vagy ez vagy az nem jó (itt most nem rólad van szó hanem általánosságban). Nincs tökéletes rendszer. Szerintem lassítás sincs, legalábbis eddig nem tapasztaltam. Avultatás van, de azt megoldják máshogy, alkatrész és szándékos félretervezés szintjén.
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
antocskin
tag
válasz st3v3np3t3r #243577 üzenetére
Ha nem hiba akkor mond meg, hogy mikor van gombos és mikor csúszkás hívásfogadás zárolt képernyőn!
Mitől függ hogy mikor melyik jelenik meg? -
legenda
válasz antocskin #243586 üzenetére
Ha messziről, oldalról azt látom, hogy hívnak és a telefon az addig lezárt állapotából nem az elhúzós, hanem zöld és piros gombbal virít, az bizony hiba, márpedig sokan szembesülnek ezzel egy ideje, ellentétben a korábban megszokott, megfelelő módozattal.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz telefonmágus #243593 üzenetére
Igen tennék be mellé egy telekomos e- simet
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Sungoo
addikt
válasz st3v3np3t3r #243577 üzenetére
Az szándékos, hogy a zsebben, lezárt képernyőnél, híváskor a zöld-piros pötty fogad, nem a csúszka? Akkor már csak az a kérdés, hogy ilyenkor mire gondol a szoftver fejlesztő. Mert ez nem normális működés, az teljesen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest