Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
-
SharpSA
veterán
Segítséget kérek tőletek.
Lányom kapott egy iPhone 11-et és nem tudjuk beállítani az Apple Payt. OTP-s Junior kártyája van, Simple-ben ott van a kártya.
Hozzáadáskor megjön SMS-ben a kód, majd a következőt írja:
Nem adhatók hozzá kártyák
Az eszköz területi beállításai nem használhatók az apple payjel.
A menüben sem lehet hozzáadni kártyát, ott meg ezt írja:
Nem sikerült beállítani az Apple Pay szolgáltatást.
Hiba történt az Apple Pay beállításakorMi a tök baja van? Mindenhol magyar nyelvre van állítva a készülék.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Bejövő hívásnál hogy lehet beállítani hogy “Magyarul” mondja ki a hívó nevét? Az én telefonomon angolosan olvassa be, de ismerősöm telefonján “magyaros” kiejtéssel olvassa fel.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
válasz Major Lion #244749 üzenetére
Amivel csak pénzt tudtsz felvenni és pos terminálon tudtsz fizetni, minden egyéb le van rajta tiltva. Az OTP-nél az alap(legolcsóbb) számlákhoz ilyet adnak, és szerintem a többi banknál is hasonlóak lehetnek. Ettől függetlenül az alap számlához lehet kérni olyan kártyát amit lehet online használni, csak az nem 3-4ezer/év hanem 6-7ezer/év a kártyadíj.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
GreenGoblin
őstag
Ma kaptam egy értesítést hogy több mint 2 hete nem volt backup. Be van állítva hogy magától megcsinálja. Mi lehet az oka, hogy elfelejtette az utóbbi napokban?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Arcképgyáros
válasz GreenGoblin #244769 üzenetére
Szabad hely van?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz GreenGoblin #244769 üzenetére
További feltétel hogy töltőn legyen és wifin, valamint az akksi fel legyen töltve.
-
Hello,
Anyám 5S-ében cseréltem akkut. Az új akkuval össze-vissza mutatta a töltést, újraindulgatott, stb., majd visszatéve a régit hasonló a jelenség. (Most 1% és 100% között ugrál.) Mi a franc halt meg...? A töltést magát veszi, szóval talán nem Tristar, de akkor mi...? (Az akkucsati mellett talán nem vertem le semmit.)
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
GreenGoblin
őstag
Más kérdés. iCloud résznél be akartam kapcsolni a mail-t és kreállni egy @icloud.com mailt (kipróbálás képpen) de hibaüzenetet dob fel.
Problem turning on mail, próbáljam később.
Ezzel mit lehet csinálni?.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
bnorci71
addikt
válasz alexhorvath #244747 üzenetére
gondold végig
nincs biztosítás leejted törik ha Applenél cseréltetsz marad a gari de nem is lesz olcsó, ha nem nála gari ugrik
van biztosítás, kicserélik a kijelzőt ~15-20e önköltséggel és él tovább a garid biztosítás keretében
így nézve nem mindegy kivel javíttat a biztosító?
Nekünk volt egy 7 kijelző csere majd egy visszatérítés a második törésnél. Biztosítás nélkül igencsak fájdalmas történet lett volna.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Van egy Iphone 11-em. Az mitől lehet hogy a Simplepay és a Focos alkalmazást nem hajlandó letölteni? Volt már ilyen gondom pl. az MKM Földgázapp és az Eon appjával, de akkor sikerült megoldani (FaceID kikapcsolása az Appstore-ban). De hiába van kikapcsolva egyszerűen nem indul el a letöltés. Rányomok, karikázik egyet, és megint s Letöltés gomb jön elő.
Mi lehet a gond? 14.6 van fent.
KösziXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz GreenGoblin #244774 üzenetére
Valami eseti hiba lehet, mert jól csinálod, elvileg így kell. [link]
-
Tempes
tag
A zárolt jegyzetnek a jelszavát ha elfelejtettem, hogy tudom törölni és újat kérni?
-
SharpSA
veterán
válasz lugosi #244789 üzenetére
Wallet és Apple Pay
Ha belépek és rányomok a kártya hozzáadásra, ezt kapom:
Ha például a Simple-ben nyomok rá az Apple Payhez hozzáadásra, akkor meg ez történik:
Minden lehetőség magyar nyelvre van állítva.
Most akkor talán a 14 éves kor lehet probléma. A családi megosztás szerintem nem, mert ez normál, bolti vásárláshoz lenne beállítva. Megkérdezem hétfőn az OTP-t, hogy most akkor szerintük mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz MasterMark #244791 üzenetére
Ahogy írtam, csak szerkesztés közben kérdeztél, minden lehetőség Magyarország.
Már volt iCloud fiókból ki- és bejelentkezés, passkód csere. Ugyanaz a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz SharpSA #244790 üzenetére
A family sharing valóban nem lehet probléma az apple pay esetén, én is állítottam már be family sharinges telefont saját kártyával való apple pay-es fizetésre, korábban félreértettem és rosszul írtam, csak az app store-os vásárlásoknál van limitálva a fizetés. Most hirtelen nem találok más korhatárt mint a 13 év, de írja is az apple oldala hogy régiónként eltérhet.
-
SharpSA
veterán
válasz mr.tamasbiro #244762 üzenetére
Minden születésnapján megnéztétek, hogy elfogadja-e? Illetve mit írt a készülék amíg nem engedte?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz SharpSA #244790 üzenetére
Az iCloudban/számlázási címnek milyen régió/ország van megadva? Én jártam úgy, hogy a Disney+-os csalásom miatt átállítottam mindent USA-ra a store miatt, és utána megbolondult az iCloudom magyar címre USA-t írt...
Lehet, hogy valami olyan ország van megadva, ahol nincs Pay, vagy az életkor van korlátozva.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
SharpSA
veterán
válasz kakuk.tamas #244798 üzenetére
Jó a cím, úgyhogy valószínűleg az utóbbi lesz a probléma okozója...
-
zzola
titán
Valamelyik iPhone topikban volt egy link, a hazai szolgáltatóknál iPhone-on elérhető szolgáltatások voltak benne. Nem tudjátok mi volt az?
Pl. Telekom: 5G, wlan call, HD hang stb...
Kösz.i12-n hol lehet megnézni, hogy a készülék támogatja-e az 5G-t, A hálózatválasztás alatt van?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs