Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt lattatok?
[link]
iPhone 12 thermal problema. A sracnak ez mar nem az elso videoja es ugy nez ki nem birja kezelni a hot az iPhone. -
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet valahogy kapcsolni azt, hogy ne vegye le automatikusan a hangerőt zene lejátszáskor a telefon? Sűrűn használom úgy, hogy bluetooth-al kapcsolódom hangfalhoz és úgy hallgatom a zenét, viszont sokszor kiírja, hogy a hallásom védelme miatt a hangerőt lejjebb állítja a telefon, és baromi idegesítő. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz stairmaster #230697 üzenetére
Célszerű inkább azonos apple id-vel használni a vásárlások, illetve különböző hasznos dolgok szinkronizációja miatt (pl. webes jelszavak). Az sms-ek és a hívások, híváslista szinkronizációja ki/bekapcsolható.
-
törölt tag
válasz chaosmonger #230708 üzenetére
De kozben a framerate az csokken es akad a jatek. Tesztelte ezt jatek kozben is.
-
lugosi
MODERÁTOR
Kint van a 12 / 12 Pro teszt [link]
-
IvI88
tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy i xs-t amibe cseréltek akkut (utángyártott) a kérdésem az lenne , hogy mennyi üzem időt bírnak ezek általános használattal. Wifi, mobilnet, massenger, email, netezés, insta... nem játszok nem nézek videótüdv: Tomi
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz IvI88 #230712 üzenetére
Szia, nem fogjuk tudni megmondani hogy a te telefonodba tett utángyártott aksi a te használati szokásaiddal mennyit bír. Majd ha használod, akkor látod, és pont annyit fog bírni. Igazából nincs nagyon olyan, hogy általános használat. Én általánosságban megcsinálok napi 20-50 live fotót, van aki egy évben se csinál ennyit. Nekem az nem átlagos, neki ez nem. Én nem fb-ozok, ez nem átlagos, de nem tudom, hogy napi hány perc fb az átlagos. Nehéz ezt megfogni, ha merül, töltsd.
-
stairmaster
tag
válasz lugosi #230706 üzenetére
Köszönöm. Ugyan az a tulaj, csak az egyik a céges lesz. Akkor megpróbálom, remélem nem fog keveredni a két telefon szinkronizáláskor.
Esetleg arra van valami jó tipp, hogy nokia 216-os telefonról, hogyan a legegyszerűbb át tenni a számokat iphonera? (nem a sim kártyán vannak a nevek, vagyis inkább vegyes.)
-
Szabi®
addikt
-
Arcképgyáros
válasz telefonmágus #230720 üzenetére
+1
-
Sefter
veterán
válasz telefonmágus #230720 üzenetére
120k-t adnak egy letiltott telefonért ?
Alkatrészen kívül mire lehet használniPsn ID: sefter_hun
-
-
devil-k
nagyúr
Aki az Apple.hu oldalról vásárolt készüléket és szeretne rá biztosítást, az hol tud kötni? Mert látom az Apple Care nem vehető igénybe...
Illetve előrendelés szempontjából milyen?
Papír vagy elektronikus számlát adnak?
A számla magyar cégtől van, ugye?Köszi!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Xavius #230716 üzenetére
Nem tudom, hogy nem működik-e ilyenkor, ha te kifizeted a kötbért, elmaradást stb a szolgáltató felé? Hátha akkor feloldják? Persze a szolgáltató nem tudom, hogy szóba áll-e veled, mivel nem te vagy nekik az ügyfél. Írásbeli adásvételi szerződésed van? Esetleg azzal tudnád igazolni.
Egyébként ez egy olyan dolog amit az eredeti eladóval lenne a legjobb lemeccselni. -
burgatshow
veterán
válasz lugosi #230728 üzenetére
Magyar nyelvű, elektronikus számlát ad az Apple.com-os rendelés esetén az Apple. A számlakibocsátó adatai:
Apple Distribution International
Hollyhill Industrial Estate Hollyhill, Cork
Ireland
Adószám: HU26908245A saját számláim mindegyike ettől az entitástól van, ezt is onnan másoltam.
Szerk 2: esetleg ez az infó bemehetne az Összefoglalóba is.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
Razzul
őstag
válasz burgatshow #230732 üzenetére
Sejtettem hogy az adózás miatt idehaza is az írországi központ számláz.
Stat crux dum volvitur orbis
-
thomson7575
tag
A telefon rozsdamentes acélkeretéhez tud valaki valamilyen polirpasztát ajánlani? Kicsit le szeretném szedni róla a karcokat. El akartam menni a közeli autós boltba de gondoltam előtte azért rákérdezek itt
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Eddig ha ment a waze navi a háttérben, és másik alkalmazasra váltottam, a bal felső sarokban lévő kék ikonra kattintva egyből a waze jött be. Most ez eltűnt, nem működik. Elallitottam vmit, vagy automata frissitessel tűnt el a ez funkció? Nagyon sajnálnám... -
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #230732 üzenetére
Ez új infó nekem, eddig azt írták, hogy Apcom-os számla lesz.
Így viszont az elszámolásához nem kell közösségi adószám? (ÁFA miatt.) Charliedrop úgy tudom könyvelő, szóval hátha ő ezt pontosítja.
[ Szerkesztve ]
-
Binglof
csendes tag
-
Pfiucska
aktív tag
Allirol es hasonlo oldalakrol rendelt random markaju wireless toltok okozhatnak barmi maradando karosodast a telefonban vagy inkabb ne kiserletezzek?
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest